Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (22)
Raspunsuri - Pagina 9
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mihaela.1975 Buna fetelor si bine v-am regasit. Am revenit si eu din week-endul de munte, a fost super, m-am simtit mult mai bine decat ma asteptam asa ca am venit cu forte proaspete. Corina te asteptam cu vesti bune de la ecografie. Joi merg si eu pentru ecografie si dublu test asa ca inca avem emotii de asteptare. 11 |
sa-ti fie de bine relaxarea
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+15
dianalaura spune:
Buna dimineata!
Silvia, gata, ai trecut de moderare, acum putem vorbi in timp real. Cum mai stai cu durerea de cap? Ti-a trecut?
Brambu, Silvia bolnavioara sa se insanatoseasca grabnic.
Corina, bafta la eco. Te asteptam cu vesti bune.
diana 9+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuza
Poze
carola spune:
citat din mesajul lui Lia73 carola ai trecut printr-un cerclaj?? Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine, Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt. Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus. bebelinul meu scump Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos +15 |
miercuri am facut cerclaj.
15+
www.flickr.com/photos/carola456
Lia73 spune:
un joc interesant ptr cele 25 de saptamani ce le voi sta numa in pat aveti?
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+15
madabout2003 spune:
citat din mesajul lui Lia73 dc tre sa sufere atat miculuta? Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine, Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt. Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus. bebelinul meu scump Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos +15 |
Pentru ca in toamna a facut vreo 4-5 otite una dupa alta... Initial am crezut(nu eu, ORL-ista) ca e pe fond alergic si am tratat asa cateva luni dar se pare ca nu, pentru ca inca are ceva lichid dupa timpan... Oricum sper sa o ajute interventia asta, acum ni s'a spus ca aude ca si cum ar avea capul sub apa
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 9+
abramburika spune:
Multmesc, fetelor .
mada - intreb si eu, de ce tre' sa faci toate chestiile alea pt. otita? Ati avut probleme mai grave?
La noi e prima otita (la S., desigur, ca eu am avut 3 anul trecut ) si sper sa nu fie alte complicatii.
lia - esti nostima cu jocul ... carti, inarmeaza-te cu niste carti (de la biblioteca eventual) si un laptop prin preajma ca sa mai treci si pe la noi in sapt. de convalescenta.
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
many_bani spune:
citat din mesajul lui Lia73 un joc interesant ptr cele 25 de saptamani ce le voi sta numa in pat aveti? Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine, Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt. Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus. bebelinul meu scump Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos +15 |
Da, goblen. Eu in sarcina cu Vlad ptr. ca am stat in risc maternal si ma plictiseam cumplit, am comandat goblen. Cand au sosit m-am trezit ca nu stiu sa cos, asa ca am inceput sa ma documentez si pana in luna a-8-a am cusut doua, acum sunt la Vlad in camera si eu sunt mandra de ele.
abramburika spune:
mada - am citit, ooofff. Eu am ramas cu un auz asa sensibil la o ureche, adica aud mai infundat si mi se zbate continuu ceva acolo. Am fost la fel si fel din controale, audiograma etc. cica nu-i nimic.
abramburika spune:
many - goblenul e o pasiune mai veche de-a mea ... am cusut vreo 10 (cred) si eu sunt mandra tare de ele. Mai am vreo 3-4 neincepute, da' nu mai am rabdare sa le buchisesc ... Dar da, poate fi o ocupatie frumoasa, mai ales la inceput.
crynac spune:
Lia felicitari pentru baietel.........daca doctorul a spus ca e bine sa faci operatia atunci trebuie facuta ca sa nu ie niciun ris.la ecografie mi-a spus ca am colul 4 centrimetri si eram in saptamana 13, nu stiu cat de bine este.