Avem 2 ani-petrecem in stup!! Mai-Iunie 2009 (110)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

alynta, multumesc de reteta pe matei!!

miruta, matei ramane cu mama mea, care vine la noi in fiecare zi la 7 jumate. din toamna insa as vrea sa-l dau la gradi, caci acum se cere singur la olita si mananca singur (cand vrea el, binenteles).
procesul de obisnuire cu olita a durat exact 3 zile.
LA MULTI ANI ANTONIA!!! sa cresti mare, frumoasa si sa-ti incanti parintii!!!

oana mvt, si noi avem probleme cu culorile. indiferent ce culoare este, matei spune - ab (adica alb). poate fi chiar si negru, la el tot ab este.

fetele, o intrebare - la cat timp le faceti baie puilor?? noi ii facem lui matei in fiecare seara. cum vede ca ii pregatim laptele pt seara si urcam la etaj incepe sa chiuie si sa strige cat poate el - baaaiieeeeeeee, baieeeeeeeeeee. ar sta non stop in apa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

Buna dimi

"La multi ani!!!" tuturor sarbatoritilor pupici si sa cresteti mari

Alina iti faci cont pe facebook apoi bagi "Albinute mai iunie 2009" si dai adauga sau ce apare INVITATIE PENTRU TOATE MAMICILE CARE INCA NU AU CONT FACEBOOK pupici

sa aveti o saptamana usoara

PSSSS CARLA FELICITARI

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/5682500831/in/photostream/" target="_blank">poze clodya

pui mic

Mergi la inceput

otilia si la noi e baie in fiecare seara daca vede ca il pun la nani fara baie e jaleeeeeeeeeeeeeeee

cat despre olita imi vine sa ma dau cu capul de pereti : sta cu pipi si caca in chilotei n-are nici un stres, stau cu el 15 minute pe olita nu face si se ridica si trage un pisalauuuuu nu stiu cum sa mai fac pfffffff

www.flickr.com/photos/34943662@N02/5682500831/in/photostream/" target="_blank">poze clodya

pui mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Serbarea de sambata a fost foarte frumoasa! David a zis frumos poezia, a cantat, a dansat!
Am gasit contul pe FB.
Maria de ieri merge in 4!
Carla felicitari! Sa fiti sanatoase!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

alic, am vazut filmuetul cu naty dansand. superb!!! aveti o fetita deosebita, ff dezghetata! sa va traiasca si sa va bucurati de ea!! ce mai faceti??

narcisica, parca trebuia sa faceti un rmn. ati fost?? ce mai face mihnea??

laurraa, voi ce mai faceti?? ce face minunea mica??

sorilea,

Mergi la inceput

irina sunteti bine? au trecut starile de rau? sara este bine? va doresc multa sanatate si sa ne mai scrii pupici

pui mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryAnca spune:

Buna ma numesc Mariana -Anca Pricop si sunt din Pascani,am 31 de ani si am o fetita de doi ani nascuta in luma mai pe nume Alexandra,lucrez la un magazin alimentar si sunt casatoritata de 5 ani ..sunt implinita si foarte fericita.
Imi iubesc foarte mult fetita si mi-as da viata pentru ea,...imi mai doresc inca o fata dar mai incolo sa vedem cum decurg lucrurile.
O zi buna si sper sa ne imprietenim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Hellloooo

Ce de vesti .....felicitari CarlaV, Oana...cred ca nu am citit eu din urma...cumva astepti un baietel?Felicitari in cazul acesta

La multi ani sarbatoritilor...nu-i mai enumar ca sunt multi de cand nu am mai intrat..

Bine ai venit MAryAnca sa-ti traiasca Alexandra, sa fie frumoasa si sanatoasa!

Theodor s-a acomodat foarte bine cu trotineta, sper sa reusesc sa pun filmulete candva...pana da bac-ul, acum mergem sa-i luam si lui Matei o trotineta mai smechera, cu maciulie in loc de maner, ca normal ca se bat pe trotineta lui Theodor.
A inceput si el sa "vorbesca", adica sa repete cuvinte dupa noi, aseara nu se mai oprea din repetat "aiaiu"= acvariu.
Dar cel mai haios e ca am incercat sa-l fac sa nu mai tipe (nu am reusit) cand vrea ceva, dar macar acum tipa "e tooooooo" = te rog, iar dupa ce primeste "te" = multumesc.

Si-a spart buzita de doua ori la rand, ieri ne-a umplut si patul ede sange, foarte repede ii curge, nu e atent deloc, se arunca singur pe jos sau pe spate sau da cu capul in Matei. Aproape m-am obisnuit

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

MOS CRACIUN 2010

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Bine ai venit Maryanca sa iti traiasca minunea

pui mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Multe vesti si eu nu mai apuc sa citesc... Noroc cu zilele astea de sarbatoare ca mai apuc si eu sa dorm. In rest ma "tutu"-iesc si imi face o placere nebuna.
Mary, bun venit in stup
Multi ani fericiti inainte sarbatoritilor lunii, ca asa cum ma stiu probabil ca iar uit sa urez!

Ioana creste, e tot mai dezghetata, e innebunita dupa copii, pisici, catei, cai... Avem o problema cu olita, tot nu vrea sa faca. Accepta sa stea, nu face nimic dar imediat ce ii pun pampers il uda. Chiar daca o las fara, tot uda, dar se pare ca nu o deranjeaza.
Imi cere imperios sa iesim afara (afala), e tare greu insa sa intram. A invatat sa spuna "cu placele", deja spunea "mesiii". Vine sa o "incat" la "pitiouse", a capatat mania sa se descalte dar nu se mai poate incalta singura. Incerc sa ii prind parul dar nu sta cu nimic in par, trage de clamite sau elastice de zic ca isi rupe si parul... A devenit posesiva cu lucrurile ei, trage sau impinge copiii care se apropie de trotineta ei, dar da cu usurinta orice e de mancare.
E greu sa intru cu ea in magazin, oricare, ca e cu diverse si sigur gaseste ea o jucarie sau cu mancare, are obiceiul sa se serveasca singura. Tare greu e sa le punem la loc. Ma cert uneori cu vanzatoarele care ii ofera bomboane fara sa ma intrebe... Si ar mai fi o multime...
Gata, v-am facut capul mare, ma duc pe fb
Va pup

Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara

Tutu land

blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput