Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenusht spune:

anangel_lexi ai dreptate sunt mai optimista! Ma rog la Doamne Doamne sa ma ajute si cred ca o sa fie bine!

Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Sunt si eu cu voi!
Sunt si eu cu voi!
Nu-mi vine sa cred ca ma alatur voua. Elenusht, suntem impreuna la odisee. Conform calculatorului o sa fiu mamica in februarie la inceput dar nu stiu daca am verificat cum trebuie pentru ca plutesc efectiv.
Nu am ajuns la doctor, nu mi-am facut analize, nu nimic. Nu stiu ce sa fac, pur si simplu plutesc de fericire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutza87 spune:

buna burticilor!! eu iar pe aici cu nelamuririle..deci maine ma duc la medicul de familie sa imi dea fisa pt.analize..ok intrebarea mea este..unde fac analizele la stat sau privat?? am sunat la ceva clinici care mi-au spus ca nu au contract cu casa de asigurari

ma gandesc sa ma duc la privat si sa le platesc ..voi cat ati platit??
Mersi mult si multi la burticutze!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

fetele, am si eu nevoie de ajutor.
Abia am aflat de sarcina, ce urmeaza? ma duc la ginecoloaga, la doctorita de familie.... care sunt pasii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenusht spune:

Matzaila_81 bine ai venei! hi hi ce ma bucur!trebuie intai si intai sa-ti faci beta hcg in dinamica. adica asa am facut eu! adica daca faci azi analiza aia si apoi o mai faci la 48 de ore si se dubleaza e de bine si e intrauterina!apoi intre timp, iti face programare la dr si te duci cu aceasta analiza de sange si acolo iti va spune ce sa faci pe mai departe! sa nu faci efort, sa nu ridici, sa nu te stresezi si sa te bucuri de noua viata ce creste in tine! Sa fie intr-iun ceas bun si sa ai o sarcina fara probleme! Ma bucur mult ca ai venit la odisee! inseamna ca am avut mana buna!

Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitzuza spune:

Buna fetelor, mamici si burtici. Ma alatur si eu voua, si vreau sa va felicit ca scrieti in acest capitol ... Si eu am aflat de curand vestea sunt f fericita .. Ma bucur ca sunt fete care scriu aici si impartasesc din experienta lor si altora , asa ne putem incuraja.
Va doresc sa fiti sanatoase si sa aveti o sarcina usoara si sa ne bucuram impreuna se clipele minunate care ne astepta. Toate cele bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loredana_M spune:

Citat:
citat din mesajul lui Matzaila_81

fetele, am si eu nevoie de ajutor.
Abia am aflat de sarcina, ce urmeaza? ma duc la ginecoloaga, la doctorita de familie.... care sunt pasii?

Buna! Du-te la ginecolog cu testul de sarcina pozitiv si iti zice ce si cum.

Loredana 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loredana_M spune:

Citat:
citat din mesajul lui Crinutza87

buna burticilor!! eu iar pe aici cu nelamuririle..deci maine ma duc la medicul de familie sa imi dea fisa pt.analize..ok intrebarea mea este..unde fac analizele la stat sau privat?? am sunat la ceva clinici care mi-au spus ca nu au contract cu casa de asigurari

ma gandesc sa ma duc la privat si sa le platesc ..voi cat ati platit??
Mersi mult si multi la burticutze!!!

Depinde de ce analize e vorba.
Pe unele le poti face gratuit.

Loredana 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Citat:

Sunt si eu cu voi!
Sunt si eu cu voi!
Nu-mi vine sa cred ca ma alatur voua. Elenusht, suntem impreuna la odisee. Conform calculatorului o sa fiu mamica in februarie la inceput dar nu stiu daca am verificat cum trebuie pentru ca plutesc efectiv.
Nu am ajuns la doctor, nu mi-am facut analize, nu nimic. Nu stiu ce sa fac, pur si simplu plutesc de fericire.

FELICITARI!!!!
Cum a spus si Loredana, fa-ti programare la dr tau ginecoolog. Bafta!

Alina 6+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_k spune:

Citat:

Sunt si eu cu voi!
Sunt si eu cu voi!

Matzaila_81 bine ai venit.Felicitari pt burtica
Eu zic sa iti faci programare la ginecolog,dar pe la 5,6 sapt ca sa vezi ceva mai muly,eu am fost la 6 sapt si ii batea si inimioara

8+

Mergi la inceput