Aradence DC - (163)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Citat:
citat din mesajul lui flavia ramona

Mi-am adus aminte ceva ... Ada vezi ca ai ceva virus pe calculator si il raspandesti. Pe cardul cu poze ce ti l-am dat atunci cu pozele de la ziua lui Vlad m-am trezit cu un virus "dragalas". L-am sters si nu l-am deschis ca mi-am adus aminte ca ai zis tu ceva ca ai probleme.

Da pisi, e pe laptop... Sper ca l-am reparat intre timp. Am tot butonat si acum imi zice ca nu am niciun virus.

Ada

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Eu i l-am facut lui Alex. Drept e ca m-a chemat la dispensar si eu am crezut ca e din seria alora obligatorii, dar cred ca nu le mai fac nici eu nimic suplimentar,.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Miha, ROR-ul (sau Priorix) e din schema obligatorie de vaccinari. In clasa a I-a (Dragos a facut in a II-a) se face doza a II-a, prima doza se face la 12-15 luni.
Si Dragos l-a facut la scoala.

E o adevarata isterie impotriva vaccinului ROR, am citit mai demult pe net si aici pe forum au fost multe subiecte...nu stiu ce sa zic...nu m-au convins ca-i mai bine sa nu-l fac.

Gabi, eu zic ca daca a facut ROR sau Priorix la 1 an sa-i faci si acum a doua doza.
Acum se face Priorix.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Alina nu stiu daca l-a facut la 1 an...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabitzica

Alina nu stiu daca l-a facut la 1 an...

Iti zic eu maine ca ma uit in registru de vaccinari.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Citat:
Voi ce le puneti in ureche Otis T sau Otocalm?

Flavia, eu am folosit numai Otocalm.

Mergi la inceput

Ce happy sunt: am castigat si eu ceva in viata asta in sfarsit! M-am inscris pe site la Magic FM la un concurs pentru pitici si azi m-au sunat. Am castigat dulciuri. Iulia e la fel de incantata ca si mine, dar e necajita ca nu m-a auzit la radio.

Ada

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Ada felicitari! Ai castgat multe dulciuri?

Mergi la inceput

Gabi, n-am idee nici de cantitate nici de brand... Dar ma incanta ideea.

Ada

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Felicitari Ada!

Mergi la inceput