Aspirante optimiste>20ani,Felicitari kitty-27!!!
Raspunsuri - Pagina 4
EllaR spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Mihaelafalt
Imi pare rau stiu ce inseamna durerea, nu sta asa daca tot te doare dute iarasi la urgente. Doamne ajuta-ma sa raman si sa am si eu un copil sanatos. |
Daca nu cedeaza deloc pana mai tarziu ma duc din nou la spital, mai pe seara lucreaza si cunostinta mea si altfel poate se vor ocupa de mine.
Va pe toate!
EllaR spune:
Intradevar faza cu barza e foarte frumoasa! Trebuie sa fie un semn bun!
Vreau sa va intreb lista pentru acatist e actualizata? Saptamana viitoare vreau sa merg la biserica sa ma rog pentru toate si sa las acatist.
miky82 spune:
Neata fetelor!! Multumim de cafeluta!!
Aseara am uitat sa imi fac testul de ovulatie dar am mai amanat cu o zi utrogestanul, oricum degeaba l-am amanat ca trebuia aseara sa prestes iar pe sotul l-a apucat mesteritul pe la 11 noaptea asa ca am adormit fara sa mai , eu stau bine cu somnul cum am pus capul pe perna am si adormit
Matzaila_81 spune:
Miky, aseara si eu mi-am lasat jumatatea cu ochii in soare. I-am facu incalzirea, i-am aruncat vorbe cu subanteles si priviri galese si cat s-a dus omul sa-si faca un ceai am adormit lemn pe canapea dupa care m-a trezit iar eu am fugit in pat si dusa am fost.
Mi-a parut rau de el dar imi iau revansa diseara, oameni suntem si noi pana la urma
Mie imi place sa dorm dar in ultimul timp cu atata stres am inceput sa-mi reduc portia si asta ma face irascibila.
Ella scumpa, ma gandesc la tine sa se rezolve totul cat mai repede.
Nu v-am spus dar aseara ma apucase un chef de tigara nevoie mare. Bine, am rezistat dar uneori cand sunt mai suparata si mai spre butoi asa as trage un fum.....
Mihaelafalt spune:
Matzaila ce bine ca esti optimista lasa ca DD o sa ne ajute pe toate o sa vezi.
Si miky sa stii ca nu esti singura si eu am atipit aseara si cand a venit sotul in pat i-am zis ca nu am chef de nimic sa ma lase in pace si dupa aceea m-ai mult m-am foit.
nu stiu ce e cu mine dar nu am chef, pana acum trageam eu de el si ne certam iar acum nu vreau, m-am saturat parca sunt robot si picioare pe pereti, si in fiecare seara acelasi ritual, cred ca o sa iau o pauza ca nu se mai poate, cred ca sunt obsedata de ideea de a avea un copil si cand vad ca nu reusesc incepe sa imi fie scarba si de .
Doamne acum imi dau seama cat de departe am ajuns.
Doamne ajuta-ma sa raman si sa am si eu un copil sanatos.
cixinica spune:
Salutare!
fetelor multumesc pentru cafea...
cred ca o iau razna, in ultimele zile imi ies in cale multe gravide iar noaptea am inceput sa visez numai bebelusi si femei gravide.... ma dispera starea asta...
dar capul sus si cu DD inainte ...
multi si o zi frumoasa sa aveti!
Matzaila_81 spune:
Miha, cum sa ti se ia cheful de jap-jap, pai e frumos?
Dar ai dreptate, nu te mai gandi ca faci asta neaparat pentru bebe, gandeste-te ca o faci pentru ca-ti iubesti sotul. Gandeste-te la voi doi. In ce priveste nu e bine nici abuzul nici refuzul
Fetele, am nevoie de ceva mai multa rezistenta. Lucrez in gradina jumatate de ora si ma apuca ori oboseala, ori lesinul ori ma simt de parca am lucrat la camp ore intregi. Sunt o placinta ce mai...
Stau toata ziua la birou si seara ma duc cu masina acasa unde maxim stau in picioare cand spal vasele. Trebuie sa incep si eu cu nitica gimnastica ca prea sunt ca o carpa. Nu am vlaga deloc. Doar cand ma cert, atunci pleznesc de energie
Mihaelafalt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Matzaila_81 Miha, cum sa ti se ia cheful de jap-jap, pai e frumos? Dar ai dreptate, nu te mai gandi ca faci asta neaparat pentru bebe, gandeste-te ca o faci pentru ca-ti iubesti sotul. Gandeste-te la voi doi. In ce priveste nu e bine nici abuzul nici refuzul Fetele, am nevoie de ceva mai multa rezistenta. Lucrez in gradina jumatate de ora si ma apuca ori oboseala, ori lesinul ori ma simt de parca am lucrat la camp ore intregi. Sunt o placinta ce mai... Stau toata ziua la birou si seara ma duc cu masina acasa unde maxim stau in picioare cand spal vasele. Trebuie sa incep si eu cu nitica gimnastica ca prea sunt ca o carpa. Nu am vlaga deloc. Doar cand ma cert, atunci pleznesc de energie |
Da la teorie asa zic si eu dar in practica nu stiu sa aplic.
Cred ca o sa ne detasam un pic de problema ca nu se mai poate, asta oricum pana pe 1 iunie ca atunci am programare la doctorita homeopat si pana pe 10 iunie merg la ginecolog, atunci o iau de la capat, daca nu e pana atunci o sa ii cer insistent doctorului sa fac analizele si eu si sotul ca nu se mai poate.
Doamne ajuta-ma sa raman si sa am si eu un copil sanatos.
lilimara spune:
Buna dimineata fetelor!MUltumesc de cafeluta
EllaR sper sa te lase durerile cu tratamentul naturist si te rog sa imi spui si mie ce schema de tratament ai gasit ca am si eu durerile foarte mari de burta cateodata dar doctorii nu i-au dat de capat si as incerca ce iei si tu.
Listuta din cate stiu eu e actualizata,s-a facut curat curatenia de primavara de curand.
O zi frumoasa va doresc fetelor!
Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)
Cu ajutorul lui DD in curand din nou
magddalena spune:
buna dimineata
si de la mine sau ceai/suc ce vreti voi
e tare faza cu barza sa se adevereasca la toate
iti urez bafta matzaila la genetician
si spor la prestat tuturor fetelor
eu sunt bine dispusa ca sambata vine fratele meu la mine cu fetita nu au fost niciodata la noi si vreau sa le arat zona ma gandesc ce sa prepar de mancare astept idei un dulce bun cu multa ciocolata stiti?
eu sunt la ovulatie si ma cam doare ovarul drept si tot sper sa raman oricum chiar daca sotul se cam fereste speranta moare ultima
va pup o zi buna tuturor