ce crema de protectie folositi pentru bebei

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Citat:
citat din mesajul lui theo_2004

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

In general scrie pe ele de la cat sunt permise 6 sau 12 luni. Dar fiind un bebe asa de mic nu-l tii la soare, chiar daca iesi afara cand inca mai e soare, pui caruciorul la umbra, umbreluta la carucior etc

Si eu nasc in iulie si nu stiu cum o sa fac cu tantarii

chicco are niste servetele contra tantarilor recomandate de la nastere... nu am citit ingredientele, nu stiu ce si cate chimicale au. am vazut anul trecut la cineva si ... ti-am zis.

Multumesc! Ceva-ceva tot trebuie sa folosesc, e horror aici cu tantarii. Poate functioneaza un servetel pus in carucior

Gasesti perdele de protectie pentru carucior, fie comercializata chiar de marca caruciorului, fie universale, ca www.amazon.com/Dream-Baby-Stroller-Insect-Netting/dp/B002FQKB4M/ref=sr_1_8?ie=UTF8&qid=1305900220&sr=8-8" target="_blank">asta. Si nici nu sunt foarte scumpe.

Mami de Laura (14.06.2010) si Mitza Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Buna fetelor...uite ca deja se apropie vacanta asa ca tot mai des ne gandim la creme si lotiuni de protectie solara pt bb..nu neaparat ca plec in vacanta sar si pt toate iesirile afara cu bb as vrea o crema de protectie...ma gandeam la Nivea cu SPF 50..e ok? Ce anume as mai putea folosi..Copilul meu implineste curand 1 an...E ok Nivea pt aceasta varsta...? Azi am fost cu bb la vaccin si dr cica sa ii iau una cu FP mediu..adica maxim 30...nu e cam putin..mai ales pt plecarea la mare? Ea zice ca e ok pt ca si asa nu stau cu el decat dimineata pana in ora 10 si dupa amiaza dupa 17..deci cica e ok
Oare ce sa fac???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

eu as vrea sa subliniez faptul ca nu numai in vacanta este necesara crema de protectie solara. cand ies in parc trebuie dat, pe fata, pe manute, pe picioruse. pentru ca soarele arde peste tot, nu numai la mare.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui pearl84

Am si eu o intrebare oarecum legata de subiectul creme pt bebelusi...eu o sa nasc in iunie..de la ce varsta a bebelusului pot folosi creme cu ecran solar???

Pearl

Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.

36 +

Pearl, Chicco are crema de protectie solara 0+, recomandata de la nastere.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

niste sfaturi utile pentru protectia solara: http://www.ewg.org/2010sunscreen/top-sunscreen-tips/

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pearl84 spune:

Roxanaz, multumesc mult...ff utila e informatia asta!!

Pearl

Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.

37 +

Mergi la inceput