Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (53)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

babyblue, tu oricum ziceai ca te-a nascut maica-ta cu 2.900 parca. Si stiu ca evolutia ta in burtica influenteaza evolutia copilului tau. Probabil ca o sa fie la fel de siluetist ca si tine
Si da, daca luam milimetru cu milimetru innebunim

Krissy, cate bordee atatea obicee... in cartea "what to expect when you're expecting" scrie clar: luna a 7-a incepe cu sapt. 28.
Aici la odisee scrie ca incepe cu sapt. 27.
Deci... esti intre

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisspy

Citat:
citat din mesajul lui babyblue
mai nou ma stresez ca pare cam slaba la 940 de grame pt varsta lui, avand in vedere alti strumfi ai odiseei.

Stai linistita ca Razvi al meu la 26-27 de sapt cat ai tu avea aceeasi greutate ca si Iustin...si sa-l vezi acum la 2 ani si 3 luni ca are 16,5kg si e cat un pietroi

Si domnisoara mea are la 25 de sapt 850 de gr asa ca relax

Crisspy, fericita de Razvi si 25 sapt

:) ce bine. ma bucur ca totusi suntem in grafic.:D
felicitari si pt domnisorika ta!!!

_

26+ cu Iustin
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ireth

babyblue, tu oricum ziceai ca te-a nascut maica-ta cu 2.900 parca. Si stiu ca evolutia ta in burtica influenteaza evolutia copilului tau. Probabil ca o sa fie la fel de siluetist ca si tine
Si da, daca luam milimetru cu milimetru innebunim

Krissy, cate bordee atatea obicee... in cartea "what to expect when you're expecting" scrie clar: luna a 7-a incepe cu sapt. 28.
Aici la odisee scrie ca incepe cu sapt. 27.
Deci... esti intre

28+

deci maika mea m-a nascut la 1900!!! adika scuza-ma...:))))
si m-a nascut si la termen. deci....iustin e deja obez dc ma iau dupa graficul mamei, doar ca pe vremea lor nu faceau eco si era mai bine.

_

26+ cu Iustin

Mergi la inceput

cika 27+ inseamna ca ai terminat sapt 27 si ai intrat in sapt 28 de sarcina, deci in luna 7.
de ex, eu maine termin 27, dar deja ma consider in luna 7.:)) ca nah, asa am eu chef. adika la modul ca dc ma intreaba cineva in ce luna sunt, zic 7 si gata. ca nu ma mai incurc in fraze gen "final de 6, inceput de 7 etc" si asa cu o sapt in plus sau in minus, tot aia e.

dr. meu cel nebun mi-a zis ca sunt in trim III. :D

_

26+ cu Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Va multumesc mult pentru cuvintele frumoase. Va dati seama ca eu o vad cea mai cea...e normal...o sa vedeti voi de ce

Felictari fetelor pt rezultatele bune la eco

Ramona, 1900 gr, pai ai fost un matz de fata. Iti dai seama ce usor te-a nasuct mama ta?

Eu am avut 3900gr si 56 de cm, grasa si frumoasa...asa zice mama.

Nici eu nu prea mananc mare lucru in ultimele zile, exact la fel am fost cu Ana cand in ultima luna nu am pus nimic, doar m-am umflat cu apa

Fecian, ai grija ca nu e bine cu tensiunea asta. Eu am tot timpul cola la mine si ma simt ca noua dupa ce beau 100 de ml. Isi face efectul imediat.

Ieri a nascut o prietena de a mea o fetita blonda. De abia astept sa merg sa o vad

Burta mea face valuri, noroc ca doarme noaptea si ma lasa sa mai odihnesc. Imi e intinsa pielea la maxim si jur ca nu imi dau seama cum sta copilul asta intr-un loc atat de mic.

Sapt viitoare miercuri mergem si noi la controlul de luna a 8-a. De abia astept

Va pupam!

P.s. am vazut poze frumoase pe fb cu gravide una si una.

Mama de Ana si 32+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Multumesc fetelor de ganduri bune.

Nu imi fac griji, stiu ca e "normal". Pe mine ma seaca mai mult starea asta...oricum mai trece mai revine...n-am ce ii face; face parte din "beneficiile" acestei sarcini.

Oricum imi fac analizele de sange (cum am zis luni) si o sa vedem care mai e rezultatul.

Nu stiu daca e legata de glicemie; tocmai am mancat, mi-e ceva mai bine insa starea aia de moleseala tot e.

Cred ca cel mai bine ar fi sa beau o cafea (o urasc imi displace total) sau ceva energizant. Cred ca o sa ma axez in special pe Cola (macar asta are un nivel mai mic de cofeina decat orice altceva).

gogoshika ai grija ca ai deja semnele pre-eclampsiei. Sper ca totul va fi ok pentru voi..oricum, daca medicul s-a sesizat cred ca vei fi ok. Bafta multa si sarcina cat mai usoara.

babyblue stai calma ca bb Iustin e exact asa cum trebuie sa fie, eu nu stiu de ce iti faci atatea griji.

Per total, va si merg sa imi inund neuronul cu ceva energie ca e de groaza...sunt varza

Felicia,de pui (Gabriel) si 29+ cu bulina (Mihai sau Anamaria???)
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Hei!!!! Ce fac fetele? Eu am fost exilata la soacra-mea din cauza de miros frumos de la zugravit, unde evident nu am avut net.
Acum sunt acasa.
Am facut ieri morfologia de trimIII. Toate bune, bebe tot mai mare cu o saptamana, adica DNP la mine a iesit mereu pe 13.07 in loc de 17.07. I-AM VAZUT FATA, s-a indurat de noi si tanti ecografista ne-a dat un cd cu multe imagini cu fatuca, din profil, dar totusi. Rontaiam la pumnulet. Si m-a dus cu rezultatul la dr meu, vorba vine, adica m-am dus doar pe mine ca rezultatul era acasa bine merci. Oricum bani dati degeaba la morfo asta, ca e acelasi lucru cu ecografiile care mi le face dr meu mereu. Flxuri super bune, placenta e inca gradul 1. Peste 2 saptamnani fac culturile din col si ce o mai trebui.
In rest am recuperat ce ati scris, dar e greu sa raspund dupa ce am citit tot o data, ca am uitat.
Oricum, felicitari fetele pt rezultatele la eco, Ruxi casa de piatra, Lissa pup fata desteapta, frumoasa si cuminte.

Ramona aia cu dulapul au fost asa saritori pt ca au venit la targ, ca altfel asa ramaneai. Am dat si noi comanda la ei azi, l-am trimis pe sot la ei, cu mobila pozata, cu coduri, cu instructiuni de livrare, pe care daca nu le respecta le-o expediez inapoi cum a venit. Si mi-au dat si cadou, un carusel.
Acum al meu sot analizeaza carucioare la targ, deja a ametit, cred ca nu vrea sa mai auda de ele mult timp.

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Am uitat sa schimb semnatura, ca sambata deja facem 32 de saptamani.

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

bravo mamutz pt schimbarea semnaturii

Mama de Ana si 32+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Ca sa fie treaba treaba, azi am aflat de la o pasarica ca sefa mea, contabila de meserie, vrea sa-mi traga o mare teapa cu salariul pe luna asta, asa ca....de vreo 2 ore ma documentez pe net
Aaaa, si alta treaba foarte imp...sa discutat la noi la subiect dar nu stiu exact unde ...despre salariul suplimentar....tot sefa mea se face ca ploua, nu scoate nici o vb.....va rog frumos, ca deja sunt super nervoasa (ca am aflat in ultima zi de munca) unde sa ma uit, un link ceva, o lege, un alineat...in ce conditii pot lua acel salariu, ca la cat e de sireata si-l insuseste imediat.
Stiu ca trebuie sa scrie in contracul de munca ceva anume, si maine la prima ora ii trimit un mail sa-mi scaneze si sa-mi trimita o copie de pe CM.
Nu e mare branza ca suma salariu, pt ca mai primeam si un anume comision la "negru" care nu e pe nici un act....dar nu vreau sa-si bata nimeni joc de mine dupa vreo 3-4 ani de convietuire "prietenoasa"

Afara ploua torential, pe la pranz m-am luptat si la propriu si la figurat cu o patura gigantica, am spalat-o si mi-am rupt spatele pt ca nu mi-a intrat in masina de spalat si bineinteles ca acum zace pe sarma in curte si ploaia asta mi-o mai spala odata.
Deci tremur de nervi........ma duc sa scot nitel nasul afara, sa ma calmez si revin

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

Mergi la inceput