Avem 2 ani-petrecem in stup!! Mai-Iunie 2009 (110)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
LauraOana spune:
anca felicitari pt a 3 a titita! eu ma vad cu 3 baieti
Mami de
Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
CarlaV spune:
Nu stiu sotul tau cum este, dar al meu clar stie sa faca doar fete, mi-am pierdut speranta pentru un baietel, cred ca si 20 copii daca as face, tot fete ar fi.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Bebe Beca/Bebe Beca.jpg)
Bebe Beca spune:
Anca, felicitari pentru fetita! Tre' sa aveti o discutie cu baietii sotului, ca vad ca-s pusi pe fete
Asta e, tu oricum fata preferai, asa ca-i numa bine. Sotu' ce zice?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
CarlaV spune:
Ioana, a trecut vremea discutiilor, ori schimb materialul genetic, ori nu mai sper . Imi doream baietel, si sotul la fel, dar eram siguri ca ne-ar fi mai usor cu o fetita. Oricum, eu imi doream baietel ca sa fiu sigura ca o sa ma iubeasca un barbat toata viata
. Mama m-a innebunit de vreo 20 ani ca trebuie sa fac 3 fete, si ea e cea mai fericita.
LauraOana spune:
anca soacra-mea are 4 baieti si nici o fata..deci sotul meu e ferm convins ca NU stie sa faca fete..
Mami de
Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian
Relusha spune:
buna dimineata,
o calda, aburinda serveste cineva....?
eu cu Dragos pe burtica mea, asa doarme mai mult, dar il mai pasui cateva zile ca de azi suntem "iepurila" a iesit primul dintisor...
BebeBeca, te cred ca iti este greu cu 3 odisei, eu nu sunt in stare cu 2.... bafta la intalnirea de miercuri cu invatatoarea.....
Carla, felicitari din inima pentru caruciorul roz, sa fie sanatoasa, asta e cel mai important....si eu ma vad cu 3 baieti, sper sa ma insel si sa iasa fetita, dar eu asa simt ca tot baietel o sa fie si bb3....stati linistite, nu vine inca bb3, dar e in plan....
LauaOana, bine ai venit in club.... se mai inscrie cineva....?
Catalin-George
de alinutza23
Bianca Maria
de Ramona_P
Ada Ruxandra
de kiralina
Andra Ioana
de Nicuratze sarbatoritii de ieri (cu scuzele de rigoare), azi nu avem nici o albinuta....
noi ieri am fost la un loc de joaca, afara a plouat asa ca ne-am aventurat intre chinezuti.... cam o ora am stat, noroc ca i-am luat tricou de schimb, ud leoarca l-am luat de acolo.... atractiile maxime au fost locul de sarit, el nu stie sa sara, dar era o fetita care sarea si el cum incerca sa se ridice cum cadea in diferite pozitii, urla de fericire, iar pe locul 2 topoganul, are si acasa topogan, dar aici la coborare erau mingiute mici cam 40 de cm, asa ca atunci cand cadea de pe tobogan era iar in diferite pozitii, ne-am ingropat in mingiute, am sarit in mingiute, abia l-am luat de acolo....la urmatoarea zi ploioasa mergem iar, ne-am facut abonament.... data viitoare sa nu uit sa-mi i-au si eu haine de schimb....
ieri radea sotul de mine, ca mergeam dupa Raducu pe acolo, zicea: mami vezi ca e facut pentru chinezi, nu pentru tine.... cu referire la kilogramele mele...ei uite ca a rezistat sa ma aventurez prin tot locul de joaca....
poze nu avem ca ne-a parasit aparatul....
va si sa aveti o duminica placuta....
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Serialbastre/Serialbastre.jpg)
Serialbastre spune:
La multi ani sarbatoritilor!
Carla, felicitari pentru a treia fetita. Sa fie sanatoasa si sa vina cu bine pe lume!
Noi am fost plecati la Voronet, la o agapa, 16 ani de cand sotul a terminat liceul. Vremea nu a fost prea-prea, dar pana la urma a fost frumos. Ma apuc de descarcat pozele.
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE
narcisica28 spune:
Anca, felicitari!
Relusha, la fel se comporta si Mihnea la joaca in interior. Doar ca eu ma relaxez putin in timpul asta(de alfel cam singurele momente fara el), de obicei intra tati cu el.
otiliap spune:
buna dimineata fetele!!!
va invit cu mare drag la un ness si la prajiturica cu visine!!
mi-a fost atat de dor de voi... sper sa ma iertati ca nu am mai intrat de o vesnicie .
uram si noi un sincer LA MULTI ANI tuturor albinutelor si bondareilor care intre timp au implinit 2 anisori!!
carla, felicitari pentru a treia fetita!! tu cum te simti??
relusha, felicitari pt primul dintisor al lui dragos!! sa iasa si restul cat mai usor si fara febra!!
serialbastre, cum e la serviciu?? cezara cum se descurca cu cresa?? ii place??
otiliap spune:
sa va povestesc un pic si de noi. matei alerga de dimineata pana seara afara, e fan pietre, lemne, masini, si mai ales ciocane. spune din ce in ce mai multe cuvinte, aproape zilnic spune 2 - 3 cuvinte noi, unele ff corect (din prima), pe altele le stalceste atat de comic (tiupitea - ciuperci, iaia - caise
). in timpul zilei sta fara pampers, se cere la olita, face si din picioare, cand e afara, cu putin ajutor. cand suntem in curte si vrea pipi, imi arata la care copac sau tufa de flori vrea sa faca.
arina e in excursie la vatra dornei de sambata, astazi o asteptam acasa. eu am avut banchetul cu clasa mea joi, am avut o saptamana ff incarcata si la fel de grea e si asta, dar nu ma plang. imi place si e un pic de divertisment si pt mine. mai greu e cu treburile casei, ca am cam ramas in urma, dar sper sa le recuperez.
beca, cum e cu dermatita lui bebe?? si la noi era tot pe fata (in zona urechilor, pe frunte) si sub barbie. dar de mai bine de un an nu se mai vede nimic, pielea e ff curata.
felicitari rebecai pt serbarea de sfarsit de gradi!! aveti fetita mare de acum!! ce mai face manuta?? s-a vindecat??
oana mvt, dicirstea,
strunfita, ce face andreea cu gradinita?? ii place??
si eu as vrea sa=l dau pe matei din toamna la gradi, dar mi-i mila sa-l trezesc asa dimineata...pe arina am dat-o la 4 ani la gradi.
dicirstea, si matei al meu scuipa, fara sa fi vazut la cineva. dupa ce face pipi la olita si il varsam in wc, matei intai scuipa si abia dupa aia trage apa
. si asta nu e singurul exemplu...