Aradence DC - (163)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Help! Aveti careva palarie de Michael Jackson? Ma rog, stilul ala de palarie clasica. imi trebuie pentru Tudor la serbare.
Codrina, ajusesi la vorbele mele, cum ca e mic Aradul. Eu mai stiu pe cineva din pozele tale, pe Silviu si pe Cristina.

Citat:
Da' Cristina cu Adi nu pe net s-au cunoscut?

Da Ada, pe Mirc s-au cunoscut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Na asa ceva, toata lumea a vazut pe cineva cunoscut in pozele ei. Codrina, eu nu am facebook personal, doar pentru munca facuta asa ca nu dau add. Is si io prin poze pe la Ada, aia cu munca, ca se pare ca de aia m-a chemat la ziua lui Vlad sa mai si lucreze cineva, ceva .

Gabi, nu am poza a la MJ .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Citat:
citat din mesajul lui flavia ramona

Na asa ceva, toata lumea a vazut pe cineva cunoscut in pozele ei. Codrina, eu nu am facebook personal, doar pentru munca facuta asa ca nu dau add. Is si io prin poze pe la Ada, aia cu munca, ca se pare ca de aia m-a chemat la ziua lui Vlad sa mai si lucreze cineva, ceva .

mhhhhhhhh...doar tu ai muncit? tztztztztz

Alina si Moni, condoleante! Dumnezeu sa-i odihneasca in pace!

Moni, imi pare rau ca vestile primite nu sunt tocmai bune

Gabi, n-am palarie a la MJ

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Aradencele alaturi de maria_rubi

Impreuna pentru maria_rubi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Citat:

Mai Flavia, nu poza, palarie imi trebuie

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabitzica

Citat:

Mai Flavia, nu poza, palarie imi trebuie

Ioi Gabi, palarie am vrut sa spun.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Claudelu

Citat:
citat din mesajul lui flavia ramona

[b][font=Comic Sans MS][navy]mhhhhhhhh...doar tu ai muncit? tztztztztz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Gabi, nici io n-am palarie.

Codrina, no te-a lamurit Flavia cu pozele.

Am fost la priveghi acuma seara. Nu va mai povestesc cata durere acolo, va spun doar ca David (baietelul lui Ingrid) nu a vrut sa vina, nici nu vrea sa o vada moarta. Am vazut-o...e asa schimbata...
A fost asa multa lume.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CodrinaA spune:

Na, ca avem cunostinte comune!!

Mai, dar voi ati bantuit pe mirc cam mult, nu? Pe cine mai stiti de pe mirc? Am fost o vreme operator pe #Arad :) Umblam si pe #arbema

Flavia m-am uitat pe poze..nu pot sa spun ca am recunoscut pe cineva, pe Genu l-am vazut, dar pe Followme nu...Dar se pare ca a fost o petrecere pe cinste.

Va astept oricum sa ne cunoastem la balaceala :D

Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CodrinaA spune:

Sau followme e cel de langa Genu, in tricou portocaliu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Codrina, chiar el e! Eu pe Mirc intram pe #Connex, eram albaiulianca 100% pe vremurile alea. Eram o gasca tare faina pe Connex.
Haideti la .
Nici eu n-am palarie, de niciun fel.

Ada

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput