Aspirante optimiste>20ani,Felicitari kitty-27!!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irmaria spune:

Multumesc mult de informatie.
Daca imi vine si luna asta voi face si analiza asta :(

Am visat acum 2 nopti ca mama ma certa ca nu sunt in stare sa fac copii. Si ma certam cu ea pentru ca insista foarte tare in vis sa fac mai repede un copil si eu eram foarte trista stiind ca nu o sa il fac niciodata.

Visele negative nu se indeplinesc nu?

viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Stai linistita, toate de aici am incercat luni si chiar ani de zile si pana la urma au venit si liniutele asteptate.Este ceva molipsitor.

HSG se face cam in perioada ovulatiei si fara pana atunci.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 24+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

katy bine ai revenit!
felicitari pt inspectie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

mai fetelor
sunt siderata
voi stiati ca se poate determina daca ai trompe infundate sau nu si la ecografie?
mi-a zis o prietena care a fost la Dr. tutunaru care cica are aparatura smechera
si asa i-a zis....
fara HSG

eu imi bag picioarele
fac revolutie
bine c-am aflat acum
cred ca schimb doctorul si ma duc la tutunaru
poate scap de HSG

ce parere aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

mai fetelor
sunt siderata
voi stiati ca se poate determina daca ai trompe infundate sau nu si la ecografie?
mi-a zis o prietena care a fost la Dr. tutunaru care cica are aparatura smechera
si asa i-a zis....
fara HSG

eu imi bag picioarele
fac revolutie
bine c-am aflat acum
poate scap de HSG

ce parere aveti?

stiu ca mai este o procedura sonosalpingografie ( sper ca asa se numeste ) prin care se face ecografie cu subst. de contrast introdusa in trompe, diferenta e ca ca nu iti face radiografie ci ecografie
sper ca ai inteles ce vreau sa spun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Si mai exista si laparoscopia. Conform site-ului dr. Tutunaru, HSG sugereaza ca trompele pot fi libere, laparoscopia certifica faptul ca sunt functionale. HSG este cea mai putin recomandata, fiind cea mai invaziva si pana la urma, nici nu iti da certitudinea ca trompele sunt functionale.

Gena MTHFR, mutatia C677T heterozigot, Gena PAI, mutatia 4G/4G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
pentru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

mai fetelor
sunt siderata
si asa i-a zis....
fara HSG

eu imi bag picioarele
fac revolutie
bine c-am aflat acum
poate scap de HSG

ce parere aveti?

eu am fost pacienta lui dar in 2010 nu avea aparatura asta smechera, facea intradevar eco transv. cu aparatura foarte buna eu am facut cu el laparo.
deci sincer eu nu cred sunt toma necredinciosu, dar poti merge la el la cabinet si fara programare si asa afli sigur

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Aveti dreptate.La HSG nu-ti arata daca aveti trompe functionale ci doar daca sunt infundate.Eu in urma HSG mi-au iesit ambele infundate si dupa laparoscopie, dreapta este nefunctionala pentru ca este lunga si lipita de apendic si transformata in hidrosalpinx(la HSG s-a vazut doar ca este lunga) si stanga functionala.

Consider aceasta operatie benefica pentru ca iti spune totul si ce este cu uterul si cu ovarele si cu trompele.Dar multe dintre noi ne gandim ca nu are rost sa o facem atata timp cat la eco. totul este bine.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 24+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacor spune:

off fetelor...sunt in butoi rau de tot
am avut o zi la lucru nasoala...sunt rupta...am venit acasa si m-am certat cu sotul de numaŽ ...si eu nebautoarea de bere am baut aproape o bere,de nervi...si acum am zis sa va citesc...si m-a luat plansul...
probleme sotului cu unchiul meu nu s-au rezolvat si nici bani nu mai avem...si ma gandesc ca la toate cacaturile astea de probleme sa mai vina si un bebeu...sau mai rau sa nu putem sa facem bebeu si sa mai si trebuiasca tratamente...gata ca o iau razna...
va pupicesc pe toate si ma rog pentru voi...sa va dea DD multi ...

Vreau si eu un ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Buna fetele! Scuze ca nu am mai intrat. Astazi am avut inspectie de grad si am scapat cu bine, acum o sa mai am in vara examenul. Eu sunt Z2, dupa un CM f. ciudat. ma bucur totusi ca mi-a venit ca la cat de stresata am fost as fi stat cu grija pt sanatatea bebelului. Fetelor noi le urez bun venit si sedere cat mai scurta la aspurante iar veteranelor le doresc sa ne anunte cat mai repede ca sunt fericitele posesoare ale unui test de sarcina cu II. Ma bag la nani, daca pot. pe toate
FELICITARI!!!!!
Inspectie finala gr II?
Am scapat si eu vara trecuta

Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!

Ancuta , in curand

Mergi la inceput