Aspirante optimiste>20ani,Felicitari kitty-27!!!
Raspunsuri - Pagina 2
lilimara spune:
Paula te asteptam cu vesti bune maine de la doctor!!
Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)
Cu ajutorul lui DD in curand din nou
mihacor spune:
fetelor cred ca am facut rau ca am dormit...acum ma doare capul de imi vine sa ...
Vreau si eu un ...
lilimara spune:
Bravo elenush acum incearca saptamanile astea sa stai cat mai linistita ca bebe sa creasca mare si frumos in burtica!
Miky cum ai spus si tu mai bine fa repejor un test de ovulatie iar daca nici urma de ea fa cum ti-a spus doctorita pt ca utrogestanul ajuta la fixare.Eu una l-am luat doar in zilele 16-25.
Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)
Cu ajutorul lui DD in curand din nou
alina_loca spune:
Miky pana la urma poti sa mai amani o zi, asa am facut si eu ca stiam ca duphastonul inhiba ovulatia. Dar fa si un test de ovulatie, vezi care e treaba...
Doamne ajuta-ma sa raman cu un sanatos...
mihacor spune:
fetelor o sa radeti de mine daca va zic ca azi ,la 28 e ani e prima oara cand fac aluat de clatite?pai cum sa nu radeti ca si eu rad de mine...
tot prajesc cate una si tot probez...vreau sa fac mai multe sa le duc si la verisori mei...cred ca ei nu mai apuca sa manance ...
Vreau si eu un ...
luiza77 spune:
buna ziua fetelor si pupici
Paula cand ai timp sa le treci din lista de gravidutze in lista cu mamici pe ValentinaD, Anda15, Ramob, deja ele isi tin in brate puiutii.
36+ cu Matei
lorena_86 spune:
buna fetelor
eu azi am tot citit dar nu am avut dispozitia necesara sa vb
stiu ca m-am lasat calcata in picioare dar chiar nu aveam puterea sa lupt si aveam nevoie si de salariul suplimentar
eu am inceput sa ma obisnuiesc cu injectiile in burtica
azi mi-a facut-o sotul si asa usor a fost, mai bine decat asistentele
ba chiar el era cu acul in burta si pe mine ma luase un ras de nu ma mai puteam abtine
nu e deloc asa nasol pe cat credeam
intr-un fel e bine ca ma obisnuiesc cu ele pt cand voi fi gravida
ba chiar ar fi super ok daca as reusi sa raman luna asta ca daca fac clexane se prinde mult mai usor si are mult mai multe sanse bebele
va pupic pe toate
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
Mihaelafalt spune:
Am revenit si eu.Cand a venit sotul la masa pe moment m-am hotarat si am plecat cu el pe traseu, nu mai sunt asa suparata dar nici bine nu sunt.Parca mi s-au iecat corabiile si cel mai mult ma enerveaza ca nu cred ca am ovulat luna asta sunt ziua 15 azi si nimic dureri, mucus, adevarul e ca nici teste nnu mi-am facut ca am vrut sa ma detasez un pic, mai astept poate totusi o fi bine.
Lorena bine ca te simti tu bine.
Lili uite ca sunt la marginea butoiului, nu in el, deci nu ma bate te rog.
Paula sa vii cu vesti bune maine de la doctor.
Va pup pe toate.
Doamne ajuta-ma sa raman si sa am si eu un copil sanatos.
magddalena spune:
buna seara si de la mine am lipsit toata ziua scuzati am fost la mare a fost super am fost cu o prietena dar a fost bn m-am relaxat la maxim.
imi pare rau pt vestile proaste fetelor dar nu disperati ca va rasari soarele si pe strada noastra
exemplu eu aseara l-am rugat pe sot sa nu se mai fereasca sa ejaculeze in mine sa nu mai asteptam deloc ei bn nu a fost de accord si am ramas rau dar nu pt ca nu vrea deocamdata ci pt ca se gandeste la mine ca imi va fi greu si ma emotionat si imi dau seama ca are drepttate dar capul meu dur nu vrea sa accepte asta e mergem inainte aseara eram total in butoi azi sunt fresh nu stiu cum si de ce dar sunt
va pup si va imbratisez pe toate
am o energie si o buna dispozitie nu cum si de ce
o fi fost marea de vina!!!!
o seara faina
Mihaelafalt spune:
Vreau si eu buna dispozitie.
Moni mi-ai facut pofta si am baut si eu un pahar de bere dar nu are nici un efect, parca chiar mai mult ma afunda in tristete, azi era cat pe ce sa ma cert si cu sotul ca stau botoasa dar chiar nu imi arde de nimic
Doamne ajuta-ma sa raman si sa am si eu un copil sanatos.