Aspirante optimiste>20ani,Felicitari kitty-27!!!
Raspunsuri - Pagina 3
dianalaura spune:
Buna dimineata!
Haideti la o cafea si la o portie de bunadispozitie!
Lasati butoiul ca nu va ajuta la nimic...stiu din proprie experienta...
Lorena, a fost decizia ta, tu stii cel mai bine. Normal ca din afara se vad altfel lucrurile, mai ales cand nu cunosti toate amanuntele si toti factorii care au dus la aceasta decizie. Noi te sustinem in continuare, oricum sanatatea e cea mai importanta, locuri de munca se vor mai gasi, nu e sfarsitul lumii. Eu sunt de principiul ca atata timp cat sunt sanatoasa si am doua maini cu care pot lucra, nu voi muri de foame. Chiar de ar fi sa merg zilier la munca la camp, tot nu ma dau batuta. Eu am ajuns la aproape 32 de ani acum si am avut "bafta" ca in marea lor majoritate sa am doar locuri de munca pe durata determinata. Si culmea, la majoritatea din ele mi s-a spus ca sunt pe determinata cand am semnat contractul, si dupa ce am refuzat / am plecat din alta parte. Si sotul meu isi facea proboleme acum ca daca mai raman inca 2 ani acasa, ajung la 34-35 de ani...fara job..cine ma mai angajeaza, ce sanse de cariera am?! Pai ce cariera frate...eu una nu tin la asa ceva..sincer eu am nevoie de un loc de munca cu care sa imi ajut familia, sotul si copiii, fara sa ii neglijez. Nu am nevoie de un loc de munca bine platit, dar la care sa stau de la 7-8 dimineata pana la 7-8 seara. Nu asa, sacrificandu-mi copiii. In fine, o sa vad eu cum le dau de capat, dupa cum spuneam, de foame nu o sa murim.
diana 9+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuza
Poze
Monique77 spune:
'Neata fetele!
haideti la cafea
pe mine m-au durut ovarele azi-noapte ca la balamuc
am si visat ca m-a operat cineva si ca aveam cusatura si mi se inflamase jos, in dreptul ovarului/apendicelui
probabil ca m-a durut si in somn, pe dreapta, cred ca unde am ovulat
fetelor eu sunt linistita, incerc sa nu ma gandesc si sa nu ma mai stresez
stau in fiecare seara pe balcon
avem niste pescarusi care chiraie tot timpul
avem numai verdeata in jur, stam la etajul 2, intr-un cartier linistiiiiiiiit
departe de strada
e asa bineeeeeeee
aseara n-am mai baut bere
dar in seara asta cred ca bag un paharel (oricum mai mult de un pahar nu pot ca nu sunt bautoare) dar asociez berea cu relaxarea si de aia ma ajuta
lucianamoga spune:
Buna dimineata
Moni
Si eu sunt mult mai bine , aseara am prins putere , am vb si cu o prietena care m-a incurajat mult , si sunt sigura ca Dumnezeu imi va da si mie un bebe , indiferent cum dar stiu ca-l voi avea.Acum sa mergem sa determinam cauza la sot si facem planul pe mai tarziu.
Ieri ma suna o vecina si ma intreaba daca sunt afara (stam la casa) sa ma uit ca deasupra casei noastre se invarte de o jumate de ora o barza .Of ce mi-a placut Doamne ajuta pentru noi toate
Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lucianamoga Buna dimineata Moni Si eu sunt mult mai bine , aseara am prins putere , am vb si cu o prietena care m-a incurajat mult , si sunt sigura ca Dumnezeu imi va da si mie un bebe , indiferent cum dar stiu ca-l voi avea.Acum sa mergem sa determinam cauza la sot si facem planul pe mai tarziu. Ieri ma suna o vecina si ma intreaba daca sunt afara (stam la casa) sa ma uit ca deasupra casei noastre se invarte de o jumate de ora o barza .Of ce mi-a placut Doamne ajuta pentru noi toate Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011! |
aaaaa
ce misto
iti face curte barza
EllaR spune:
Buna dimineata,
Multumim pentru cafea fetelor!!!!!!!.... f buna!!
Eu am fost la doctor. Pana la urma am ajuns la urgente cu inflamatia mea pelviana. Habar nu aveam ca poate fi asa de nasoala durerea de asa ceva. Dignosticul pus de dr. l-au confirmat si cei de la urgente ( BIP subacut - Boala inflamatorie pelviana) si din cate am inteles trompa dreapta nu mai e asa de inflamata, dar pe mine ma doare incontinoare partea de jos. Au zis ca inafara de niste supozitoare nu au ce sa-mi dea suplimentar. Luni merg la medicul meu sa vedem ce mai facem. Am o cunostinta acolo la spital care e asistenta si a zis si ea ca din pacate nu se prea pot face multe lucruri la aceasta afectiune, dar daca ma doare la fel de rau sa merg diseara din nou la spital. Mijlocul numai putin daca e mai rece ma arde si ma doare, asa ca stau bandajata. Am decis ca imi iau 2 zile de concediu si stau acasa, mai mult in pat.
M-am documentat pe internet si am gasit o schema de tratament naturist am inceput de aseara sa o iau si sper ca o sa aibe macar asta efect.
Doamne ajuta!
Azi nu o sa intru prea mult pe net, ca o sa stau mai mult in pat.
va pe toate
Mihaelafalt spune:
Neata si de la mine.
Moni ce bine ca ai ovulat, eu stau chiar la strada si e galagie tot timpul plus ca vad doar betoane peste tot, asa m-am saturat de orasul asta, sambata si duminica sunt invitata la un gratar in padure si sunt bucuroasa cat de cat, abia atunci o sa ma mai relaxez putin.
Duminica cand am fost la livada i-am zis sotului ca asa de mult imi place iarba verde(sa stau in iarba) si el a zis ca atunci cand o sa ne permitem sa ne facem casa o sa puna si niste iarba ca sa aiba unde sa ma scoata la pascut.Oare mai este mult pana atunci?Credeam ca vara asta punem ceva bani deoparte dar deja s-au anuntat la nunti de nu stiu pe unde sa scot camasa.
Luciana poate e un semn barza de la voi si sotul tau nu are nimic, poate analizele au iesit rau din cauza stresului.
Doamne ajuta-ma sa raman si sa am si eu un copil sanatos.
Mihaelafalt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui EllaR Buna dimineata, Multumim pentru cafea fetelor!!!!!!!.... f buna!! Eu am fost la doctor. Pana la urma am ajuns la urgente cu inflamatia mea pelviana. Habar nu aveam ca poate fi asa de nasoala durerea de asa ceva. Dignosticul pus de dr. l-au confirmat si cei de la urgente ( BIP subacut - Boala inflamatorie pelviana) si din cate am inteles trompa dreapta nu mai e asa de inflamata, dar pe mine ma doare incontinoare partea de jos. Au zis ca inafara de niste supozitoare nu au ce sa-mi dea suplimentar. Luni merg la medicul meu sa vedem ce mai facem. Am o cunostinta acolo la spital care e asistenta si a zis si ea ca din pacate nu se prea pot face multe lucruri la aceasta afectiune, dar daca ma doare la fel de rau sa merg diseara din nou la spital. Mijlocul numai putin daca e mai rece ma arde si ma doare, asa ca stau bandajata. Am decis ca imi iau 2 zile de concediu si stau acasa, mai mult in pat. M-am documentat pe internet si am gasit o schema de tratament naturist am inceput de aseara sa o iau si sper ca o sa aibe macar asta efect. Doamne ajuta! Azi nu o sa intru prea mult pe net, ca o sa stau mai mult in pat. va pe toate Doamne ajuta sa fiu cu 2 bebei sanatosi tun si la termen! |
Imi pare rau stiu ce inseamna durerea, nu sta asa daca tot te doare dute iarasi la urgente.
Doamne ajuta-ma sa raman si sa am si eu un copil sanatos.
mihacor spune:
neata fetelor...eu vreau sa va doresc o zi minunata...cu multe povesti si fara butoaie...in cateva minute o tai la lucru ...of ca abia astept sa am concediu...
tare faza cu barza...eu daca prin una ii rup picioarele ca sa ramana vreo 2-3 ani numai la mine...
fetelor relaxare frumoasa...
ela imi pare rau ca ai dureri...stai in pat ca sa te faci bine...
va pup pe toate si astept doar vesti bune...
Vreau si eu un ...
Matzaila_81 spune:
Neata feteleeeeee!
Am venit si eu la cafea. Foarte tare povestea cu barza. Eu cred in semne. In curand o sa mai avem o mamica aici.
Noi am fost aseara la doctor sa ne dea trimitere care genetician si astazi la 6 avem programare acolo. Ne-a spus insa ca nu se stie mare lucru despre bolile autoimune si ca de regula nu se mostenesc dar lasa teoretic o sensibilitate. Acum ramane sa discutam despre cazul nostru cu atatea boli autoimune in familie.
Oricum, aseara stand in cabinet mi-am dat seama ca am uitat despre ceva si anume de Sfanta Maica. Ea poate face orice si sunt sigura ca o sa-mi daruiasca bebele meu sanatos si frumos. Toate testele astea n sunt sigure. Acum m-am linistit si am incredere. Uitasem doar sa ma rog.