Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(39)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Sal, fetele!

ANKA, ai inceput f bine diversificarea... Eu una voi incepe intii cu legume fierte, gasesc fructele prea acide...

LORICH, bravo! Scaparati de vaccin. 7 kile la 4 luni e arhimult!

SHINES, multumim de grija, te pupam.

Noi. Eu m-am trezit la 4 dimineata (vorba vine, ca oricum ma trezesc la juma de ora cu extensie o ora dupa ritualul ilincesc), asa m-am trezit si mi-am trezit sotul:hai! Ma duc inapoi in camera mea, cu Ilinca in brate si astept. Trece o juma de ora, liniste. Ma duc iar la sot, ista adormise la loc! Haidi, ba!!!! Sare ca la armata
. Ma duc iar in camera mea cu Ilinca desigur in brate, ilinca ce nu mai voia sa adoarma si pe care n-o puteam pune jos c-o trezea pe sara-sa. In fine, trece iar juma de ora, liniste. Dupa incaceva timp, apare si ista transpirat si nervos, evidement, ca uitase sa puna o geanta si- a trebuit sa dea totul jos pt reorganizare. Acu imaginati-va ca pe linga mii de genti si gentute avem si carutul, landoul, bouncerul, sterilizatorul,cadita etc. In fine trezita si imbracatala 4 pplecam la 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

stiti p cineva din bucuresti care face torturi personalizate?
am nevoie urgent. multumesc

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

Spor la shoppinguit!!!
SMS 874 - Doneaza 2 EURO pentru reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

... In fatza, cu scaunul dat la maximum pt ca are picioare de girafa, conducea sotul. In dreapta lui, bagaje. In spate: Ioana in scaunel cu perna si pilota peste si eu, cu Ilinca in brate si cu genunchii la nas, ca deh, scaunul din fatza la maximum... In fine, ioana dormea. Ilinca nu! Si avea chef de vocalize. Cum s-o fac sa taca? Ii indesam suzeta in gura, ea si mai tare vorbea! Evident c-a trezit-o pe Ioana care are limbarita, frate! La un moment dat, adoarme Ilinca, eu sht! Sht! Disperata sa doarma putin. Pai Ioanei I s-a facut cald si mi-a aruncat pilota peste mine, Ilinca dormea intr-o pozitie pe mine de ma dureau toate, dar nici nu clipeam sa n-o trezesc... Ioana ma biziia ca ea are chef sa vorbeasca... Tac-so ca el trebuie sa coordoneze prin telefon treaba la serviciu, Ioana: vreau pipi, tac-so nu mai stiu ce, IIlinca s-a trezit si aia in juma de ora... In fine! Am ajuns la hotel... Si-am realizat ca eram desculta si-n halat peste haine...
Acum eu sunt in camera cu pui mic si pui mare face preludiu pt un rosu in git ca-i jumat in apa de 11 grade...

Va pup!
G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

buna fetele
intrebare REPEDE: maine facem vaccinul de 4 luni
please help : DE LA CE FARMACII IAU THUJA CH7 ????? DONA?
sa ii dau maine dimi 3 granule .... PLEASE

saru'mana

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

intrebare intrebatoare: cine da calciu carbonic si fier la bebelusi si ccum le dati? multumesc pentru viitaorele raspunsuri ;

Roxana mami de Maria-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

ANDRI, in principiu ar trebui sa fie o farmacie homeopata Dar e posibil sa gasesti si la Dona, Sensiblu, etc. Eu am luat de la Help Net Iancului.

Ocsanica, nu stiu, nu dau, sorry...

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Acu am si io o intrebare - stie cineva care e procedura pt dezmembrari de cadastru la apartament? Am googalit si am gasit numai detalii referitoare la terenuri, nu si apartamente. Adica am si pivnita pe actul de proprietate al apartamentului si vreau sa o vand, dar trebuie mai intai facuta dezmembrare de cadastru si apoi act de vanzare cumparare (cred...). Stie cineva sa ma lumineze, ca-s in ceata rau...

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ocsanica80

intrebare intrebatoare: cine da calciu carbonic si fier la bebelusi si ccum le dati? multumesc pentru viitaorele raspunsuri ;

Roxana mami de Maria-Sofia

mie mi-a zis sa ii dau fieru azi o pic, maine 2, poimaine 3, pana ajung la 5. si dupa zilnic 5 picaturi
dar pt k deja e constipata, mi-e cam frica sa ii dau si fieru.o sa mai astept un pic.

Spor la shoppinguit!!!
SMS 874 - Doneaza 2 EURO pentru reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

bebelu tu ii dai numai ssan si e constipata ?
eu pt constipatie si gaze i-am tot dat cam 30 ml pe zi de ceai calmbaby
vreo luna.
toti m-au privit cu neincredere mai ales ca daca trecea termenul si nu face ii bagam un sfert de supozitor.(ca nu e bine , ca da dependenta,ca etc)
ei bbine , pt ca am insistat ,acum singura s-a format de face dimi pana in 12 o tura (in general dupa a II-ua masa e deja cu narile umflate si se screme toata)si ... daca e cazul se mai "rasteste" si seara o data la pampersi.

multumesc pt thuja.
am sa vb cu tov. sot sa ia astazi cand vine acasa

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

Mergi la inceput

andri nu mai alaptez decat noaptea. in rest lp. nu mai vrea sa suga la san.
iar constipatia e de cand am facut vaccinu si atunci inca era p lm. abia la o sapt am inceput cu lp.
deci exclud faza k ar fi de la lp.
iar pana la vaccin nu a avut nicodata probl cu kk. facea singurica

Spor la shoppinguit!!!

Mergi la inceput