Aradence DC - (163)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Poze aici http://good-times.webshots.com/album/580266370LbwjBR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

:)))))))) ma deprima pozele cu mine facute de la spate :)))))))))))))))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Am vazut pozele...ce copii mari si frumosi si mamici sexy am vazut!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Na ca ati descoperit pozele, le mai las pe public putin apoi le voi pune pe privat.

Aseara m-am pus si m-am uitat la filme si apoi ama dormit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Salut! AM vazut pozele, faine suntem cu prunci cu tot! Eu azi am facut de mancare de dimi ca n-am mai avut, si dupa masa am stat la parleala afara, copiii in piscina si eu la plaja. M-am inrosit pe spatele picioarelor rau.
Vlad a dormit pana la 8,30, deci mai mult de 12 ore. Si acum e rupt de somn, ca azi n-a dormit la amiaza. Somnoros copil mai am.
Le-am facut acum un orez cu lapte, au mancat si suntem fiecare la distractia lui pana la culcare.
Noapte buna!

Ada

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Bine Clau si eu cand am zis ca nu vreau sa vad poze cu mine decat retusate ai ras. Na, asa-ti trebuie.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Mamici cu copiii clasa I, faceti vaccinul ROR la copii? La noi la scoala miine e programat, dar sunt nehotarata...

Mergi la inceput

Neata,

Na ca am scos cateva poze de acolo .

Noi suntem cu otita, de aseara s-a plans, azi noapte s-a trezit de vreo 2 ori ca il doare rau urechea, e la gradi acum, dar cred ca fug sa-l iau si sa-l duc la mami ca era cam plouat de dimineata. Voi ce le puneti in ureche Otis T sau Otocalm?

Mergi la inceput

Mi-am adus aminte ceva ... Ada vezi ca ai ceva virus pe calculator si il raspandesti. Pe cardul cu poze ce ti l-am dat atunci cu pozele de la ziua lui Vlad m-am trezit cu un virus "dragalas". L-am sters si nu l-am deschis ca mi-am adus aminte ca ai zis tu ceva ca ai probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Flavia, si Vlad la fel. N-a avut nimic pana azi dimineata cand a inceput sa se planga de durere de ureche. I-am pus Otocalm si l-am dus la gradi dar m-a sunat pe la 10.30 educatoarea ca e apatic si se plange de durere. Merge acum Teo dupa el.
Gabi, eu sunt hotarata sa nu le mai fac niciun vaccin la ai mei. Dar nu sunt convinsa ca e cel mai bine. Merg pe principiul: dintre doua rele il aleg cel mai putin rau.

Ada

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput