Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (53)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Salut, Caty, bine ai revenit! sigur a fost vre-o greseala, ai fost trecuta? poate nu te-a trecut nimeni de la inceput...Mereu ma uit la pozele tale din contul comun si ma intreb pe unde esti! Ma bucur sa aud ca esti bine si te asteptam mai des!

Alexia, unde esti mandro??? ce-ai facut la eco?? mai ziceai de mine ca nu dau semne dupa doctor!! Sper ca e totul in regula!!

31+ cu
Eliza Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Acum am vazut ca ti.ai sters si pozele Caty... hai revino cu noi

31+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Roberta am uitat sa iti zic ca ma bucur ca a fost totul bine la eco!!
Si ceva haios/folositor pentru toate pentru mai tarziu www.facebook.com/video/?id=157039791012546#!/video/video.php?v=197330510306097" target="_blank"> aici
Pupici si am fugit la somn!

31+ cu
Eliza Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caty2585 spune:

Multumesc fetelor Sunteti tare dragute
Si nu mi-am sters eu pozele...am observat ca mi-au fost sterse
Am sa pun maine alte poze mai noi

Va si va urez noapte buna

Fericita 26+ cuLoriana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

ilida, ia da-mi pe pm ceva de contact pt tine, mie sau la o alta fata din America, am verificat lista de pe mail si nu ai nici o data de contact. O sa vina vremea sa nasti si nu avem cum sa dam sfoara in tara.

Krissy si veverita va am, windycity si datele tale lipsesc. Mai e cineva din USA?

Mama de Ana si 32+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caty2585 spune:

Roberta felicitari pentru intalnirea cu bebelusul tau

Felicitari tutror fetelor care au avut "intalnire" cu bebeii vostri

Acum chiar ca ma bag la somn ca asa ma doare spatele de cateva zile tot ma doare...dar trecem noi si peste asta

burtoasele

Fericita 26+ cuLoriana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roberta84

Vin si eu la raport:
Bebica cu capul in jos , apasand pe colul meu, motiv pt care mi-a spus ca nu imi poate masura colul prea bine.. pare de 2 cm aproximativ, dar e bine ca e inchis.
Greutate nu mi-a spus , vad ca la voi sunt mai detaliati doctirii la ecografii , aici spune ca e bine si gata.
E mai mare cam cu 10 zile si fff miscacios ca nu putea masura nimic , trebuia sa fuga dupa el.
Atat ne-a aratat cu mandrie:testicolele!
Sunt un pic nelamurita pt ca dupa masuratori capul este de 35 de saptamani si restul de 32s si 4 zile .. cam mare diferenta , dar doctorul a spus sa nu ma preocup pt ca este din cauza pozitiei , stand cu capul apasat in col.Asa o fi , doctorul parea f linistit , sper sa aiba dreptate .. si daca stau bine si ma gandesc poate seamana cu mama-sa ( capatanos).
Babyblue felicitari pt colul de 3 cm si pastreaza-l asa. si un pup lui bebe Iustin ca sta cumintel la caldurica!

31+ cu Gabriel

felicitari si tie roberta. eu cred ca e f ok si ma bucur pt bebe gabriel cel miscacios!:)

si alexia e ok. i-a iesit bine eco, dar sigur va da ea maine detalii.

somn usor fetelor.

_

26+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

Babylicios!
Ce haios bolul acela , chiar bun , dar cred gasesc ei strumfii o modalitate sa verse TOOT!

31+ cu Gabriel

Mergi la inceput

Multumesc fetelor !!
Si eu cred ca e bine , cred ca seamana cu mami cu capul mai mare
Va pup dulce si somn-usor si luuung si linistit , fara mult pipi

31+ cu Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

buna seara fetelor va multumesc mult de grija la toate
suntem chiar mai bine decat speram , bebelina are 1000gr, colul este de 4 cu orificul intern inchis, statea picior peste picior , a zis dr ca suntem o balerina :)) si toate sunt mai mult decat perfecte
Felicitari tuturor fetelor pentru rezultatele bune de la eco
Legat de Amazon tare mult as fi vrut sa luam si noi cate ceva dar suntem cam 95% gata cu toate cumparaturile....daca stiam de acum 4 luni de el era ceva
Eu chiar rog din suflet toate fetele ce sunt inscrise in odisee sa mai bage cate un capusor sa le dam cate un pupic , sa ne mai zica cate ceva despre ele si bebei .
FFFeeetteeelllllleeee ma bag si eu la somn ca am avut o zi cam agitata ( am inceput treaba aia urata cu finisajele prin dormitor, pana vineri poate terminam)

26+ Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Mergi la inceput