Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (22)
Raspunsuri - Pagina 10
madabout2003 spune:
Brambu Lia
Nu prea am idei de activitati sedentare... e un forum unde gasesti tot felul de joculete pe calculator : http://wendysforum.net/ stiu ca m'am delectat sarcina trecuta ca am stat acasa de pe la 3 luni..
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 9+
bellasamoyed spune:
Citat: |
citat din mesajul lui corina_s Lia, trebuie sa imi gasesc ceva de facut, sa treaca timpul mai repede am si o intrebare, eu o sa imi iau sange azi dupa eco si mi-au zis cand m-am programat ca nu trebuie sa mananc inainte oare cu cate ore inainte sa nu mananc? 11+ |
eu stiu ca pt dry test nu trb s fii nemancata. sangele ti-l ia cu o seringa si il pune pe o sugativa. analiza este genetica. ce trb are mancatul cu genetica? cred ca aia cu care ai vb tu habar nu avea!
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +13
samburelul meu
crynac spune:
nu am rabdare sa cos goblenuri din pacate.....am o matusa care face goblenuri si-mi da si mie....
Lia73 spune:
carola spune-mi te rog cum e?
dr mi-a zs sa nu ma impacientez ca o sa fiu sub anestezie totala
dar dupa??
cum te simti?
cum e?
povesteste tot, ca mor acilisha
dc ti=a facut cerclaj?
tie ce ti-a zis?
astept sa scrii 5 pg
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+15
Lia73 spune:
mada imi pare asha de rau
mai bine sufrim noi decat miculutii
daca s-ar putea sa luam durerea s-o transmitem la noio ce bine era
deja o dau in sf-uri
de frica incep sa aiurez
bebelinul meu scump
+15
Bianca77 spune:
buna dimineata fete dragi!
mi-a fost tare dor de voi zilele astea!
eu i-am avut pe parintii mei la mine 10 zile si dupa serviciu am fost mereu ocupata cu ei sa ii plimb in stanga si in dreapta. Am fost si in Franta 4 zile de unde ne-am intors de abia aseara. M-am obosit ingrozitor! in retrospectiva nu mai mai omor niciodata in halul asta pana in nov.... Si acum bineinteles ca stau cu o doza mare de morcovi pana deseara cand merg la echo! Sper din suflet sa vin si eu cu vesti bune si cu ceva culoare de pus pe prima pagina.
multe felicitari la fetele cu echo si carucioare colorate!
si succes la cele care merg sa isi vada puiutii zilele astea, din amintirile mele, parca eram un grupulet ...
ps/ eu inca dau la boboci si am tot felul de dureri ascutite pt care nu iau nimic in mod special.
15 +
www.psychosomatics.be
Lia73 spune:
citat din mesajul lui Bianca77 buna dimineata fete dragi! mi-a fost tare dor de voi zilele astea! eu i-am avut pe parintii mei la mine 10 zile si dupa serviciu am fost mereu ocupata cu ei sa ii plimb in stanga si in dreapta. Am fost si in Franta 4 zile de unde ne-am intors de abia aseara. M-am obosit ingrozitor! in retrospectiva nu mai mai omor niciodata in halul asta pana in nov.... Si acum bineinteles ca stau cu o doza mare de morcovi pana deseara cand merg la echo! Sper din suflet sa vin si eu cu vesti bune si cu ceva culoare de pus pe prima pagina. multe felicitari la fetele cu echo si carucioare colorate! si succes la cele care merg sa isi vada puiutii zilele astea, din amintirile mele, parca eram un grupulet ... ps/ eu inca dau la boboci si am tot felul de dureri ascutite pt care nu iau nimic in mod special. 15 + www.psychosomatics.be |
succes la eco si tte asteptam cu caruciorul de care vreti tu
bebelinul meu scump
+15
bellasamoyed spune:
fetelor m-am cam panicat un pic in urma cu vreo 30 de min. stateam pe balcon si am simtit ca ma topesc pe picioare m-am dus rpd la bucatarie mi-am terminat de facut cafeaua...si m-am asezat [pe canalea....imi cam tiuiau urechile si aveam stare de lesin. fata care imi face curatenie mi-a zis doamne da ce te-ai albit asa la fata...si da se pare ca ori mi-a scazut glicemia ori nu stiu. faza e ca abia mancasem
siii sa imi aduc aminte ca eu ieri si cred ca si sambata nu bag mana in foc nu mi-am luat vitaminele...pfff ce senzatie cred ca daca eram pe strada ma lua cu forasul
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +14
samburelul meu
Lia73 spune:
citat din mesajul lui bellasamoyed fetelor m-am cam panicat un pic in urma cu vreo 30 de min. stateam pe balcon si am simtit ca ma topesc pe picioare m-am dus rpd la bucatarie mi-am terminat de facut cafeaua...si m-am asezat [pe canalea....imi cam tiuiau urechile si aveam stare de lesin. fata care imi face curatenie mi-a zis doamne da ce te-ai albit asa la fata...si da se pare ca ori mi-a scazut glicemia ori nu stiu. faza e ca abia mancasem siii sa imi aduc aminte ca eu ieri si cred ca si sambata nu bag mana in foc nu mi-am luat vitaminele...pfff ce senzatie cred ca daca eram pe strada ma lua cu forasul Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +14 samburelul meu |
suna medicul si intreaba
poti sa mergi la o farmacie sa-ti ia tensiunea
bebelinul meu scump
+15