Aspirante optimiste>20ani,Felicitari kitty-27!!!
Raspunsuri - Pagina 9
ankcta spune:
Eu am intrat sa vad dak e ceva 2 in 1 la orizont, sunt franta, prietena si colega mea, de mate, are inspectie maine , tot gr II
Ancuta , in curand 
racheel spune:
Buna dimineata 
Katy, felicitari pentru inspectia finala 
Si eu mi-am facut insopectia de inscriere la gradul II dar acum continui cu cecelalte doua dupa ce ma intorc din concediu de crestere ![]()
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
24+ cu
Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
lucianamoga spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Monique77
aaaaa ce misto iti face curte barza |
Chiar a fost un sentiment frumos

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
lucianamoga spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mihaelafalt Neata si de la mine. Moni ce bine ca ai ovulat, eu stau chiar la strada si e galagie tot timpul plus ca vad doar betoane peste tot, asa m-am saturat de orasul asta, sambata si duminica sunt invitata la un gratar in padure si sunt bucuroasa cat de cat, abia atunci o sa ma mai relaxez putin. Duminica cand am fost la livada i-am zis sotului ca asa de mult imi place iarba verde(sa stau in iarba) si el a zis ca atunci cand o sa ne permitem sa ne facem casa o sa puna si niste iarba ca sa aiba unde sa ma scoata la pascut.Oare mai este mult pana atunci?Credeam ca vara asta punem ceva bani deoparte dar deja s-au anuntat la nunti de nu stiu pe unde sa scot camasa. Luciana poate e un semn barza de la voi si sotul tau nu are nimic, poate analizele au iesit rau din cauza stresului. Doamne ajuta-ma sa raman si sa am si eu un copil sanatos. |
Vai as fi cea mai fericita cand repeta analizele sa fie totul ok , daca tot asa sunt deja am planul de atac

Si noi avem nunti costisitoare vara asta si una dintre ele la cumnatul meu...
lucianamoga spune:
Ma bucur ca v-a placut de barza mea ![]()
Si sper sa fie un semn ca vine o noua graviduta , indiferent care dintre noi 
lucianamoga spune:
| citat din mesajul lui Mihaelafalt Matzaila ce bine ca esti optimista lasa ca DD o sa ne ajute pe toate o sa vezi. ![]() Si miky sa stii ca nu esti singura si eu am atipit aseara si cand a venit sotul in pat i-am zis ca nu am chef de nimic sa ma lase in pace si dupa aceea m-ai mult m-am foit. nu stiu ce e cu mine dar nu am chef, pana acum trageam eu de el si ne certam iar acum nu vreau, m-am saturat parca sunt robot si picioare pe pereti, si in fiecare seara acelasi ritual, cred ca o sa iau o pauza ca nu se mai poate, cred ca sunt obsedata de ideea de a avea un copil si cand vad ca nu reusesc incepe sa imi fie scarba si de .Doamne acum imi dau seama cat de departe am ajuns. ![]() ![]() ![]() Doamne ajuta-ma sa raman si sa am si eu un copil sanatos. |
Mihaela eu te sfatuiesc , daca imi permiti , sa te relaxezi si macar o luna , doua sa o faci doar cand iti doersti , ca nu e bun drumul pe care ai pronit fara sa vrei (iti spun din propria experienta :cand robotizam totul deja imi era groaza ca vine seara si iar trebuie sa-mi fac chef , si eram in stare si sa-mi aprind o tigara
lucianamoga spune:
| citat din mesajul lui lilimara Luciana cand mai prinzi barza pe langa casa ta prinde-o draga si jumuleaste-o bine n-o lasa...si apoi alung-o la mine Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)Cu ajutorul lui DD in curand din nou ![]() |
Ei Lili am pazit-o eu cat am pazit-o dar nu am putut sa o prind , cand mai vine ii pun o capcana si o aduc aici la voi sa o jumulim toate

Monique77 spune:
'Neata fetele!
Haideti la cafea
Camcris, nici mie nu mi-ar veni sa cred insa, prietena asta a mea a facut la el treaba asta si asa i-a zis....
sunt si eu putin indoita....
lucianamoga spune:
Si acum , dupa ce am recuparet...
Buna dimineata?
Cine da cafeaua?
Katy felicitari pentru inspectie 

Tot ce va doriti !!!!!
camcris spune:
neata fetele
poftiti la cafeluta
paula asteptam vesti, cum a fost la dr.?
fetele va doresc o zi usoara si frumoasa
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

si picioare pe pereti, si in fiecare seara acelasi ritual, cred ca o sa iau o pauza ca nu se mai poate, cred ca sunt obsedata de ideea de a avea un copil si cand vad ca nu reusesc incepe sa imi fie scarba si de
de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)