Prietene la bine si la greu - 120

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Salutare!

Astazi am facut eco ptr DT si pana acum este bine, asteptam si valorile de la sange. Am un samburel tare miscaret, de fiecare data cand mergem la eco face jonglerii prin burtica.

Andre, poate treci mai des pe la noi. Imi este dor de voi.

Many, de cand zicem si noi ca mergem la bai...suntem reumatici amandoi si tare bine ne-ar prinde.

Lumi_ calin, asa patim si noi cu manecutzele sau pantalonii suflecate..cand incerc sa ii dau sandalute pe piciorul gol...nu mai zic ce teatru.

Ancutza, ce frumos se joaca Sabi cu restul copilasilor.
Sper sa nu aveti probleme cu drumul spre Grecia.

Monis, interesant articolul. Multumim. Sper ca ai rezolvat problema cu banii.

De Tina nu stie nimeni nimic? Parca zilele astea dezmota puiul...paote este ocupata cu pregatirile.

Sandalutze am cumparat ambele modele. Vom vedea care vor fi mai bune.

Ma duc sa imi prepar ceva de mancare. Nu mai stiu daca v-am zis dar sarcina asta as manca non stop un tip de paste foarte simplu: calesc in ulei de masline putin usuroi pisat si fulgi de paprika apoi parmezan fara numar Inainte mergea cu un pahar de vin rosu...acum zic pas

toate fetele

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 12+

Mergi la inceput

Licurici, o gramada de griji imi fac si eu...cum va fi din toamna!? Voi face fata? Inca nu ne-am hotarat daca sa vina mama mea aici ptr primele luni, pana ne adaptam. Mie cel mai teama imi este noaptea(ziua ma va mai vizita cumnata). David doarme cu noi in pat(si nu am nicio sansa sa il mut) probabil cel mai sau cea mica va dormi in patutzul lui(care este tot la noi in camera). Dar cum va fi cand bebe va plange sau ma voi ridica de n ori la alaptat? Acum nici la toaleta nu ma duc daca ma simte...se pune pe urlat sa nu plec de langa el Cu ajutorul lui Dumnezeu vom trece peste toate cu bine. Va pup!

La gradinitza am vorbit si noi(este una in sat si accepta copii de la 2 ani in sus)...speram sa il accepte din toamna cateva ore pe zi. Cu toate ca nu stiu cate sanse avem...l-am inscris pe David cand deja se nascuse si locurile erau ocupate...se pare ca trebuia sa il inscriem inca din timpul sarcinii Urmeaza sa plece o familie cu 2 copii din sat...in cazul in care vor hotarai sa mute apoi copiii la o noua gradinita vom avea loc asigurat.

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Sunt pe repede inainte, din lipsa acuta de timp.

Am citit tot din urma, asa, prin "pauze", dar nu mai retin nimic. Daca m-ati intrebat ceva, va rog sa repetati intrebarea, si pt o baba sclerozata ca mine. Imi e tare rusine, dar chiar nu am avut timp sa scriu cand am citit, si acum am uitat totul.

Andre,
mi-a fost tare dor de tine! Chiara frumoasa!

Licu
, si eu am o parere fff rea despre crese, din cele auzite de la apropiati din Romania. Aceeasi faza cu telenovelele la care stau "duamnele" in timp ce copiii isi scot ochii. Si...cum ziceau si fetele...sa fim seriosi...femeile alea nu au nici o pregatire pedagogica. Si chiar daca ar avea, tot nu vad cum ar putea face fatza doua-trei ingrijitoare la o trupa de 30 de copii. Asta inseamna 10 copilasi micuti/bucata.
Si noi suntem cam ingrijorati de cum va fi din vara....insa nu am inceput inca sa ne interesam de cresa pe aici. Asta o lasam ca ultima si cea mai nedorita varianta posibila.

Ancutzule
, tare sociabila si draguta Sabinuta.
Eu (din interior ) nu vad BG atat de horror cum e prezentata in RO. Sa stii ca si bulgarii sunt speriati de romani si circula tot felul de "basme" despre ei.
Daca vrei, iti pot da nr meu de telef. pe PM, sa il ai in caz de nevoie. Nu sunt eu VIP dar in caz de ceva, incerc sa te ajut, macar cu tradusul.
Oferta e valabila si pt celelalte fete care traverseasa BG sau isi fac concediul aici.

si am fugit la munci.

