Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (53)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Krissy

[quote]citat din mesajul lui fecian

Ilida, mie mi-a facut medicul la nastere masajul ala perineal, a fost chiar efectiv, n-a trebuit taiat nimica. Dar mira-m-as sa se practice in Ro, ca e un efort in plus din partea medicului...

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 26+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

uite acum superi , sa stii ca si in Romania mai sunt OAMENI, ca pana la urma, zic eu, tine destul de mult de asta.
dau ex. pe doctorita mea care face astfel de masaje la nastere si evita cat se poate de des epiziotomia. drept e ca mai tine si de pregatirea mamei pentru nastere, de cordon si de multe, multe alte lucruri.
cred ca azi is mai sensibiloasa, ma cam iau de voi.
so, mai vb maine.
gasca

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilida

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

ilida, eu sunt inscrisa pe siteul babycenter, iar pt diversificarea bblului m-am ghidat dupa wholesomebaby
...........

Betty, adica dupa wholesomebabyfood.com sau e vreo sectiune in babycenter?

29+ voi avea un cavaler!

Da, asta e siteul, e fff bun si interesant

Mama de Ana si 32+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura13
uite acum superi , sa stii ca si in Romania mai sunt OAMENI, ca pana la urma, zic eu, tine destul de mult de asta.
dau ex. pe doctorita mea care face astfel de masaje la nastere si evita cat se poate de des epiziotomia. drept e ca mai tine si de pregatirea mamei pentru nastere, de cordon si de multe, multe alte lucruri.
cred ca azi is mai sensibiloasa, ma cam iau de voi.
so, mai vb maine.
gasca
Vad ca esti sensibiloasa, ca n-am avut nici cea mai vaga intentie de a ofensa. Scuze daca asa ai luat-o, dar referirea era la sistem care perpetueaza "cotizarea" si numai pentru procedurile de rutina, d-apai pt o procedura mai exceptionala. Nu stiu daca ai observat dar eu nu denigrez Romania si sunt mandra de tara de unde vin, ca parca acolo bati, si nici nu ridic in slavi sistemul in care traiesc care are clar problemele sale, dar spun lucrurile asa cum simt, din experienta mea umila in ambele lumi. Na' ca acum m-am suparat eu.

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 26+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

sa va treaca supararea

Mama de Ana si 32+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

sa va treaca supararea

Offfff mai fetelor, de vina sunt hormonii bata-i norocul! Nu-i lasati sa va "incalece"!
Ce naiba, doar stim toate ca nicaieri in lume nu curge lapte si miere. Peste tot e un amestec de bine si rau, se compenseaza unele cu altele. Depinde doar de prioritati alegerea sau acceptare unor situatii!

Eu zic sa ne bagam cu toate la somn - eu o sa atipesc acum de amiaza Peste 2 ore am intalnire cu bebe la dl. doctor, mi-am scris o lunga lista de intrebari. O sa impartasesc la intoarcere raspunsurile.
Pana atunci: somn usor!

29+ voi avea un cavaler!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caty2585 spune:

Buna seara,

Vroiam doar sa spun ca am observat ca m-ati sters din lista de pe prima pagina.De altfel nu cred ca sunt singura care nu a mai postat de ceva vreme...sunt multe fete care nu le-am vazut sa posteze nici macar o data(va citesc in fiecare zi si de asta stiu).
Imi pare rau ca nu am mai avut loc la voi in odisee.

Sarcina usoara in continuare si nastere usoara,cu bebei sanatosi si latermen va urez tuturor.

Fericita 26+ cuLoriana-Maria

Mergi la inceput

hei caty...nu stim cine te-a sters, o fi fost o gresala cu siguranta, dar ne pare bine c ane citesti si ca sunteti ok. Cand ai timp, intra si mai spune-ne de voi.
sa nu te superi

Mama de Ana si 32+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caty2585 spune:

Lisssa_ana multumesc pentru raspuns sper sa fi fost o greseala
Mie imi este tare drag sa va citesc.Imi sunteti tare dragi toate si cu siguranta am sa postez mai des

Va urez o seara placuta acum.Eu ma pun la un film caci asa tare ma doare spatele
Ne "auzim" la o cafea maine dimineata

Fericita 26+ cuLoriana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Si eu va spun noapte buna si pufoasa si astept maine un capucinooo caldut si o prajiturica.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Caty, nu te supara , sigur cine face lista a facut o greseala .
Eu te-am tinut minte ca rte cheama ca pe sora mea.
Si daca nu ma insel ai si pozici la album si esti o scumpa( ca toate de altfel). Hai mai " vb " cu noi si o sa iti treaca

31+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput