Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (11)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefyapost

am si eu o intrebare pt fetele din buc: unde pot face si eu gauri in urechiuse printesei cand vin?? ca aici nu iti face nimeni...

cea mai fericita de cea mai frumosa si sanatosa printesica Christina Gheorghia

9.03.2011

La Medlife. te costa 100 ron si e super bine si rapid. tac-pac ii face gauri cu pistolul cu cercei de la ei - ii scoti dupa o sapt si pui cercelusii tai.

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

Mergi la inceput

LA MULTI ANI TUTUROR CARE ISI SERBEAZA AZI ZIUA!! SA FITI SANATOASE SI SANATOSI

Am fost pana de curand in parc si am si papat o masa acolo...a fost super bine..mi-a macat pitica mea fara scandal in 5 min . Vad ca o tine de fapt obiceiul asta de aseara...nik nu zice doar papa linistita. T doarme de azi dimineata!!!

Yasmi- fac si eu ca tine acum sa ma ingrijorez?? sa mai imi dai delatii te rog de laptic
Deea- am schimbat laptele pana la urma dupa ce am mai schimbat pareri cu unii si altii..si farmacisti in general . pana la urma am zis hai sa vad ca nu se intampla nimic vad ca pitica il radeeee. oare nu i-o fi placut milupa? eu asta ii dadeam! Am cumparat asa#536; AR- antiregurgitant-sa-i taie acidul gastric si IT - pt reglarea tranzitului sa nu mai fie constipata. Cel de baza e IT si il combin cu AR. De exp la 90 ml de apa pun 2 cupe de IT si una de AR
sa vad acum cum o lua in greutate.

Era sa ne prinda ditai furtuna in Herastrau! Am intrat in masina fix cand a inceput nebunia

Am fugit ca ma pregatesc de o petrecere
Va pup si va doresc un wkd plin de soare!

aaa...intrebase cineva de biberoane: eu nu le schimmb pana nu se strica...schimb doar tetina cu alta cu mai multe gauri, in rest spalat si sterilizat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Petru doarme de atunci (de fapt de vreo 2 ore jumate!) - incep si eu ca voi, e OK sa doarma atata? Si mai am o grija - cat il pot lasa in scoicuta? stiam ca maxim 3 ore... sa nu-si strice coloana...
Eu incep sa cred ca e de la vreme! Si singura mea grija este sa doarma si la noapte

Si mai am sa va impartasesc o chestie: nu mai stiu unde citisem, cred ca si aici s-a discutat - ca Vigantolul trebuie aruncat si schimbat tot la 4 saptamani! Il pun eu pe sot sa cumpere unul nou, neaparat sa nu treaca limita celor 4 saptamani... Cand colo, ma apuc si eu in fine sa citesc prospectul celui nou - nu scrie absolut nimic de felul asta!!! Asa ca dragele mele, Vigantolul se poate administra pana expira (adica data de expirare, care de obicei e la o distanta de cativa ani... oricum se termina pana atunci!) Acum daca vreti sa-l schimbati ce sa zic - noroc ca-i ieftin!

Va imbratisez pe toate

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisucmic

Petru doarme de atunci (de fapt de vreo 2 ore jumate!) - incep si eu ca voi, e OK sa doarma atata? Si mai am o grija - cat il pot lasa in scoicuta? stiam ca maxim 3 ore... sa nu-si strice coloana...
Eu incep sa cred ca e de la vreme! Si singura mea grija este sa doarma si la noapte

Si mai am sa va impartasesc o chestie: nu mai stiu unde citisem, cred ca si aici s-a discutat - ca Vigantolul trebuie aruncat si schimbat tot la 4 saptamani! Il pun eu pe sot sa cumpere unul nou, neaparat sa nu treaca limita celor 4 saptamani... Cand colo, ma apuc si eu in fine sa citesc prospectul celui nou - nu scrie absolut nimic de felul asta!!! Asa ca dragele mele, Vigantolul se poate administra pana expira (adica data de expirare, care de obicei e la o distanta de cativa ani... oricum se termina pana atunci!) Acum daca vreti sa-l schimbati ce sa zic - noroc ca-i ieftin!

Va imbratisez pe toate

Pisuc Mic

f tare :) daca nu dormeau si asta era o grija
cred ca recupereaza si ei alte ore nedormite + vremea de afara + papa bun
a mea doarme de azi dim intruna
sper sa doarma si la noapte vrba ta! sa vedem chiar sunt curioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Citat:
citat din mesajul lui AlexinaA

Citat:
citat din mesajul lui pisucmic

Va imbratisez pe toate

Pisuc Mic

f tare :) daca nu dormeau si asta era o grija
cred ca recupereaza si ei alte ore nedormite + vremea de afara + papa bun
a mea doarme de azi dim intruna
sper sa doarma si la noapte vrba ta! sa vedem chiar sunt curioasa

Alexina gand la gand . Ai o fetita splendida!

Pisuc Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui stefyapost

am si eu o intrebare pt fetele din buc: unde pot face si eu gauri in urechiuse printesei cand vin?? ca aici nu iti face nimeni...

La Medlife. te costa 100 ron si e super bine si rapid. tac-pac ii face gauri cu pistolul cu cercei de la ei - ii scoti dupa o sapt si pui cercelusii tai.

multam dulce! la oricare medlife face??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:

LA MULTI ANI TUTUROR CARE ISI SERBEAZA AZI ZIUA!! SA FITI SANATOASE SI SANATOSI

Am fost pana de curand in parc si am si papat o masa acolo...a fost super bine..mi-a macat pitica mea fara scandal in 5 min . Vad ca o tine de fapt obiceiul asta de aseara...nik nu zice doar papa linistita. T doarme de azi dimineata!!!

Yasmi- fac si eu ca tine acum sa ma ingrijorez?? sa mai imi dai delatii te rog de laptic
Deea- am schimbat laptele pana la urma dupa ce am mai schimbat pareri cu unii si altii..si farmacisti in general . pana la urma am zis hai sa vad ca nu se intampla nimic vad ca pitica il radeeee. oare nu i-o fi placut milupa? eu asta ii dadeam! Am cumparat asa#536; AR- antiregurgitant-sa-i taie acidul gastric si IT - pt reglarea tranzitului sa nu mai fie constipata. Cel de baza e IT si il combin cu AR. De exp la 90 ml de apa pun 2 cupe de IT si una de AR
sa vad acum cum o lua in greutate.

Era sa ne prinda ditai furtuna in Herastrau! Am intrat in masina fix cand a inceput nebunia

Am fugit ca ma pregatesc de o petrecere
Va pup si va doresc un wkd plin de soare!

aaa...intrebase cineva de biberoane: eu nu le schimmb pana nu se strica...schimb doar tetina cu alta cu mai multe gauri, in rest spalat si sterilizat.

eu intrebam de biberoane...si cand stiu daca e uzat sau nu???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

alexina, da a inceput sa ia imediat in greutate bb dupa ce l am trecut pe lp . apoi l am trecut pe nan pt ca il cumpar direct de la nestle.

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput

pisuc si eu folosesc vigantolul pana e gata!

Mergi la inceput

deci...bble meu nu se mai satura!!! acum 3 ore a papat 150ml...iar acum 210ml... ar fi trebuit sa aibe o pauza de macar 4 ore...acum termina cei 210 si nu e multumit

Mergi la inceput