Edit: Mi-am adus aminte inca ceva: BG e "pustie" pt ca drumurile nu trec prin toate satele ca in RO. Foarte rar se traverseaza cate un sat. Asta are avantaje si dezavantaje... dar mai mult avantaje as zice eu...

Mami de Timi nazdravan si 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

smaranditza apreciez tare mult, ti-am trimis PM

Dana asa am zis si eu ca va dormi in pat cu noi pana la majorat, dar uite ca s-a schimbat totul in cateva zile...eu sunt sigura ca David va dormi singur in pat la el, trebuie doar sa mai ai putina rabdare

sandalute...le-am primit astazi pe astea si mergem foarte bine cu ele ...dar tot o sa-i caut si inchise in fata

Floricik noi nu plecam niciodata fara GPS , anyway, tot prin Sofia am trecut si noi si ne-am minunat de piatra aia cubica din cntrul orasului ca ne-a zguduit creierii in cap ...bine ca ati ajuns la destinatie ok, cam lung drumul intr-adevar...noi mergem in Gerakini, e foarte aproape de Salonic, deci nu ne lungim prea mult

ma duc sa fac ceva de mancare, revin mai pe seara

Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Smaranditza, nu am vrut sa supar pe nimeni sau sa jignesc , nu am spus decat parerea altora. Eu am fost o singura data in Bg. la Albena si ptr. cat am platit am fost super multumiti, este drept ca la final m-am intors cu un gust amar, cand am eliberat camera am lasat totul in ordine, pana am ajuns la receptie au disparut nu stiu cate sticlute din bar (pe atunci nu era cu all inclusive) pe care vroiau sa ne puna sa le platim, noi cum stiam ca de acolo nu ne-am atins de nimic, sotul a zis ca este o greseala si sa mearga impreuna sa verifice, cand au ajuns erau si mai putine decat le-au iesit lor la prima numaratoare si si-au dat seama ca este ceva intern, la fel au patit si prietenii nostri toti, am fost 4 fam. Poate ca ne-au facut asa ptr. ca eram romani, nu stiu, dar m-au dezgustat.

Cat despre faptul ca si ei sunt speriati de noi, poate ca au dreptate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Smara, ai fost super tare cu relatarile de la cald din bulgarica Si tare frumos pt initiativa cu nr telefon, mi se pare tare util sa iti traduca cineva in caz ca ai nevoie de ceva, cineva pe acolo.

Alexa, ca tot tineam sa iti zic, cand povestesti de Maysa ta parca zici de Amalia, asa dormea si ea, la 3 ore cate 10-15 minute, de multe ori o tineam pe noi sa doarma in bratele noastre, numa sa apuce sa doarma macar jumate de ora. Treptat treptat s-a dezobisnuit cu dormitul pe noi, dar somnul de peste zi tot putin e, uneori doar o ora, o ora si un pic la pranz si atat Te cred ca esti obosita, dar...asta e viata de mamica O solutie salvatoare pt tine nu prea gasesc..

Ionela, las ca si eu eram cu droaia de pitici pe creeri, nu mai zic ca pana nu am fost la minunatul eco unde mi-a zis ca am fetita, erau enspe scenarii in capul meu..Mi se pare normal sa iti faci griji, oricat de zen ai fi.

Dana, ma bucur sa aud de vesti bune de la eco, ceva despre putzica nu a vazut dr??
Ps.si eu tot cu Amalia dorm in patul mare din dormitor, si nu vad cum o sa o dezobisnuiesc, la fel, noaptea daca tre sa ma duc la baie, imediat simte tot.Si ma visez sa dorm cu ea in pat si bebe mic in patut, dar sincer nu stiu cum o sa fac asta cu enspe alaptari peste noapte, cum o sa doarma ea cu plansete de bebelus in urechi...bla bla Cel mult o exilez sa doarma cu ta'su in alta camera, si eu doar cu bebelusul in alta.

Chiar asa Ionela, poate nu faci eco miercuri sa vii cu caruciorul lamurit repejor ca nu stiu ce iti fac..

Floricik, de fetili cucuietili nu mai stiu nimic de prin februarie, tot am zis ca o sun si tot am amanat, poate ma invrednicesc zilele astea sa dau de ele.

Tina, din ce am inteles este plecata zilele astea, mai mult ca sigur sarbatoresc maine de Sfinti, ca deh..Dezmotu' e abia saptamana viitoare in weekend.

