Prietene la bine si la greu - 120

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Buna seara,
Raspund si eu repede ca tocmai am prestat un tzitzi si vreau sa mai stau si cu tati putin.
Sotul e in concediu si suntem la curte de vreo saptamana.Geo e energic toata ziua si stau numai dupa el afara asa ca timpul meu de forum s-a cam dus.
La 06.30 maxim 07 e in picioare.La 11.30-12 face nani.Azi doar o ora asa ca la 20.00 dormea.
Mai zic ceva de sandalute si restul povestim maine sper.
Noi am luat inchise asa si deschise urmatoarele.Sunt super dragutze.
Somn usor.

sarcina usoara Smara ,Licurici,Ionela,Dana.n,Raluci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Neata

sarbatoritilor de azi, copilasi, parinti, bunici si prieteni!!!

+ din belsug

we frumos!

Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Uitai-va cum se distreaza si lucreaza Cezarica la kinetobebe

Cezara la Kinetobebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

neata

La multi ani Elenelor si Constantinilor!

la faza cu doua fete eram doar ironica. nu imi dau seama ce ar fi asa tragic sa ai 2 fete, chiar mi se pare frumos.

in leg. cu tricicleta noi ne-am luat, insa voiam sa va spun pentru cele care intentioneaza sa cumpere ca e mai bine sa mearga cu copilul sa o probeze. eu eram setata sa iau DHS, ca aveam incredere in firma asta. insa cand am ajuns la magazin si am probat, s-a dovedit ca era prea mica pentru Ruxi. bara aia ii venea prea aproape de corp, iar picioarele stateau aiurea, prea indoite. asa ca a trebuit sa luam o firma no-name, insa tricicleta era musai sa fie mai mare.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

rectific la mesajul anterior, tricicleta nu e chiar no-name acum ca am cautat pe net, vad ca au si site. de www.douceur.ro/Magazin-online-Douceur/Triciclete-copii/triciclete-Lebada-2200.html" target="_blank">asta i-am luat, pe mov cu roz, insa noi am dat 170 lei pe ea, nu 200.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Costici, Costine si Elenici

Ramonika, asa am patit si noi cu tricicleta, am probat vro 10 pana ne-am decis la una, majoritatea aveau tavita aia de pus piciorul prea sub scaun si copila trebuia sa stea cu genunchii indoiti si bagati pe sub scaun. Cea de la DHS, singura vazuta in mangalica era cum spui tu, scaun inghesuit, joasa si parca mica, fiimea e muult mai mica ca Ruxi si tot statea incomod in ea.

Alexa, zic si eu, poate e o perioada cat ea e lipita rau de tine, cand o sa inceapa sa faca mai multe, eventual sa busileze de-a binilea si sa exploreze de una singura casa poate o sa devina putin mai independenta.
E grasuta Miso a ta!!Noi zacem pe la 10kg si ceva de juma de an..

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 24+ cu

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Neata fetele
Fimea inca doarme asa ca bag si eu un mesaj scurt
Danku am vazut pozele cu papusica la Kineto, se vede ca-i place.Poate mai pozezi si tu sa vad si eu cam ce se face acolo!

Tricicleta avem si noi www.douceur.ro/Magazin-online-Douceur/Triciclete-copii/Tricicleta-copii-ursulet-BL330.html" target="_blank">asa dar noi am dat 130 lei pe ea. maya este fffff incantata

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea ( oct-2009)

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Simina, tot cu miki de ala avem si noi tricicleta, dar e alt model, si am dat 180, ce ma oftic ca in oraselu' asta numai scoruri mari sunt!!

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 24+ cu

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

La multi ani, pitici, mamici si tatici care azi serbeaza ziua de nume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

La multi ani celor care isi serbeaza astazi ziua numelui!!!

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 13+

Mergi la inceput