Avem 2 ani-petrecem in stup!! Mai-Iunie 2009 (110)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narcisica28 spune:

LA MULTI ANISORI ANDREEA, sa va bucurati de comoara Carmina, ii doresc sa aiba o viata senina ! (scuze pt intarziere, am fost ocupati si noi cu petrecerea)

Multumesc pentru urari (sunt si Elena), si la randul meu urez ANAELEI si lui NICURATZE un intarziat, dar din inima "La multi ani", felicitarile de rigoare pentru bebelina proaspetei mamici !

La multi anisori sarbatoritilor din zilele trecute, Darius de MARIA care nu mai da pe la noi si Matei de OTILIA care probabil a fost taaare ocupata cu petrecerea si cu munca de nu ne-a da nimic de stire, te iertam ! Sa va traiasca copiii !

Nu in ultimul rand, La multi anisori lui IOSEF de MARCELA, care la fel nu a mai trecut de o vesnicie pe la noi!

Noi l-am aniversat pe pitic in avans sambata l gratar in Parcul copiilor, a fost foarte frumos, sper sa imi fac timp sa pun si poze, mi-am schimbat si look-ul (nu prea am poze ca nu se oboseste nimeni sa imi faca mie ,,,) dar moralul e chiar mai rau din cauza starii tensionate intre mine si sot, nimic special, dar s-au strans cam multe din urma si ...

In final, mamici de bucuresteni, ati vazut

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=164002&whichpage=1

Ar fi o ocazie placuta sa ne intalnim si noi, ce ziceti ???

O zi si o saptamana frumoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

La multi ani, IOSEF!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Buna seara dragele mele!

S-a asternut linistea si la noi in casa, bebitzu se mai agita prin pat, insa nu prea convins.
Am avut un weekend plin, am fost plecati la iarba verde de dimineata pana seara. Chiar si astazi am lipsit cateva ore, am mers sa luam ceva hainute pentru parc pentru fete. As mai avea de luat ceva de incaltat tot pt iesirile in parc si ne-am aranjat. Noi nu mai scapam de muci, pe mine de aseara m-a terminat si gatul, nu am mai fost de mult timp asa.

CARMINA, saru'mana pentru aprecieri. Si Andreea este toata tu, cel putin asa imi pare mie. Ai pus poze pe facebook? te intrebasem acolo parca...

SERIALBASTRE, cum se simte Cezara?

NARCISA, nu lasati sa se stranga si mai multe. Goliti ce ati adunat pana acum... Ma bucur ca v-ati simtit bine si asteptam poze!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

O liniste in stupul nostru! Se simte ca e frumos afara si stam mai mult prin parcuri decat pe-acasa.

Cezara nu e inca refacuta, tuseste, are muci multi ... dar parca e mai bine. Ne-a omorat si febra mare care nu scadea cu nimic. Pana la urma nu am scapat de antibiotic, mi-a fost frica ca parca incepea si o haraiala.
Acum suntem acasa, dar ce m-oi face eu cand om pati din astea si eu is la scoala?! Dar sa nu gandesc negativ ca atrag energiile rele!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

POZE

Mergi la inceput

Corect Andreea, gandeste-te numai la lucruri frumoase!!!

Mergi la inceput

Corect Andreea, gandeste-te numai la lucruri frumoase!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Narcisa, multumesc

Asa de liniste-i aici, cred ca ne mutam pe FB mai nou.

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)

Mergi la inceput

Carmina, cre' ca nu mi se mai pare asa buna ideea facebook-ului...

OTILIA, unde eeeesti????????????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_MVT spune:

La multi ani Ania!
La multi Ani Irina!
La multi ani Darius!
La multi ani Matei!
La multi ani Andreea!
La multi ani Iosef!

Noi am facut-o lata duminica. Eu si Tudor l-am sarbatorit pe Eduard la urgenta.
Inainte cu cateva ore de petrecere Tudor se juca cu o minge si a alunecat pe iarba uda si s-a lovit la cap. Nu stiu exact cum ca nu l-am vazut. La 2 ore de la cazatura a inceput sa vomite.
Ne-am dus la urgenta unde a mai vomat o data. Doctorita l-a testat 20 de minute. Am stat sub observatie 3 ore.
Daca ar mai fi vomat o data ii faceau RMN, insa nu a mai vomat si ne-au dat drumul acasa.

Socrii si sora mea s-au ocupat de petrecere. Sotul a sta 2 ore la petrecere si apoi a ventit la spital la noi. Eduard a fost un dulcel nu ne-a simiti lipsa. El si-a vazut de treaba lui.

Cam asa ne-am petrecut noi. Nici poze nu am ca am avut camera la mine in geanta.

Oana mama lui Tudor (24/07/02) si a lui Eduard (02/05/09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

OOofff, Oana, mi s-a strans stomacul cand am citit. Acum cum sunteti?
Nu il tin sub supraveghere? Stiam ca urmatoarele 48-72 ore dupa o lovitura la cap trebuie supravegheat cu atentie tocmai ptr astfel de semne, dar daca le-ati avut din prima...

La multi ani sarbatoritilor!!!

Alessia Georgiana
Dragos George
Iosef
Alexandra

si mamicilor

Raluca_Ioana
Ancy_2405

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

MOS CRACIUN 2010

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput