Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (10)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

delia felicitari pt rochita
super ca esti multumita de ce ai gasit

ally mercic de aprecieri
ne-a chinuit gradina
dar speram ca va iesi superbaaaaaaaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralukab spune:

Ally, super tare metoda de facut kk cu genunchii stransi la piept. Am reusit!!!
Multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

deea merci de pont, uite ca nici nu ma gandisem la asta

ralukab merci mult! inca odata multa bafta maine!

shtrumph si luca are pleoapele, spre coltul intern al ochiul rosii! mi-a spus doctorita ca pe la 3 luni o sa dispara complet! si ca fapt divers, si eu se pare ca la fel le-am avut, si acum nu am nici un semn, chiar dispar semnele astea!

Mergi la inceput

Deea, multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Citat:
citat din mesajul lui ina.click

Citat:
citat din mesajul lui catank
Intrebare? In ziua in care ati facut vaccinul, baie lui bb i-ati mai facut?

Medicul meu mi-a spus sa nu ii facem baie in seara vaccinului, sau daca e musai ( d ex daca se rahateste accidental peste tot sau mai stiu eu ce) atunci sa evitam sa atingem cu apa zona unde a fost intepat

Cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011

Aha, multumesc mult!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

NEatza
ieri am lipsit stiu,ne-am plimbat, am fost la proba la rochia de botez.Am gasit-o la 130 de euro, tb doar sa-i dea drumul pe tateca de...e bleu-turcuaz deschis dintro tafta mata cu ape lucioase , merge de zi, apropo scrish, ca si eu am aceasi dorinta ca si tine sa arat beton la botez
si seara am avut program artistic de urlat...dar am reusit sa adormim inainte de 12.... cred ca Dodo e din cei pe care baia ii trezeste, as ca mutam baia mai devreme si cu papa inainte de baie, doar desert dupa, vad ca asa doarme mai bine..
iar la 6 mama denaturata ce sunt pt. ca nu vroia sa adoarma am pus-o in pat si m-am culcat si a adormit si ea
strumph, o sa dispara semnul.. si Dodo are pe ambii ochi si a zis ca dispar( aici e o vorba ca i-a tinut barza in cioc de acolo), unii copii au pe ceafa

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Da, si Catalina are pe ceafa dar e mai sus in par. Ei nu-i va trece semnul, pt ca asa are si tati

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catank

Buna fetele!

Nu am avut net o zi juma, ufff..greu fara.
Multam de aprecieri ptr buburuza mea, si fara exceptii trebuie sa spun sa avem cu toatele copii superbi! Am vazut fotgrafiile noi...
Am citit din urma si am retinut...

Incep cu strumphy Imi permiteti nu? Piscoata este o scumpa! Legat de pata rosie, nu te ingrijora ...dispar in timp. Finuta mea a avut aceeasi problema cu baietelul ei, ..si acum are un an si juma si nu se mai observa deloc, doar daca il studiezi cu ''lupa''.... In timp, va disparea complet.
inaclikMultam mult! Tare bine iti sta cu micutu, ... dar tu sigur ai nascut? Ai o silueta de invidiat...vreau si eu
bb_yasmiMulte, multe lunite inainte!!!
madutza_bra imi pare rau ce s-a intimplat cu pitica ta. Insa, a vomat in bratele tale, sau deja era la orizontala. Esti sigura ca ai tinut-o suficient de mult in brate sa scoata aerul?
simonacip
Multa sanatate mamicii tale, sa se faca bine fuguta. Astfel, poate vei primi mai mult ajutor... Mult spor la dieta, ...eu inca nu ma risc.
Apropos, .... imi este teama sa nu raman fara laptic. Am doua ''nuci'' nu stiu de unde curge atita lapte din ei de se satura ''grasuta'' mea. Cert este ca beau 4 litri de lichide pe zi, mic dejun musai ceai, sau lapte, sau iaurt...la prinz gratar cu salata, si seara ciorbita sau supita. Inversez...ptr a ajuta productia de laptic. Si vad ca e ok... Stiu ca nu prea merge ciorbita seara... dar imi merge mai bine asa.
deea
roxy eu zic ca mindra ta seamana tot cu tati, nu? Scumpa rau... Mindra mea da, sta mult la aer, in curte nu foarte departe de livada Ii prieste, se vede nu?

Intrebare? In ziua in care ati facut vaccinul, baie lui bb i-ati mai facut?

Revin ca bb vrea papa si afara apoi..

catank, nu am mai apucat sa ridi fata pt ca imediat cum a dat drumul la san a si vomat
in ziua cu vaccin nu se face baita si nu se scoate afara. E de preferatsa se faca vaccinul dimineata pt a vedea in cursul zilei daca sunt reactii adverse.
Baita si scosul afara nu se fac pt a nu se risca o raceala imediat dupa vaccin.

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Citat:

Neatza

cred ca pun si eu supozitor, asta micu imi plange in brate si se umfla ca un rac la fiert saracul

Ce ai facut pana la urma, l-ai ajutat cu supozitorul??? Ai incercat varianta care ti-am spus-o eu ?

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Da, pai al meu deja are un inceput mic de hernie ombilicala si la fiecare repriza de scrematuri buricul sau iese un pic in afara. Asa ca am taiat o bucatica mica de supozitor si ...asta e. A facut la 3 minute maxim dupa, saracul, apoi a adormit.

Nici eu nu vreau sa fie asta un obicei in nici un caz, am sa ii pu o data la 2 zile sau 1 / zi nici nu stiu....daca vad ca se chinuie iarasi urat de tot si nu reuseste.

Cat despre cursul naturii, sa il vad eu pe medicul ala care se screme de-i ies ochii 3 zile si apoi decide "ei. voi lasa natura sa isi faca damblaua"

Nu mi-e ca face rar, ci ca practic intre 2 kk se chinuie fara pauza aproape.

nu puneti zilnic supozitor ca se obisnuieste organismul si nu sa va mai faca nici cu 5 supozitoare, tb sa faceti ceva sa-i ajutati sa faca singuri, nu fortati.

Poze

Mergi la inceput

Eu sper sa treaca semnele astea despre care vorbiti.
Vladutz are reseata la ceafa despre care spuneti si voi, asta pare ca a inceput sa se atenueze, si mai are ceva ca o vanataie pe picior, imediat sub fesa, o zona destul de mare de vreo 4-5cm patrati. Asta vinetie sper sa treaca ca e maricica. La nastere era mai mare, acum s-a retras. Initial cand l-am vazut eu chiar am crezut ca este vanat
Dr. zice ca pana la un an o sa treaca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

deea Multam mult!
ally Eu nu cred pina nu vad! Iti va sta bine oricum, esti o tinerica tare frumusica..

Mergi la inceput