FIV in Ungaria 131

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monilaza spune:

Citat:
citat din mesajul lui desiderio

fetelor, se pare ca doar 3 embrioni avem, asa ca transferul va fi miine dimineata cu embrioni de ziua 3.
sa fie cu noroc!

Cu NOROOOOOOOOOOOOOOOOC sa fie!
Sa stai cumintica dupa transfer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Bobo,cum sa coste atata???e 250 lei!la albu am fost si eu.Spune-le la fetele de la receptie ,ca vrei o eco transvaginala la albu.

Bafta multa!

Citat:
citat din mesajul lui BoboMom

Buna fetelor,

Unde e bine de mers pt ecografie de monitorizare a ovulatiei (inainte de transferul cu embrioni congelati, pe care il voi face la Budapesta) in Bucuresti? Mi-am facut o programare la MedLife, dar o eco transvaginala de monitorizare a ovulatiei costa 430 RON Ar trebui sa merg joi pt prima eco.

Merci!

Laura de Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georgya80 spune:

Multumesc din suflet tututor!
Inca nu mi-am revenit si sper sa fie bine pana la capat.
Adresa de mail la care puteti oricand sa-mi scrieti pentru mai multe detalii pentru FIV reusit la dr Zadori (clinica Kaali din Szeged) este georgetapopovici.2011@yahoo.com.

Alte info care pot fi de ajutor:
- dr Zadori vorbeste perfect engleza (noi asa ne-am descurcat)
- daca nu, puteti sa o contactati pentru traducere pe Dna Any care este o draguta si te incurajeaza in orice moment
- asistentele sunt ok, nu prea stiu engleza, doar vreo 2 dintre ele si f putin
- asistenta sefa este o draguta, calda, buna si zambeste mereu (e micuta de statura si slabuta, blonduta-saten cu par scurt)
- f importanta este sa beti apa dinainte de a incepe procedura (3l pe zi)
- prima vizita ne-a costat aprox 21.000 forinti (adica aprox 330 lei) in care e inclusa consultatia si ecografia / se stabileste start procedura si schema tratament / de asemenea poti sa cumperi de acolo medicamentele sau le puteti cumpara din Romania (eu n-am facut comparatie, dar va pot spune preturile din Ungaria sa va faceti o idee
- costul procedurii FIV basic este de 342.000 forinti (aprox 5400 lei) fara medicamente / pe mine m-au costat medicamentele aprox 2000 lei cu tot cu vitamine pana la test (am avut stimulare usoara cu Gonal F doza 75 pe zi)
- inainte de procedura mie mi-a dat 1 luna de anticonceptionale pt ca aveam ovarele putin marite si cateva micro-chistulete
- schema mea de tratament a fost cu Gonapeptyl 0.1 si Gonal F (75/zi)
- la intoarcere, drumul fiind f lung pana in Bu, am avut o perna sub fund ca sa amortizeze gropile

Daca imi mai vin idei, va scriu

Va pupicesc pe toate si astept oricand intebari
Georgeta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Multumesc pt raspunsuri! Asa m-am gandit si eu, ca o fi tot pachetul de monitorizare, dar am sunat la clinica si mi s-a spus ca pretul e pt o singura eco. Banuiesc ca nu era prea informata tipa cu care am vorbit. Eu am facut programarea cu dr. Bohalcea Roxana. Stiti ceva de ea? Sora mea a fost la ea si a fost multumita. Sa vad daca are cum sa ma primeasca Albu. El e la Grivita sau in alta parte?

Felicitari Georgeta! Sarcina usoara si frumoasa!

Bafta multa fetelor care urmeaza!

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Albu e la Grivita.
Eu ieri la eco de ziua 6,nenea Dr a vazut doi foliculi mai mari si restul mai mici,a zis sa continuii tratamentul si sa ne vedem luni la eco. Oi vedea ce va mai fii!
Bafta multa fetele!
Sarcini usoare gravidutelor!

Citat:
citat din mesajul lui BoboMom

Multumesc pt raspunsuri! Asa m-am gandit si eu, ca o fi tot pachetul de monitorizare, dar am sunat la clinica si mi s-a spus ca pretul e pt o singura eco. Banuiesc ca nu era prea informata tipa cu care am vorbit. Eu am facut programarea cu dr. Bohalcea Roxana. Stiti ceva de ea? Sora mea a fost la ea si a fost multumita. Sa vad daca are cum sa ma primeasca Albu. El e la Grivita sau in alta parte?

Felicitari Georgeta! Sarcina usoara si frumoasa!

Bafta multa fetelor care urmeaza!

Pupici!

Laura de Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Merci, Lyly! Doamne ajuta! Sa fie cu noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

lyly iti doresc din suflet mult, mult noroc!!
sa te intorci graviduta acasa

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viotimis spune:

la toate fetele mai vechi si mai noi de pe aici

brunadria, ti-am dat un PM
ce zici, ma poti ajuta ?

georgeta felicitari pentru sarcina !

desiserio bafta multa ! sa stai cuminte in pat vreo 2-3 zile. te asteptam cu vesti bune peste 2 saptamani

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dragoste777 spune:

Viotimis pentru mutatiile aste la gramada ce administrezi?
eu am intrebat pe dr de mutatiile dara zis nu e cazul sa le fac, asa ca raman in stiinta ca sunt ok
Samira vad ca si tu ai mutatii, tu ce ai administrat? doresc ca cura de vitamine sa aduca norocul
numa bine pt. fetele in focuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viotimis spune:

dragoste777,

pt. mutatii: Femibion 1, Acid folic, Thrombo Ass, Magne B6, Vitamina C, Omega 3 ... iar in sarcina injectii cu anticoagulant in fiecare zi.

Depinde de organism, de ce mutatii ai (daca ai)

_

Mergi la inceput