Alex - 500 euro sa ajunga la clinica in Italia
Raspunsuri - Pagina 19
ilinca79 spune:
Draga Diana,
Nu am mai intrat demult la subiectul vostru. Vad ca ati trecut prin multe in ultima vreme, si bune si rele. Eu te admir in continuare foarte mult, pentru puterea cu care lupti pentru Alex. M-am cutremurat cand am citit ce a zis medicul psihiatru din Bucuresti...nu cumva sa crezi asa ceva. Exista foarte multi medici incompetenti din pacate, care nu cunosc toate simptomele, mai ales in cazul unor boli rare, dar in loc sa recunoasca, fac afirmatii gratuite. Tu esti cea mai buna mamica din lume pentru Alex, sa nu uiti asta niciodata! Va imbratisez din suflet si ma rog lui Dumnezeu sa va ajute!
P.S. Ti-am trimis si niste banuti azi, poate ai nevoie pentru noul carucior.
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
diannaalex spune:
multumim din suflet
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
diannaalex spune:
Buna ziua cu ajutorul vanzarilor la bazar am strans 300 de lei luna aceasta bani cu care am cumparat medicamente 100 de eli si 200 de lei am platit gimnastica. Din restul donatiilor am reusit sa achit carutul cel nou pentru Alex. Multumim tuturor pentru ajutorul acrdat si va mai asteptam la cumparaturi.
diannaalex spune:
Revin si eu cu cateva noutati despre Alex, incepe sa stea mai bine in fundulet sprijinit, dar numai cand are el chef in rest pur si simplu nu vrea si gata. La gimnastica plange foarte tare imi e asa mila de el se uita la mine cu lacrimi in ochi ca si cum ar zice Mami ia-ma te rog. Offffff e asa greu. In rest e linitit e cuminte se joaca se uita la desene ii place sa ii citesc si sa povestim. Cu catelul se joaca foarte frumos, aruncam jucaria si cand catelul o aduce rade cu asa o pofta de i se lumineaza toata fata. Va pupam si va multumim din suflet, nu am fi reusit sa ajungem aici fara ajutorul vostru.
diannaalex spune:
Revin cu nouati nu foarte bune despre Alex s-a muscat foarte tare in seara asta de un deget de a trebuit sa ii pun bandaj si sa il dau cu baneocin si betadina. Nu s-a mai muscat asa tare de aprope 2 ani de 2 ore sunt terminata plang tot timpul. Doamne e groaznic imi e tare frica sa nu inceapa iar. Nu mai rezist simt ca o iau razna. Oare se vor mai termina odata toate astea????
Laura25 spune:
Diana, nici nu imi gasesc cuvintele, nici nu stiu ce sa iti spun. Imi pare rau pt tot ce vi se intampla. Esti o femeie puternica si o mama extraordinara. Te imbratisez tare, tare si iti doresc din suflet sa iti gasesti in continuare puterea, rabdarea si speranta.
Pupa-l pe Alex pe frunte din partea noastra. Imi doresc din suflet sa se linisteasca, sa fie mai bine.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
diannaalex spune:
Multumesc frumos Laura asta noapte nu am putut dormi deloc il visam ca se musca si e iar legat si ma trezeam. E cumplit sa traiesti zi de zi cu frica ca iar poate incepe si poate sa se muste mai rau ca la inceput. Ma rog zi de zi la D-zeu sa se linisteasca si el. Va pup
diannaalex spune:
Alex incepe sa stea din ce in ce mai bine in sezut sprijinit ceea ce ma bucura foarte tare e vesel rade toata ziua si parca incepe sa vb mai bine, dar.... inca se musca acum rade acum se musca si tipa si atunci nu mai pot nu stiu ce sa fac. E asa de greu si e din ce in ce mai greu. La gimnatica plange foarte tare orice as face si oricat i-as explica ca e pentru el tot degeaba. Va rog sa ma credeti ca am momente cand plang si eu cu el, ca nu stiu ce sa fac.
Un vot va rog http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=8 di1 si di2
mandreeac spune:
Felicitari in primul rand pentru statul in fundulet si pentru faptul ca este vesel si rade. Imi pare tare rau pentru faptul ca se raneste singurel, offff Doamne, ai nevoie de multa putere sa treci peste aceste momente cumplite, caci nimic nu e mai dureros decat sa ai un copilas bolnav.
Nasterea miracolului meu
Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011
diannaalex spune:
Offffffff Doamne nu mai stiu ce sa fac Alex se musca foarte tare si din ce in ce mai des, avem niste marionete din alea de plus foarte groase pe care le tinem toata ziua pe mana. Cum i le dau jos cum incepe saplanga si sa se muste. Nu mai poootttttt, sincer nu m ai stiu ce sa fac sunt terminata psihic.
Un vot va rog http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=8 di1 si di2