Mai-Iun 2011. BV daii! HAI Anali80, Ramo_Jo!(24)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

daii, cred ca e suficient, ca esti co-asigurat prin sot daca nu ai venituri, eu asa stiu. Probabil ca buletinul e de-ajuns si conteaza cat de scrupulosi sunt cei pe care ii nimerim de garda la registratura in momentul cu pricina.

Mai transpira cineva abundent in perioada asta? Ca nu e chiar canicula, dar de pe mine curg apele cand ma misc. Am si luat cam 20 de kg, dar totusi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Va zic buna dimineata ca eu m-am trezit de 15 min .Iris inca mai doarme.

Fetelor,sunt turbata de nervi.Anul trecut in august am izolat planseul blocului ca-mi ploua in casa si apoi am zugravit.Aseara stand in pat observ buline pe tavan...binenteles ca ploua iar ...exact asta-mi lipsea acum.

Ramonella de Homeogene am auzit si eu ca sunt f bune pt dureri de gat,multe gravidute l-au folosit cu succes.Mie mi-a fost bun Trachisan cand m-a durut gatul foarte rau.

Ralucis e super bun pretul la chilotii de unica folosinta.Eu am luat de pe net 4 buc cu 16 lei...daca stiam mai demult luam de la DM.Cu adeverinta nu stiu ce sa zic,ca parca nasterile in spital sunt gratuite indiferent ca esti salariata sau nu,dar cine stie...la noi se schimba legile zilnic...

Cu dopul gelatinos sa va zic ce-am patit.Cand am fost internata in spital si am avut contractiile dureroase de m-au dus in sala de travaliu,dupa ce mi-a facut moasa control,am vazut pe manusa ei si apoi pe chilot pete maronii.Moasa a zis ca e dopul.Cateva zile au persistat petele,iar apoi au trecut.In schimb,dupa ce am iesit din spital am observat o secretie mult mai abudenta si putin galbuie,dar am inteles ca inainte de nastere asa ar trebui sa fie.

Lumysti m-ai emotionat cu motatele

SONDAJ DE OPINIE:
Daca ajung la cezariana(ca nu se stie niciodata) ce sa fac cu trompele,sa le leg sau nu? avand in vedere ca 2 copii imi sunt de ajuns.Am zis sa iau in calcul si posibilitatea asta,desi mi-e frica de lucrurile ireversibile.

POZE IRIS
mami Iulia38+ LEIA siIRIS- MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pico spune:

Iulia, eu ii spusesem doctorului ca daca ajungem la cezariana, vreau sa-mi lege trompele.N-am ajuns asa ca o sa merg dupa ce termin cu alaptatul, sa le legam laparoscopic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreealydia spune:

salutare!
iulia, infacol produs in anglia ai gasit in farmaciile noastre? eu am luat dar e produs in olanda. si eu stiam ca cel produs in anglia e mai bun, pentru ema mi-a trimis o prietena de acolo, dar acum e in tara.
despre pernuta cu samburi de cires auzisem si eu, dar la ema n-am luat. am sa caut si eu la dm. pungute cu sare unde ati gasit? si eu folosesc la raceli, dar ma chinui cu fel de fel de prosopele.
jumperoo-ul de la ficher price m-a incantat si pe mine acum 2 ani, numai ca mi s-a parut cam scump, am ezitat si nu l-am mai luat. i-am luat apoi leagan.
eu una nu mi-as lega trompele...
tzuna, sa stii ca si eu mi-am alaptat exclusiv fata si de cand avea 2 saptamani si-a scos singura masa de la 3 dimineata si asa ca dormea bine de la ora 23 la 4,5. sper sa am acelasi noroc si cu bebe!
lumysti, nici eu nu m-as arunca la cheltuieli de-astea acum. si trebuie sa ai grija sa nu se invete asa, ca nu mai scapi usor. eu am fugit de "vicii" de-astea, dar am avut noroc, caci ema nu suporta nici s-o legeni in brate. mi-a foarte utila mi-a fost scoica. am folosit-o intens de la 1 luna la 7 luni, in masina, in vizite, la petreceri, restaurante, in casa, carand-o dupa mine. faceam mancare, curatenie, calcam... cu ochii la ea. a fost si scaunul de masa pana a stat bine in fundulet, cand am trecut-o la scaun care se ataseaza la masa, folosit pana acum vreo 2 luni. scaun mare nici n-am mai luat, ca nu mi s-a mai parut necesar, plus ca astfel, am invatat-o sa manance numai in bucatarie si-si pastreaza obiceiul si acum.
anali, daii, eu zic sa fiti pe faza cu scurgerile! oricum sunteti la termen, norocoaselor!
ramonella, si eu folosesc cu succes homeogene in raguseala. sanatate!
ralucis, hai ca nu mai ai mult de asteptat! am auzit si eu de masajul perineal, dar mi se pare dificil de ajuns in zona. plus ca eu m-am refacut super rapid dupa epiziotomie. ma limitez la kegel. sa stii ca si eu transpir rau si n-am luat decat 11 kg. hormonii sunt de vina!
luiza, succes la control! pe mine ma amuza cand sughite bebe. sa vezi dupa ce nasti ce des va sughita. cel putin ema asa a facut. obisnuisem sa-i pun o picatura de zeama de lamaie pe limba ca sa-i treaca, iar maica-mea era disperata cand ma vedea, zicand ca de-aia fata mea e ragusita. de fapt, ea are un timbru vocal mai grav.
eu tin minte ca mi-a trebuit adev de salariat si acum 3 ani. a adus-o sotul mai tarziu.
pup!
33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daii spune:

Iulia, asa mi-a zis si dr, ca orice femeie din Romania are dreptul sa nasca gratuit la spital. In orice caz, i-am zis sotului sa ia si adeverinta.
Cat despre sondaj...daca v-ati hotarat sa va opriti la 2 copilasi, si faci cezariana poti rezolva si asta.

