Strugurasi de Sept-Oct 2011 (59)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Citat:
citat din mesajul lui seidana

A comandat cineva vreodata de pe amazon.co.uk.. am vazut ca fetele de la odiseea vecina sunt fane site ... lucrusoare super faine insa nu stiu cum e cu transportul....

24+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Am comandat eu odata un parfum si a venit ciuciu ...dar am colegi care si-au luat haine , ceasuri de acolo si au ajuns.

Oana 21+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

si cu taxele de transport? ti-i se comunica inainte nu? si platesti numai cu cardul inainte...

Da, iti face calcul pe produs + taxe si suma care iese ti-o extrage de pe card. Trebuie sa ai card international. Tu face depunerea in lei pe el iar ei extrag euro sau dolari (nu mai stiu exact).

Oana 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Si mie mi-ar place sa cumpar online lucrusoare pt copii din strainatate dar ne stiind cum se procedeaza, sunt destul de sceptica.... Poate ne lamureste cineva care a facut cumparaturi din strainatate care e treaba.

Lori 25+ fericita cu Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

eu ce vad pe amazon sunt super lucruri si f ieftine.. de ex pampers .. iese pe bucata 0.53 lei.. servetele pampers 672 buc cu 48 lei, un scaunel scoica bounce ( http://www.amazon.co.uk/gp/product/B002NGNF24/ref=ox_sc_act_title_4?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE) cu jucarii e 30 Lire deci 130 lei.. 2 biberoane avent + sterilizator pe microunde cam 55 lei.. mi-i se par super ok preturile...
Am intrebat in odissea vecina .. poate sunt dragute sa ne dea detalii.. eu m-as baga...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

Citat:
citat din mesajul lui mikka11

Buna seara, fetelor!
Jade, e mai bine ca mergi la spital, acolo o sa fii sub observatia medicului si perfuziile cu siguranta iti vor face bine
Irinush, pe mne m-a impresionat povesta ta dar si atitudinea pe care o ai acum. Esti un om extraordinar, ai tot respectul din partea mea.
Eu am fost la eco, am facut morfologie pana la urma acolo, medicul m-a vazut panicata (l-am speriat si pe sotul meu care a mers cu mine, m-a intrebat ce naiba am patit ca stia ca sunt mai calma de obicei), mi-a masurat toate cele pe acolo, mi-a dat vreo cateva pagini cu masuratori si observatii ale organelor, mi-a spus ca totul este in limite normale, totul este in regula atat cat se poate vedea acum si la varsta aceasta a sarcinii (inclusiv capul care este de 22 sapt si eu am 21 sapt si 5 zile), bebelina mea are intre 430 si 450 gr. Mi s-a parut asa dragalasa ca mi-au dat lacrimile, statea cu o manuta in sus, pe langa cap si deschidea gurita Mi-a dat si un filmulet u ea cand statea asa frumos, imi vine sa ma uit non stop la el. Am avut tentatia sa ma uit la masuratori si sa incep sa caut pe net sa fac comparatii dar m-am oprit. Nu vreau sa mai citesc cine stie ce nenorociri, daca au spus ca e ok, merg pe mana lor, doar nu oi fi eu mai desteapta ca medicii, nu?

21+ cu

ma bucur ca te-ai linistit :) este fantastica experienta de la eco, la mine imediat ce a intrat pe el a ridicat manuta, parca ne saluta am ramas masca si cu lacrimi in ochi si eu si sotul, iar dr era fermecata :)

23+

Mergi la inceput

Ce misto e scoica ..si aia mica e bestiala !

Oana 21+

Mergi la inceput

Asa ceva mi-as lua eu !

http://www.amazon.co.uk/DreamGenii-Dreamgenii-basic-pillow-cover/dp/B000UTWKFO/ref=sr_1_38?s=baby&ie=UTF8&qid=1305878328&sr=1-38

Oana 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Ce misto e scoica ..si aia mica e bestiala !

Oana 21+

iti dai seama ce ne asteapta... o grasuna mica de pupat muscat adorat... uneori imi vine sa urlu de bucurie ca o sa fiu mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

neatzaaaaa burtici dragi

este vineriiiiiiiiiii , am zi scurta astazi.

camady: te inteleg si eu procedez la fel, dar nu cred ca este in regula. trebuie sa ne mai si protejam
eu lucrez foarte mult, plec pe la 7:30 la job si mai vin in jur de 19:30 acasica. Daca sotul meu nu e de servici (lucreaza 24 ore cu 72 ore) nu fac nimic prin casa, dar este ceva, ceva tot fac, dar nu mut muntii si ies la plimbare cu Sara, dulceata mea de catelusha. In schimb weekend-ul este pentru relaxare totala.

oanaiasi: bravooo oana. internetul este o pacoste cateodata

sa avem un sfarsit de saptamana relaxant si plin de soare pe cer si in inimile si creierasele noastre

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Salutare fetele.

Lista pe care a pus-o Lali e buna pt nascutul la stat. La particulara te duci cu periuta de dinti si atat. Bine, daca mai vrei tu o carte ceva, in rest primesti de toate. De la tampoane la prosop.

Jade multa sanatate.

Nu va faceti griji cu petele de pe sani, dispar dupa nastere treptat. Si mie mi s-au marit areolele si s-au maronit, dar asa a fost si la prima sarcina si apoi au disparut. S-au albit pe masura ce sugea bebe. Iar cu secretia din sani, iar nu e motiv de ingrijorare. E perfect normal, se formeaza colostrul.

bujo mami de Filip si 25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Neatza fetele
mie mi-e asa de somn si am atata treaba..am stat aseara sa vedem un film pana la 1....trageam de mine sa nu adorm,si de dim m-am trezit la 9,si tre sa fac curat, mancarica..off,sa ma epilez..dar io vreau sa dormmmmmmmm

Mie imi plac cumparaturile traditionale,sa umbu eu prin magazine...
Fetelor,eu am fost la eoc morfo la 22 sapt,si ma mai duc la control la eoc normal la dr mea la 28 sapt., si intre timp nu mai fac nimik? sau analize, nimik?ce mai urmeaza acum de facut?

Zubi, mami24+ cu
minunea mea

Mergi la inceput