Strugurasi de Sept-Oct 2011 (58)
Raspunsuri - Pagina 3
JadeJador spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bujo Jade da, si mie mi s-a facut rau numai cand citisem prima oara preturile. Sunt iesite din peisaj zau. Problema e ca sunt destui care accepta si atunci continua. Astazi de ex, am vb cu prietena mea care a nascut aseara si mi-a spus ca este doar ea in toata maternitatea. Deci la noi nu prea are cine da banii astia, probabil ca nici n-au mai intrebat multi de cand au citit primul pret. bujo mami de Filip si 23+ cu |
in BV sunt inca la inceput dar sunt convinsa ca vor avea clienti
ca si la Buc la fel a fost la inceput si acum nu mai fac fata , drept dovada au scumpit si preturile !
- Nastere prin operatie cezariana - 13.345 ron si 10.345 ron daca aduci adev ca esti platitor de cas
_
22 +
andreea_t spune:
zubi: stai linistita, daca te stresezi se streseaza si bebelul
ce foame mi s-a facut si pana la 1 cand e pauza de masa...mai e muuuult
23+
seidana spune:
citat din mesajul lui athosik Mai am o intrebare la voi : -inediat vine prenatalul -banii pe prenatal si postnatal ii luam de la firma???? -dupa ce se termina postnatalul ... ce trebuie sa facem k sa primim banii de ingrijire a BB? Help me!!!! 25+ cu robert-mihai Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!! |
- banii ii incasezi de la firma da, o data pe luna cu lichidarea, firma se regleaza cu CAS
- dupa ce se termnina postnatalul, facem un dosar pt maternitate si il depunem undeva.. tre sa ma interesez unde .. pe net am gasit aici.. D.G.A.S.P.C de care apartineti
24+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
seidana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui seidana
- banii ii incasezi de la firma da, o data pe luna cu lichidarea, firma se regleaza cu CAS - dupa ce se termnina postnatalul, facem un dosar pt maternitate si il depunem undeva.. tre sa ma interesez unde .. pe net am gasit aici.. D.G.A.S.P.C de care apartineti 24+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa ! |
Athosik la timisoara e aici adresa:
D.G.A.S.P.C. Timis
Timisoara, Piata Regina Maria, nr. 3, cod 300004
Tel: 0256/490.281, 494.030 Fax: 0256/407.066
E-mail: dgaspctm@gmail.com www.dgaspctm.ro
24+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
oanaiasi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui JadeJador
da , e f buna dreapta , o compenseaza pe stanga ti am zis , bea ff multa apa si fara stres ! _ 22 + |
acum ma duc sa imi iau apa !
Oana 21+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
May3 spune:
Oana, tu ai citit ce am scris la captolul anterior, dupa ce s-a deschis casuta noua? :D
v-am omorat cu bruschetele :P
20+ cu
zebraroz.ro
athosik spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui seidana
Athosik la timisoara e aici adresa: D.G.A.S.P.C. Timis Timisoara, Piata Regina Maria, nr. 3, cod 300004 Tel: 0256/490.281, 494.030 Fax: 0256/407.066 E-mail: dgaspctm@gmail.com www.dgaspctm.ro 24+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa ! |
25+ cu robert-mihai
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!
JadeJador spune:
mai da ce succes au avut bruschetele noastre
athosik si eu tot mazare am azi
apropo , vroiam sa te intreb , ce rasa e athosik al tau ?
si sor mea are un Schnauzer urias pe care il cheama tot athos
_
22 +
oanaiasi spune:
citat din mesajul lui Iris_K Oanaiasi, eu zic sa stai linistita, ca totul va fi ok . Noi avem exact acelasi nr de sapt si zile, azi merg si eu la eco', sunt curioasa ce-mi zice si mie. Dar al meu dr. nu mi-a zis pana acuma de multe chestii (termeni medicali )pe care le-am citit pe aici, dar am incredere in el si daca zice ca e ok, eu nu mai imi bat capul cu detalii. Am vrut sa te intreb daca tu simti bebe-le si cum il simti, cat de des. Eu il simt ff rar, zilnic, am mai scris, si nu stiu daca e ok. 21+ |
Iris , eu pe bebelusa o simt bine dar am placenta posterioara si in general pozitia asta avantajeaza "simtitul bebeului" ca sa zic asa. E f bine ca il simti zilnic. Asta e si ideea. In rest ...ca e mai tare sau mai fin ca e la intervale neregulate nu conteaza. Important e ca il simti. Fiica-mea sta in pozitie pelviana acum si simt mai mult miscarile cu partea de sus a corpului ...cu picioarele loveste in josul burtii spre spate ...deci nu le mai simt asa bine ca inainte sa se aseze in pozitia asta.
Oana 21+
oanaiasi spune:
citat din mesajul lui May3 Oana, tu ai citit ce am scris la captolul anterior, dupa ce s-a deschis casuta noua? :D v-am omorat cu bruschetele :P 20+ cu zebraroz.ro |
Nu May , ma duc acuma! Scuze
Oana 21+