37+

Mergi la inceput

Ralucis si eu transpir ingrozitor.Sunt calduroasa de felul meu,dar acum e nasoala treaba.Noaptea trecuta am dormit cu geamul rabatat,ca nu mai puteam de cald.Eu stau la et 4 si oricum e f cald,am 27 de grade in casa deja,nu stiu ce va fi la vara

Andreealydia Infacolul mi l-a adus un unchi din Anglia.Gasesti si la noi pe net,dar e mai scump(pe bebe shopp punct ro).

POZE IRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

RALUCIS- din ce scrii tu organismul tau se pregateste la greu asa ca fii pe faza. Nu cred ca mai dureaza mult la tine si nefiind nicic la prima nastere cred ca vei naste si f repede. deci succes si ai grija sa ajungi la timp la maternitate.

RAMONELLA- pt gat eu am luat cu succes voseptol. sunt niste pastilute naturiste de la Plantavorel.

ANALI80- stai linistita ca poti prinde 38-39 sapt cu tot cu scurgerile astea. iar bebe e destul de pregatit si acum.

RALUCIS- da si mie mi-au spus de adeverinta. Dc nu duci te pun sa aduci o hartie speciala de la primarie ca nu ai venituri.... O porcarie desi nasterea e urgenta medicala si ar tb sa poti merge fara.
Aveti grija in legatura cu sotul asigurat si sotia nu. Am inteles ca s-a mai schimbat nu stiu ce lege. Am o prietena care saraca a terminat somajul si ramasese pe langa si s-a inscris singurica la medlife si plateste ca sa poata merge si ea la dr. dc se intampla ceva. Nu am insa toate datele. Tb sa va interesati.

IULIA82- IRIS a ta doarme pana la ora 12-13? Ala e somnul ei de pranz sau de dimineata ca nu prea am inteles.
La chestia cu cezariana de urgenta m-am gandit si eu. Iar legat de legarea trompelor... Avem de acum 2 copii dar parca nu ma pot hotara. Sotul zice ca-si face el vasectomie dc e cazul. Asa ca nu stiu ce sa spun. Pe pico o inteleg ca are mai multi copii dar la noi parca e cam repede.

Apropo de calduri.... Stau la etajul 5 pe partea cu soarele asa ca avem deja 25 de grade in conditiile in care abia am izolat cu polistiren extrudat si am pus draperii respectiv rulouri interioare mate. Deci vine bebelina, vin si caldurile mai mari.... La prima fetita am folosit din plin aerul conditionat montat chiar la ea in dormitor ( e drept ca avea deja 4 luni nu era chiar nou-nascut) si-l lasam pe 27-28 de grade si sa bata in sus spre tavan. Acum ce vom face? Din pacate cel putin pana la mijlocul lui iulie cand avem botezul ramanem in Bucuresti abia apoi fugim la mi=unte. Voi v-ati gandit ce faceti?

Am facut ieri 38 saptamani. Maine merg la control. Sincer mi-ar fi placut sa nasc chiar maine. Dr e de garda, bebelina are 38 sapt si 2 zile.... dar din pacate pt mine nu mai am nici un semn ca ar vrea sa iasa de unde acum 2 sapt eram convinsa ca tb sa fug la maternitate avend contractii la 5 minute. Dr mea e cam bolnava si tot lipseste in perioada asta. Vad c anumai garzile si le respecta cu sfintenie de asta era bine sa pice totul pe maine.... Dar dc-mi propune ea sa-mi provoace (desi nu e de principiu asta dar avand probleme)nasterea maine ce sa fac? Eu nu as vrea. Dc nu am nici un semn e clar ca bebe nu vrea inca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

tzuna, exista si DM si TCM in bucuresti.

depinde in ce zona stai . eu stiu doua DM-uri : la piata Delfinului ca e mai aproape de mine si la Piata Crangasi la sor'mea. dar cu siguranta sunt si in alte parti...

--------------------------------------------
Marina38+ & ANA SOFIA (05.08.08)
--------------------------------------------
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

Tzuna fica-mea doarme de obicei pana la 11-11 jum dimineata,dar azi nu stiu ce s-a intamplat ca s-a trezit la 13 jum.Avem un program cam aiurea,ne culcam pe la 12 noaptea si ne trezim pe la pranz,somnul de amiaza nu-l mai are de mult timp.Nu e tare bine,dar e mai comod pt mine in perioada asta cand am stat mai mult in pat.Dupa ce vine bebe ne vom regla si programul,pana atunci mai profit.

POZE IRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvy1981 spune:

buna fetelor va pup nuam ai intrat de 2 zile sunt cam deprimata
salut viitoarele mamici cat si proaspetele mamici va pupsi veti grija.

35 w cu bebe lily
amr 4 sapt uaaaaaaaaaaaaaaaauuuu

Mergi la inceput