Aspirante optimiste>20ani,Felicitari kitty-27!!!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Eu zic ca da.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 24+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Salutare
Nu prea am stat cu voi
Am avut un pic de vizita la butoi, plus o groaza de treburi de rezolvat.

Am citit tot, dar evident nu am retinut nimic

Doar ca da, eu am avut teste de ov pozitive si ovulatie ioc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Buna fetelor,

Sunt si eu aspiranta, mai mult sau mai putin optimista. Problemele le vedeti la semnatura. Testele de ovulatie arata ca hormonul care declanseaza ovulatia (LH) a crescut, dar nu este sigur ca a fost destul de ridicat ca sa o declanseze. Cea mai sigura metoda este monitorizarea ecografica a ovulatiei. In plus, unele femei au si dureri ale unui ovar sau ale ambelor ovare, ceea ce arata ca are loc ovulatia (informatie primita de la un ginecolog). Alt semn ca a existat ovulatie este saltul, cresterea de temperatura dupa ce a trecut aceasta, acest salt are loc datorita cresterii cantitatii de progesteron care are rolul de a mentine sarcina (in ziua in care apare menstruatia, cantitatea de progesteron scade).
Un alt motiv pentru care poate sa nu se prinda sarcina este problema trompelor infundate, cum ziceati si voi...din cauza lor, este posibil ca ovulul sa nu ajunga in uter sau sa apara o sarcina extrauterina (spermatozoizii urca prin trompa si intalnesc ovulul acolo, embrionul fixandu-se unde nu trebuie, pe trompa).

Dumnezeu sa ne ajute pe toate!

Gena MTHFR, mutatia C677T heterozigot, Gena PAI, mutatia 4G/4G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
pentru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

MeAlex, ne luam de mana

dar trebuie sa speram ca o sa facem si noi bebe
si eu sunt in butoi

buna fetelor

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Da, Lorena, ne luam de mana, semanam la mutatii . Chestia e ca nu stiu ce analize sa mai fac...nu am facut HSG, nici laparoscopie, dar pana acum am ramas gravida destul de usor (dupa 6 luni, respectiv dupa 3 luni). Ma gandesc ca nu am infectii, asa ca nu ar avea de ce sa fie trompele infundate...stiu ca asta e cauza infundarii, dar nu stiu daca e singura...Acum fac tratament pregatitor cu Aspenter, Vit.C, Vit. E, Folowise, Femibion1, MagneB6 si dupa ovulatie, Utrogestan. Ma gandesc sa mai iau si ceva naturist, doar ca mi-e sa nu interfereze cu celelalte...

Gena MTHFR, mutatia C677T heterozigot, Gena PAI, mutatia 4G/4G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
pentru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irmaria spune:

La Tudorache si la Cotarcea.
Amandoua mi-au zis ca nu am nimic si sa revin cand raman insarcinata.
Am revenit la Cotarcea cand am vazut ca nu revin...

Poti sa imi spui unde in Craiova se poate realiza HSG si cam cat costa?

viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

mealex, acelasi lucru il patesc si eu
acum oi ani am ramas foarte usor, in prima luna am ramas la amandoua sarcinile doar ca au incetat in evolutie
abia la un an dupa am aflat de boala
si asta vara am incercat vreo 3 luni si nimic si acum incerc de 2-3 luni si iar nimic
am fost la dr si mi-a zis ca ecografic e totul perfect ok si cand m-a consulatat si pe masa mi-a zis ca nu se vede nimic infectie
dr mi-a zis ca problema mea cu ramasul tine de un psiholog ca sunt cu capul, sunt prea stresata si imi fac mai rau

eu acum pe langa ce iei tu fac si clexane 0.6 ca mi-a aparut un tromb la picior su unul la mana
dar nu dor deloc, sunt super ok

pup si tin pumnii

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Citat:
citat din mesajul lui irmaria

La Tudorache si la Cotarcea.
Amandoua mi-au zis ca nu am nimic si sa revin cand raman insarcinata.
Am revenit la Cotarcea cand am vazut ca nu revin...

Poti sa imi spui unde in Craiova se poate realiza HSG si cam cat costa?

viitoare

Irmaria, pe mine Cotarcea m-a trimis sa-mi verific trompele si tot ea m-a trimis la Bucuresti sa ma operez pentru ca a facut rezidentiatul la Giulesti si cunoaste doctori buni de acolo.

Daca vrei spune-i ca vrei sa-ti verifici trompele si ea o sa te cheme in spital si ii dai si tu acolo 150 lei pentru ca la particular costa 300 lei.
Eu am facut la Prima Medical este in curtea spitalului de neurologie si am dat 300 lei, pt ca in spital nu mai aveau in acea luna substanta de contrast.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 24+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Buna fetele! Scuze ca nu am mai intrat. Astazi am avut inspectie de grad si am scapat cu bine, acum o sa mai am in vara examenul. Eu sunt Z2, dupa un CM f. ciudat. ma bucur totusi ca mi-a venit ca la cat de stresata am fost as fi stat cu grija pt sanatatea bebelului. Fetelor noi le urez bun venit si sedere cat mai scurta la aspurante iar veteranelor le doresc sa ne anunte cat mai repede ca sunt fericitele posesoare ale unui test de sarcina cu II. Ma bag la nani, daca pot. pe toate

Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

katy felicitari pentru reusita la inspectie
imi pare rau pentru z2 , dar nu ti-a venit cam devreme? noi parca eram in aceeasi zi...

Mergi la inceput