Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (10)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

mada- nu mi-ai zis unde stai si cat de des te duci in ior. intrebasem acum cateva pagini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui antguess

mada- nu mi-ai zis unde stai si cat de des te duci in ior. intrebasem acum cateva pagini

Mami mandra a lui Dani (24.01.2003) si proaspata mamica de Evelinne 30.03.2011

Scuze, antguess. Eu intru pe la cinema Gloria si merg cand nu e Cristi acasa, sau daca mergem si cu tati. Eu cu amnadoi nu ma incumet sa intru in parc pt ca nu pot alerga dupa Cristi si nici nu-l pot tine langa carucior.
Voi cat de des mergeti?

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

eu vreau sa ies in fiecare zi incepand cu luni..sau macar la 2 zile daca am vreo treaba....cred si eu ca nu ai cum sa iesi cu amandoi, cristi e micut..eu ies cu dani pt ca e cuminte si ma asculta dar el e mare acum
eu de obicei ma duc pe la biserica ..spre titan...ca ma asez la o terasa acolo langa un loc de joaca....dani se joaca acolo si evi sta cumintica in carucior si doarme de obicei..iar eu beau un suc...fumez o tigara...d'astea de om mare
oricum nu e regula sa merg acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

salutare mamici si fluturasi

am intrat sa vad ce mai faceti, am citit in zilele de absenta, dar nu am apucat sa si scriu
trec printr-o perioada mai incarcata, stam la casa si incercam sa mai terminam o camera, asa ca ma impart intre bebe si smotru

deea
strumph, ca nu am mai apucat sa iti raspund... fata seamana cu tati la podoaba capilara

si pentru ca fata mea face o lunica azi va invit la o prajiturica, chiar si pentru voi fetelor care tineti regim

va pup pe toate

mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

strumfulllllleeee e superba strumfita mica!!!!!!!!!!!!

mai da' ce va incuscriti voi.... lucas al meu are si el cateva preferinte bubulina lu' deea....mica englezoaica...si pe cata mi-a spus el mie ..acum sa vedem cine vrea un baiat frumos....cuminte...papacios...si.....kakacios

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

strumfulllllleeee e superba strumfita mica!!!!!!!!!!!!

mai da' ce va incuscriti voi.... lucas al meu are si el cateva preferinte bubulina lu' deea....mica englezoaica...si pe cata mi-a spus el mie ..acum sa vedem cine vrea un baiat frumos....cuminte...papacios...si.....kakacios

Multumim de complimente eu sincer o vad draguta si scumpica , doar e a mea nu? dar nu stie cine ce am baut gaz azi da , se vede?

Daca Lucas o pupa pe piscoata si ii da si ei niste kkceala ne incuscrim ca a mea piscoata de luni dimineata nu a mai facut kk cred ca de aia e si asa agitata dar nu numai din cauza asta, si pentru ca e somnorici si lenesa si nu trage cu putere si nu suge destul sa aiba burtica plina sa o tina mai mult de 2 ore

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

strumf de la junior pt strumfitza mica!!! el a facut kk de 5 ori azi

Mergi la inceput

la stiri este un subiect despre nasterea prin cezariana... romania e in top

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra
mai, da frumoasa mai e bubulina ta , imi vine sa mananc nasul e frumos din poze

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

nu numai din poze

multumim eu ii pap mereu falcutele si ma fac spre ea si ii spun , tu ratusco, iti pap nasucul si ea incepe sa rada si sa gangureasca , sa chiue

mereu o pup pe falcute si nasuc si pana la urma o sa ii fac gaurele de la atatea pupaturi

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_2010 spune:

Buna seara fete.
Am gasit cateva minute sa intru si sa va mai citesc.
In legatura cu vomitatul, al meu regurgiteaza mult la fiecare masa si ii dau debridat, recomandat de dr(fara efect, pana acum). Nu da in jet, doar in cascada Vedem ce mai zice pediatra peste 2 sapt.

Deea, dr. Nanea mi-a spus sa nu-l las nici o zi fara kk. Sa folosesc supozitor, ca nu-i bai. Dar mi-e asa mila de el cand ii bag d-ala, ca urla de numa', desi il tai in 2-3. Azi am luat lass-b, sa vad ce scofala fac.

Multu' ca m-ati linistit cu lungimea, ma speriasem.

Mami de Radu Andrei - 16.03.2011

Mergi la inceput