Strugurasi de Sept-Oct 2011 (59)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

Buna dimineata!

Camady ai grija mare de tine, sunt sigura din cate ne-ai zis pana acum ca te consumi fizic si psihic la service... reamintesteti in fiecare dimineata inainte sa pleci la "razboi" prioritatile...

La mine in "garsoniera" e cam liniste de vreo 2-3 zile si ma cam nelinisteste lucrul acesta insa incerc sa nu ajung la paranoia. Misca, dar nu la fel de tare ca de obicei... Inainte misca in 2-3 chiar 4 reprize tare tare, acum o simt asa o singura data pe zi...

Eu de duminica eu incep sesiunea (da... da... mi-a trebuit sa ma reapuc de scoli taman odata cu conceperea bebeline.. ) , parte buna e ca fac invatamant la distanta si e destul de simplu...

In rest... cel mai important e ca astept cu nerabdare ecografia de marti... stau cu sufletul la gura pana atunci - imi sta mintea numai la asta.

Lori 25+ fericita cu Mara

bafta maxima!!!

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Asa ceva mi-as lua eu !

http://www.amazon.co.uk/DreamGenii-Dreamgenii-basic-pillow-cover/dp/B000UTWKFO/ref=sr_1_38?s=baby&ie=UTF8&qid=1305878328&sr=1-38

Oana 21+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

eu nu am pb cu somnul inca....am obs ca nici nu ma mai intorc pe burta.. am o pernita sub burta dar mai cade pe jos.. cand dorm pe spate pitica ma atentioneaza si ma intorc.. deci stanga dreapta toata noaptea

Zubi si mie imi plac tradittionalele .. dar daca pot sa economisesc banuti si sa am calitate e perfect fie cum o fi...

24+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Nu toate produsele sunt neaparat mai ieftine pe amazon. De exemplu ma uitam la scutecele lavabile pe care le-am cumparat eu din romania. Am dat pe 1 chilotel de protectie Bummis 54 lei, iar pe amazon e 9,5 lire (44 lei) - adaugi trasportul si iesi tot acolo.

Vad in schimb ca sunt mult mai ieftine "consumabilele" Pampers, servetele, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Seidana ...eu cateodata nici nu am curaj parca sa ma imaginez .....pana nu o vad eu la mine in brate nu ma pot gandi.

A mea cred ca o sa fie cam slabanoaga daca seamana cu ta-su !

Oana 21+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

Nu toate produsele sunt neaparat mai ieftine pe amazon. De exemplu ma uitam la scutecele lavabile pe care le-am cumparat eu din romania. Am dat pe 1 chilotel de protectie Bummis 54 lei, iar pe amazon e 9,5 lire (44 lei) - adaugi trasportul si iesi tot acolo.

Vad in schimb ca sunt mult mai ieftine "consumabilele" Pampers, servetele, etc.

dar dar nu rezumam transportul la o bucata, daca iei 10 bucati iesi mai ieftin .. eu deja am un cos de 100 lire.. daca transportul ar fi 10 lire.. ar fi mai mult decat rezonabil.. paturica am gasit la 6 lire ( in ro ceva asemanator la cora am vazut cu 55 lei), cada de baie ceva la oferta 6 lire.. salteluta de iunfasat 8 lire.. in ro sunt 90 lei minim, deci pana la urma depinde.. eu nu cred ca 9 lire sunt transportul pe o bucata..

Mergi la inceput

Citat:

Seidana ...eu cateodata nici nu am curaj parca sa ma imaginez .....pana nu o vad eu la mine in brate nu ma pot gandi.

Oana 21+

si mie imi e frica sa imi imaginez.. dar sunt sigura ca va fi bine... adik simt ca de data asta nu se va intampla nimik rau ca DD ne iubeste iar Fratele meu imi da un ingeras...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

neata fetelor!

jade ... iti tin pumnii! sa te intorci sanatoasa mamico!

andreea ai vb cu epu? eu ma chinui de 2 sapt sa ma programez martea asta si tot uit. m-am programat ieri pt 1 iunie. parca pe 2 pleaca , nu?
problema este ca in ultimele zile am multe contractii pe zi, unele dureroase, nu foarte rau, dar dureroase. asta in conditiile in care eu iau by default 3 no spa/zi. ma gandeam si eu sa-l sun azi dupa pranz dar tocmai azi pana acum n-am avut nici o contractie.... nu stiu ce sa fac. nu ma ingrijorez foarte tare dar nici foarte relaxata nu sunt

tu eco morfo la cine ai facut-o?!?

mami de Annelies (30.06.2005) si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Citat:

Oana 21+

si mie imi e frica sa imi imaginez.. dar sunt sigura ca va fi bine... adik simt ca de data asta nu se va intampla nimik rau ca DD ne iubeste iar Fratele meu imi da un ingeras...

si eu stiu ca o sa am strumfita sanatoasa pana la urma ! simt asta din ce in ce mai mult!

Oana 21+

Mergi la inceput

Lore.. da am vazut ca la unele produse nu ar merita cumparat ca tranportul e f mult.. insa la altele cum am aratat eu scoica e 4 lire transportul si 30 scoica la 35 Lire = 170 lei.. oare gasesc asa ceva in RO? e de ales ce e cu transportul mai mic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Lore.. da am vazut ca la unele produse nu ar merita cumparat ca tranportul e f mult.. insa la altele cum am aratat eu scoica e 4 lire transportul si 30 scoica la 35 Lire = 170 lei.. oare gasesc asa ceva in RO? e de ales ce e cu transportul mai mic...

la lucruri de genul asta, intr-adevar se merita si asta pt ca marea majoritate a produselor din magazinele din romania sunt importate si in pretul de raft au inclus oricum si trasportul.

Mergi la inceput