Licurici de ianuarie-februarie 2009(144)
Raspunsuri - Pagina 21
Porumbita spune:
robert are pe 10 serbarea
asta e pozia lor (o zic in cor cumva); ca sa o invete au facut /facdiverse activitati de la lipit picioare la omida, acoperisuri la case etc
Cifrele
Unu este numar mic
Doi a mai crescut un pic,
Trei este ceva mai mare,
Patru-i cifra urmatoare.
Cinci si sase sunt si ei
Cu ceva mai maricei,
sapte sade lānga opt,
si se crede sus de tot.
Dar pe toate le īntrece
Cifra noua si-apoi zece.
Naty spune:
porumbita FELICITARI! Ma bucur foarte mult pentru voi! Sarcina usoara sa ai, bebe sa vina sanatos!
crisspy merci de intrebare, a fost OK, numai ca la ora mesei a inceput nebunia, nu vroia neam sa manance la bucatarie, au trecut-o toate transpiratiile pe biata femeie ![]()
F. tare Razvi cu "Da".
Am vazut si eu la serbari din astia mici care doar aproba, sunt asa de haiosi!
Dar zau daca inteleg de ce insista educatoarele cu asa poezii la astia mici.
Apropos de poezii Nadi spune mandra
"Gaigaita ita, zboaia poienita, unde oi zbuia, eu m-oi maita"
Si apropos de serbari, m-a zapacit Ioana, se pune pe plans ca nu a invatat bine rolul la piesa in engleza. E atat de perfectionista, nu stiu ce ne-om face la scoala!
Noi avem serbare pe 25 iunie la gradi si pe 18 la dansuri.
bee, porumbita imi spuneti si mie cat au costat vacantele? Vreau sa fac o comparatie cu Bulgaria.
anna 
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
Si asa Nadia
Porumbita spune:
dat pm naty
ledi poate citisei deja da pun totusi linkul http://science.slashdot.org/story/11/05/13/1710225/16-Year-Old-Discovers-Potential-Treatment-For-Cystic-Fibrosis
anna-mama spune:
Crisspy, mie tot rau imi e, parca trece asa greu timpul pana scap de greturile si oboseala asta 
Abia astept pozicile cu iepurasul la serbare 
Porumbita, da, mi se pare mult mai usor cum spui tu, invata o poezioara in grup si le-o si explica prin activitati, asa vad si eu o metodologie corecta de lucru
Sa vii si tu cu pozici de la serbare! 
Naty, succes Ioanei la serbari si pana la urma sa stii ca nu e asa rau ca e ambitioasa si perfectionista, asa era si sora mea cand era mica si acum ii merge foarte bine 
de steluta norocoasa (09.02.2009) si
11+
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
Selene_Bunny spune:
Daria ma zapaceste cu vorbitul inca de la 8-9 dimineata. Vorbeste chiar foarte corect, ultima achizitie este recunoasterea mirosurilor.
Incepe asa (se ridica in patut si ma striga):
"Mama, unde sunt bilele? Unde este mingea roz? Da-mi mingea roz, da-m-o, daa-m-ooo! Si mingea verde? Unde este mingea verde? Da-m-o si pe aia verde, maamaa! Mergem sa facem bicu'? Mama, nu dormi, vreau bicu'! Mama, facem bicu'? Unde este tati? La serviciu? Sa vina tati sa ne iubeasca".
La baie:
"Mama, mai stau in apa, da-mi bilele! Toate! Si cutia! Da-m-o! Daa-m-ooo! Si capacul! Unde e capacul? E dincolo, acolo, pe pat".
La bucatarie:
"Faci de mancare? Ce faci de mancare? Vreau si eu sare, sa fac si eu de mancare! Da-mi suc! Da-mi apa minerala! In canita rosie! Nu din sticla! Da-mi un pahar, sa pun din sticla! Vreau sa ma spal pe maini! Uite unde m-am suit! Pe scaun, sa ma spal pe maini! Vreau apa verde!"
In parc:
"Unde este domnu' catel? Aici mai este un catel, maroniu, care nu ma recunoaste. E mare si ma musca. Mergem la ita-ita? Mergem? Mama, mergem? Ai luat 'ucaiile? Le-ai luat? Si galetuta? Si lopatica? Mergem la tobogan, mama, mergem? Unde e Irina? Si Bianca? Si Patricia? Si Luca? Uite soarele, ma vede soarele, imi intra in ochi".
Seara:
"Mergem la culcare? Ca vine luna, si vin stelele, si soarele se duce la culcare... Tati, spunem povestea cu Momo? Mami, spunem Scufita Rosie? A. ca Zapada? Spunem? Ne spalam pe dinti? Pui scutecel sa fac caca? Pune scutecel, ca vreau sa fac caca!"
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
crisspy spune:
Razvi are 39 temperatura
...
I-am dat 5ml Nurofen, l-am dezbracat, am facut impachetari cu apa calduta...parca nu mai arde asa tare...oricum are o energie, se vede ca e copilul meu, asa eram si eu la 39 topaiam in pat.
Sper sa nu o tinem toata noaptea asa...Chiar vb cu Adi ca am scapat de tuse, muci & co...si pac-pac temperatura 
Crisspy,
fericita de
Razvi si
27 sapt 
miereamara spune:
Crisspy dragutii de voi....o sa treaca, asa se intampla in primele luni, priveste partea buna a lucrurilor, pana cand vinde bebe mic Razvanelul o sa se imunizeze.
Stii ca noi am dus-o cu bolile cam 6 luni cand a inceput gradinita(dar nasol de tot). Ei bine, din august 2010 (apraope 9 luni) A. nu a mai avut nimic, dar nimic, de multe ori imi da mie dar el e asimptomatic (sper sa nu se intample asa si cand s-o naste copilul).
Rabdare si multa sanatate!
Si cu mancarea nu te ingrijora prea mult, are perioade si perioade, poate acum i-a scazut pofta de mancare pt ca a tot fost bolnavior. Bine ca are de unde da jos:)
Va pup!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and
15+
crisspy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miereamara Stii ca noi am dus-o cu bolile cam 6 luni cand a inceput gradinita(dar nasol de tot). Ei bine, din august 2010 (apraope 9 luni) A. nu a mai avut nimic, dar nimic, de multe ori imi da mie dar el e asimptomatic (sper sa nu se intample asa si cand s-o naste copilul). Rabdare si multa sanatate! |
Miere
...nu prea suna a incurajare alea 6 luni Este foarte ciudat ca eu nu sunt deloc panicata, se uita Adi la mine cu mirare ca sunt foarte calma...acum Razvi a adormit, sper sa fie Ok peste noapte.
si eu...cum iti mai e? Ai rezolvat cu cauciucul?Crisspy,
fericita de
Razvi si
27 sapt
miereamara spune:
da, am rezolvat repede, am chemat o masina de towing si a dus-o in service, mi-au pus alt cauciuc si m-au usurat de 200 de dolari![]()
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and
15+
crisspy spune:
Nu a mai facut temperatura deloc peste noapte...i-am dat totusi la 2 supozitor cu paracetamol si la 6 Ibalgin.
Crisspy,
fericita de
Razvi si
27 sapt