Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aly_k spune:

Citat:
citat din mesajul lui Crinutza87

buna burticilor!! eu iar pe aici cu nelamuririle..deci maine ma duc la medicul de familie sa imi dea fisa pt.analize..ok intrebarea mea este..unde fac analizele la stat sau privat?? am sunat la ceva clinici care mi-au spus ca nu au contract cu casa de asigurari

ma gandesc sa ma duc la privat si sa le platesc ..voi cat ati platit??
Mersi mult si multi la burticutze!!!

eu zic sa iti faci cat mai multe la stat,ca sa le deconteze casa de asiguarari,ca altfel ajungi sa platesti vreo 1000 de ron
eu a trebuit sa fac la privat toxoplasma,cmv,rubeola ca nu le deconteaza casa de asiguarari si am dat 300 de ron,restul la stat

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Matzaila_81

Sunt si eu cu voi!
Sunt si eu cu voi!
Nu-mi vine sa cred ca ma alatur voua. Elenusht, suntem impreuna la odisee. Conform calculatorului o sa fiu mamica in februarie la inceput dar nu stiu daca am verificat cum trebuie pentru ca plutesc efectiv.
Nu am ajuns la doctor, nu mi-am facut analize, nu nimic. Nu stiu ce sa fac, pur si simplu plutesc de fericire.

Felicitari!!! Sanatate si sarcina usoara! Eu dupa ce am facut testul, am asteptat vreo 2 sapt jumate si am mers la doctor, mi-a confirmat ecografic sarcina si mi-a prescris analizele pe care trebuie sa le fac si medicatia, acid folic si utrogestan.
Ca tot veni vorba de analize, Crinutza iti explic cum e la noi, merg la medicul de familie si imi scrie trimiterea ptr analizele decontate de casa de asigurari. Recoltarea o face tot asistenta medicului de familie (din pacate nu tot in aceeasi zi) si trimit ei probele la laborator. La sarcina trecuta mi-a recoltat si ptr cele care se platesc aceeasi asistenta si i-am platit ei, ea a dat banutii reprezentantului laboratorului care a venit sa ridice probele. Asa voi proceda si acum. Cu toate ca azi mi-au recoltat cei de la Medicina muncii la servici analizele periodice dar nu le include pe toate cele prescrise de ginecolog Dar m-am gandit ca nu strica inca un set sa am cu ce sa compar, asa de curiozitate. Plus ca n-am platit, deci... why not? Mi-a facut si EKG care a zis ca super ok si mi-a luat tensiunea.
In seara asta m-a cam intepat ovarul (eu am unul singur) am avut azi niste pantaloni pe mine care m-au cam strans la burtica, oare de aia ma deranjeaza acum? Hmmm... am luat un no-spa ca si asa mi l-a recomandat dra...
Eu am alt stress, la prima sarcina am inceput cu 58 kg si pe la 8 luni jumate aveam 83 kg... sper ca de data asta sa nu mai iau asa mult, nu de vanitoasa ci ptr sanatate ma gandesc. Acum am 56... chia sunt curioasa cat voi avea la final.
Voi ati inceput sa simtiti ceva in burtica? Eu daca tin palma si presez usor simt uterul un pic
Hai ca am fost vorbareata azi, fug la nani ca nu mai tine, imi pica okii in gura... Nu va spun cat trage Eva de noi sa ne jucam cu ea, Doamne de unde o avea atata energieeee??? Vreau si eeeuuu.......

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

matzaila, welcome!

eu si la prima sarina si acum, dupa test, mi'am facut programare la gine. la mara, pt ca era decembrie, am ajuns la doctor la 10 saptamani, si avea deja forma de bebe, se misca si ii batea inima.
acum am ajuns la doc la 5 saptamani si a fost prea devreme, nu s'a vazut mai nimic la eco, decat ca e sarcina in uter, pozitionata corect. apoi am fost iar la 7 saptamani, si i'am vazut si inimioara, mi'a dat lista de analize si urmatoarea oprire e la doc de familie pt trimitere la analize.

sfatul meu este sa iti faci programare la ginecolog, pt o ecografie transvaginala. daca nu ai rabdare pana in saptamana 6 -7, o sa treuiasca sa faci doua..

sarcina usoara

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

lalitzuza, bine ai venit! sarcina usoara si tie. mai scrie repede un mesaj sa scapi de moderare si sa te citim in timp real

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_k spune:

lalitzuza bine ai venit,sarcina usoara si la termen

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalitzuza

Buna fetelor, mamici si burtici. Ma alatur si eu voua, si vreau sa va felicit ca scrieti in acest capitol ... Si eu am aflat de curand vestea sunt f fericita .. Ma bucur ca sunt fete care scriu aici si impartasesc din experienta lor si altora , asa ne putem incuraja.
Va doresc sa fiti sanatoase si sa aveti o sarcina usoara si sa ne bucuram impreuna se clipele minunate care ne astepta. Toate cele bune.

Bun venit! multumim, asemenea si tie!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

cioc cioc...

tocmai ce am primit rezultatul la testul Bhcg si sunt in 4 sapt; deci din nou la odiseea de ianuarie febriarie (baiatul e nascut la sf lui ianuarie, are 2 si cateva luni si bb2 se pare ca vine la incepul lui februarie dupa calculatoarele de sarcina pe care le am facut pe net);

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitzuza spune:

Fetelor multumesc pentru urarile de bun venit !!! Am sa incerc sa scriu mai repede ca sa putem citi in timp real...Eu am aflat vestea de o saptamana , nu am ajuns inca la dr ptr ca dupa data de 11 iunie ma intorc in tara .Important este ca ma simt bine iau Acid Folic si Vitamine ptr gravidute si incerc sa imi mentin cat pot de mult starea de optimism ...asa mai toate fetele o stare de disconfort in zona abdominala .. am inceput sa cam trag la somn ...
Salutari si bun veniti si noilor mamici si butrici care au venit alaturi de noi. Sarcina usoara si bebici sanatosi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenusht spune:

neata fetelor! cat ma bucur ca ne inmultim aici! sa dea Domnul sa avem sarcini usoare, fara probleme! eu ma simt bine azi, sunt optimista! am tot citit pe diferite site-uri ca progesteronul in sarcina e media cam 20, eu am 27...asa ca sper sa fie bine si bag in continuare progesteron in mine pe toate caile! acasa intravaginal, la birou pe gura...Mi-e asa somn si sunt atat de ametita dupa ce-l iau p-ala oral,de zici ca-s drogata! nu ca as stii cum e...zic si eu
va pupic pe burtici

Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Multumesc de urari si de sfaturi. Maine merg la o doctorita gineco pentru confirmarea sarcinii si pentru primele analize. Am emotii. Sper sa fie totul ok cu bebelusul meu. Eu cred ca sunt in a doua saptamana de sarcina. Mai am de asteptat deci inca 5-6 pana cand o sa ii aud inimioara.
Maine sper sa fac bhcg-ul si sa-l repet peste doua zile. Nu am idee despre ce analize imi trebuie in rest sau cum se fac. Inca ceva, voua vi s-a rotunjit burtica? Pentru ca pe mine ma strang toti pantalonii ( asta a fost primul semn) si acum desi nu e mare e rotunjita.

Mergi la inceput