Costum serbare: albastrea (baiat)

Costum serbare: albastrea (baiat) | Autor: lbelciug

Link direct la acest mesaj

Uf, serbarile astea de sfarsit de an sunt ele frumoase, dar si solicitante pt noi, parintii.
Fecioru' cel mare va fi in iunie albastrea: cum sa-i fac acest costum astfel incat sa para cat mai autentic?

N-as vrea sa-l inchiriez, mai degraba sa-l confectionez/improvizez. Imi poate da cineva idei, eventual sa-mi arate poze in caz ca a folosit asa ceva?
Va multumesc mult.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

o prima varianta ar fi sa-l imbraci in ceva verde (poate chiar sa aiba si o pelerina), iar pe cap sa poarte o coroana albastra, decupata astfel incat sa imite cat de cat petalele florii. ar arata ca un mic print, iar coroana ar sugera floarea pe care o reprezinta.

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Eu as evita chestiile puse pe cap. Ba le cad pe ochi, ba daca danseaza le cad de tot.....
Fetita unei colege de birou a fost albastrea la serbare. A fost imbracata cu o rochita bleu si la maneci i-a prins (cu capsatorul) niste hartie creponata albastra.
Ma gandesc ca o tinuta comoda - pentru ca in afara de poezia cu albastreaua probabil mai trebuie sa faca si altceva- va fi un pantalon inchis la culoare (bleumarin, negru, verde inchis) un tricou albastru simplu, cu gatul rotund si la gat, ca un guler, din hartie creponata albastra - facuta floarea. Capsorul lui va fi "miezul" florii.
Dupa serbare scoti hartia si are copilul un tricou de joaca .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Combinand ce au sugerat fetele mai sus ii poti face o pelerina verde cu guler ca niste petale din material albastru. Atunci nu va mai conta ce are pe dedesupt si il vei dezbraca usor dupa ce isi spune poezia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

am uitat un aspect destul de important, cred eu : faptul ca serbarea va avea loc in luna iunie si e posibil sa fie destul de/foarte cald in acea perioada.

o tinuta cat mai lejera ar fi de preferat.
alta varianta daca mergi pe ideea unei chestii de pus pe cap ar fi folosirea unei bentite/banderole elastice, pe care sa prinzi petalele albastre, in felul acesta vei fi sigura ca nu-i cade de pe cap pana isi spune poezia.

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Voi stiti de acum ce personaj va fi fiecare ?

Cand va fi serbarea stiti ?

Mi-ar folosi si mie niste site-uri de inchiriat costume, daca stiti, ca ma gandesc ca atunci o sa fie omor si n-o sa mai gasesc nimic ... Noi nu stim inca ce o sa fim, si probabil ca o sa aflam in ultimul moment, cam asa se intampla la noi la gradinita, si atunci o sa dau din colt in colt, gravida in 8 luni, sa-i caut copilului costum la 40 de grade !!!

Irina (2006) si 27+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Multumesc frumos pt sugestii, problema principala ramane cea cu florile de pe cap. Nu stiu cum se lipesc petalele pe coronita/banda elastica astfel incat sa nu cada, avand in vedere ca e bine sa fie asezate in plan vertical pt vizibilitate buna.
Burtocika, la noi s-a afisat data serbarii (7 iunie) si cu ce costum trebuie imbracati cei mici. Sunt multe firme care inchiriaza costume, da un search pe net.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Baietii mei nu prea suporta chestii pe cap - ma gandesc ca o bentita cu care nu e obisnuit il va cam dernja. De asta eu evit pe cat posibil sa le pun "minuni" in cap. Plus ca si transpira, se tot scarpina...Daca tii neaparat sa-i pui ceva in cap, poti sacrifica o sapca pe care aplici ce doresti. Baietii sunt mai obisnuiti cu sepcile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaraAnisia spune:

Buna,

fetita noastra o sa fie furnica la serbare si as dori o recomandare de firma de inchiriat costum (cu care ati colaborat, sunt seriosi si cu preturi civilizate).

multumesc anticipat

Mara, mami de fluturas Irina

Cu Dumnezeu in gand

"Unde este Dumnezeu, acolo este tot binele. Unde nu este Dumnezeu, acolo toate sunt rele."
Sfantul Dimitrie al Rostovului

Mergi la inceput