Many, in mod sigur o sa am nevoie de ajutor in toamna, dar...........Cel mult o sa incerc sa las fata dimineata la bunicii de aici, cat sa apuc si eu sa ma ocup de cel mic si de cate ceva de ale gurii pt ea la pranz. Nu ma vad prea viteaza sa pot face multe, nu stiu ce o sa fie, dar incerc sa ma temperez ca deja am intrat intr-o stare naspa ca nu o sa ma descurc, ca bla bla..Si pe unde ma tot intreaba lumea ce diferenta o sa fie intre cupii, mereu aud numai compatimiri la adresa mea...Sunt incurajata bine, nu?

Si...noi ne-am luat triciiii!!!!Una penala, plastic chinezesc, tot am dat pe ea cat nu face, dar merge, si deocamdata astazi cat a stat in ea la plimbare nu s-a smiorcait prea tare ca ar vrea in brate..desi o apucase o foiala spre final. Acum sper sa am noroc sa stea si cand reusesc eu sa o scot pe afara singura dimineata.

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 24+ cu

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

laura, cu somnul ei m-am obisnuit..dar cu plansul din orice am eu o problema..mi-e frica sa nu ajunga vreun copil tavalitor pe jos si urlator...si daca o las din brate ziua tipa de parca o tai ,,si plage ...eu am ajuns a 55 kg ..de la 80 cat am avut in sarcina...iar miso are deja 9 sau peste , si mi-e greu sa o tin in brate si la bucatarie..si cand fac curat prin casa..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

many, stai linistita, ca nu m-am suparat deloc. Eu stiu foarte bine parerea romanilor despre bulgari, si cunosc si eu cazuri in care romanii au avut probleme pe aici (cu masina, cu hotelul, cu autoritatile, and so on...). Nu mai stiu daca v-am povestit, dar vara trecuta si noi am avut probleme cu hotelul la care am stat. Ne-am facut pachet de nervi, mai ales ca eram si cu niste musafiri din strainataturi. Pana la urma...am aflat unde era buba: managerul hotelului era roman.
Cunoastem insa si multi romani care au luat tzepe cu hoteluri, rezervari, etc, in conditiile in care tot personalul era bulgar si lucrau pt un hotel cu pretentii... Deci este fondata aceasta teama a romanilor.

Licu,
sa stapaniti sanatosi trici, si sa "se dea" rechinasa cat mai cuminte in ea. Noi avem una de la DHS (cadou de la fratele meu care lucreaza acolo), dar Timi sta maxim 10 minute in ea.

dankutza, tinem pumnii sa iasa cu ochisori cat mai repede.

Mai vroiam sa scriu o gramada, dar imi chioraie matzele de foame, ca nu am apucat azi sa mananc decat o data - pe la 1.

toate fetele.

Mami de Timi nazdravan si 29+

Mergi la inceput

Citat:
Dana, ma bucur sa aud de vesti bune de la eco, ceva despre putzica nu a vazut dr??
Ps.si eu tot cu Amalia dorm in patul mare din dormitor, si nu vad cum o sa o dezobisnuiesc, la fel, noaptea daca tre sa ma duc la baie, imediat simte tot.Si ma visez sa dorm cu ea in pat si bebe mic in patut, dar sincer nu stiu cum o sa fac asta cu enspe alaptari peste noapte, cum o sa doarma ea cu plansete de bebelus in urechi...bla bla Cel mult o exilez sa doarma cu ta'su in alta camera, si eu doar cu bebelusul in alta.

Licurici, am uitat sa specific...am intrebat daca vede ceva, raspunsul: este prea devreme...am mai spus eu, aici pana nu sunt siguri, se abtin. Asa ca mai avem de asteptat pana aflam sexul.
Pai daca dormeam doar cu David in pat era simplu ca dormeam eu la mijloc si ei in laterale(am aparatori din alea ptr pat, sa nu cada si pat de 2m*2m). Noi il avem si pe tati in pat. Cred ca pana la urma o aduc pe mami...problema este ca ea munceste, probabil va intra in fara plata, vom vedea cum vom face.

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 13+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

laura, cu somnul ei m-am obisnuit..dar cu plansul din orice am eu o problema..mi-e frica sa nu ajunga vreun copil tavalitor pe jos si urlator...si daca o las din brate ziua tipa de parca o tai ,,si plage ...eu am ajuns a 55 kg ..de la 80 cat am avut in sarcina...iar miso are deja 9 sau peste , si mi-e greu sa o tin in brate si la bucatarie..si cand fac curat prin casa..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Alexa, eu zic ca va trece perioada asta, deocamdata este inca micutza. Cate ture mai faceam si eu cu David in brate...

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 13+

Mergi la inceput