Strumfi de iul-aug 2007 (216)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Mychy, sanatate lui Andrei! Nu l-ai bagat pe homeopate?
Vio, mi-au placut poantele lui Laur, e mortal!
Sunflower, frumoase poze, Denis s-a facut baiat mare!
Ioana, cum ati petrecut?

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
cristina,denis e un dragalas,abia astept sa va vad.
mychy,sanatate multa!
noi in wk-end am avut treaba,am taiat motul finutei noastre,cand primesc poze le pun pe fb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Mneatza,

mychy, banuiesti bine
si Luca e racit cobza...muci, tuse, gatul rosu' si parca si putina febra de dimineatza.
nu stiu de unde i se trage, am fost la plaja, a intrat si in apa, putin dar era calda, prietenii lui sunt toi raciti....vom vedea.
dimineatza a vrut sa stea acasa, sa nu mearga la gradinitza...surprinzator ptr el...dar l-am lasat cu bunica.

ieri dimineatza am fost si noi la Manastirea Sf Andrei si dupa amaiza la o plaja scurta.

cristina, frumoase pozele
vio, copii astia sunt atat de haiosi, si scot niste perlute

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

ce mai fac eu

Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

buna dimineata,

am admirat pozele cu Denis, un adevarat cavaler
sanatate bolnaviorilor, si David s-a plans ieri ca-l doare urechea, aseara era putin fierbinte, poate si din cauza caldurii, am stat ieri in gradina si a fost foarte cald

vineri am avut activitati la gradinita, pana la urma a iesit soarele si copiii au putut prezenta tot ce au pregatit, doar spre final, cand au venit clownii a inceput ploaia asa ca spectacolul s-a terminat repede
sambata am fost la nunta, a fost frumos, nunta a fost la o gradina de vara, spre bucuria sotului, care nu se prea impaca cu caldura ... mi-am intalnit colegele de camera din facultate si am mai depanat amintiri
ieri ne-am strans iar la gradina, am stat la soare, la umbra, la gratar si spre seara am facut "claca" la strans de capsuni, fiecare s-a ales cu cate o galeata, astazi fac sirop

Mergi la inceput

hmm, ce bine suna ioana, sirop
eu ieri am facut inghetata de capsuni, adik o idee/inventie personala dar a avut super succes. o voi repeta si cu alte fructe.

ce mai fac eu

Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

da, suna bine ... si delicios
am o oala speciala pentru facut sirop, la abur, la sfarsit raman fructele stafidite si fara culoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

va multumesc din suflet pentru aprecieri... stiti cum e, creste inima-n mine precum cozonacul!
Micky, Alina, Ioana, sa fie sanatosi copiii, sa le treaca repede. ce ma oftic eu cand racesc in mijlocul verii. cand imi propun si eu sa-i dau o inghetata, ca la tot omu', ba tuseste, ba e rosu gatul, ba acum cu kkceala.

Ioana ce-mi place cum povestesti de gradina voasta! stiu ca-i multa munca, dar si satisfactii. incerc si eu pe cat posibil sa ajung in weekenduri la soacra-mea sa o mai ajut cu plivitul, cu prasitul, cu ce mai e de facut pe acolo. chiar imi place.
cat despre sirop... mmm, cred ca-i o bunatate!

Monica i-a trecut Anei Maria diareea? dar tie supararea? sper ca si-a revenit sotul in simtiri si-si da seama cat e de greu sa te ocupi de copii si de cate mai sunt de facut in casa.

Vio mereu ma uimeste taurashul tau cu replicile lui... e tare haios. sunt curioasa cand va merge la gradinita, cu ce "perle" ne/va va incanta. ca Denis a cules cele mai urate cuvinte si replici si ni le serveste la tot pasul.

Vivela , sa ne spui cum a iesit tunsoarea lui David. Acum poate as avea incredere sa-l las pe Denis cu taica-su la tuns, ca il tund in acelasi loc si cam stie nenea ala cum sa-l tunda; dar la inceput...no way!

Georgiana am sa-ti trimit maine poze cu sandalutele, ca le-am pozat. abia astept sa ne vedem!

Denis e in felul urmator - face 1 kk pe zi, dar nu e asa cum ar trebui. zice ca-l doare burta, si pofta de mancare are cam putina. incerc sa-i dau azi si niste furazolidon, si daca nu il lasa, merg la doctor... desi nu vreau.

va pup!

Cristina, cea mai mandra mama de Denisuc (30.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Deci nu suntem singurii raciti pe aici....:(
monica, normal ca tot "bebeste" l-a tratat. homeopate pt muci si pt tuse, i-am dat Stodal sirop, azi noapte cand cred ca a facut un pic de febra l-am frecat cu carmol pe spate si extremitati pana "s-a racit"...iar pt nas infundat i-am pus pe piept 2-3 picaturi de ulei volatil de menta(de uz intern) si l-am masat un pic. ceva a functionat ca de la 2 pana la 8 a dormit bine si socrela mi-a zis ca nu mai are asa muci si se prezinta ok.

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!"

Mergi la inceput

mychy, ce homeopate ati folosit? ptr muci si tuse

eu i-am dat Belladona ptr febra. nu a mai avut toata ziua.

ce mai fac eu

Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Pai pt muci: natrium muriatic si pt nas natrium sulfuric (parca).

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!"

Mergi la inceput