Strugurasi de Sept-Oct 2011 (57)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

oana s, si eu tot cu doctorul Albu fac morfofetala, lunea viitoare.
de nascut, nasc la Giulesti, cu dr. Deva Dan, el lucreaza atat la Giulesti cat si la clinica doctorului Albu.
jade, si eu am reglat-o pe Teodora cand era mica cu lactoza de la Humana, poti incerca cu incredere.
la noi, numele bebelusului, Stefan Alexandru este "marca proprie" a Teodorei. cum si noua ne-a placut propunerea ei, asa ramane.

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui zubi

Apropo de constipatie, eu nu am avut deloc probleme,deci sunt mega fericita din punctul asta de vedere,si nu am facut nimik pt asta,adik sa manac nu stiu ce..nu..pur si simplu vine:)...

Tu pui condimente indiene pi mancare d'aia!

17+

Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

Citat:
citat din mesajul lui marryan

a-aa--a si de kg pai eu am ajuns la 70 fix si ma mentin deja 2 saptamini nu am ce face chiar daca pap numai fructe, mi se pare ca de la ele si ma ingras acum..asa ca eu cred ca sunt campioana la kg de la odiseea noastra

Cea mai fericita mami 24 + cu

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

marryan fii linistita. eu deja am depasit 70 kg. eu am plecat de la 65 kg inainte sarcina la 1,70 m. aici e un subiect discutabil... conform normelor general acceptate greutatea mea era mult prea mare si inainte de sarcina, dar pentru mine 63-65 kg a fost greutatea constanta si ideala. Ce-i drept ca peste 70 kg incep sa ma simt si eu grasa insa deprimata nu sunt inca si nu ma vad intrand intr-o depresie in viitor din cauza asta. :))) Adica...... am in jur femei care au nascut adunand 20kg in sarcina. Am facut adunarea 65+ posibil 20 = posibil 85kg = aoleu cam nasol, dar mi-am asumat acest "risc" inainte de a incepe procesul de concepere a bebelinei. :)

Lori 25+ fericita cu Mara

Lore ce bine zici, ca nici eu nu eram balerina inainte insa eu am 1.62 si ma simt deja ca sunt rotunda balenuta sotul meu cind ma suna intreaba ce face mami ursulet....nu ma depaseste situatia important ca copilul sa fie sanatos, nustiu ce sa mai fac cu hainele ca miam luat o gramada de haine de cind sunt cu burtika efectiv mi sa schimbat marimea si la sacou si la pantaloni cu o marime....de camasi nu mai zic ca toate care mi le am luat au fost doar pentru 1 luna maxim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

si mai nou e ca soacra tot imi aduce aminte ca sunt mare....ca nu se vede ca eu duc sarcina posterior, ca am asa burtoi si ca mam ingrasat

ea mai mult ma suparat....in rest eu si copulul sa fim sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

marryan eu nu mi-am cumparat pana acum decat o pereche de blugi de burtiera elastica si o camasa larguta bazandu-ma ca pana creste burta mare mare o sa vina caldura repede si ma bag in rochitele vaporoase de vara.... dar cum caldura se pare ca ba vine ba pleaca ....... m-am trezit in ultima vreme precum Gulliver in Tara Liliputanilor cand intru sa aleg ceva din sifonier. :)))

Lori 25+ fericita cu Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_scu spune:

Fetele am niste arsuri la stomac de ma ustura si pe nas.
Voi cum rezolvati problema asta?

19+ Luca Antoniu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Oana acum ti-am vazut pozele.Aveti o fetita f. frumoasa.Sa va traiasca..........ce ochisori are.

23+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

si lactoza asta cum o consum fetelor ?
gasesc la farmacie sau in hipermarket ?

_

22 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Citat:
citat din mesajul lui camady

Oana acum ti-am vazut pozele.Aveti o fetita f. frumoasa.Sa va traiasca..........ce ochisori are.

23+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

daaa , si eu am remarcat o

_

22 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui bujo

Oana-s pot sa-ti fac o sugestie? Fa-ti o programare pt nastere si la Regina Maria in Brasov. Au scazut foarte mult preturile pt ca nu aveau clienti (o nastere ceza e 2900 RON si la Eva 3000). Plus ca e mai liber ca e nou spitalul, se poarta foarte frumos cu tine ca sa-si faca reclama. Si la Eva e ok, eu acolo am nascut, insa au inceput sa fie mai superficiali ca au foarte multe cliente si e si foarte aglomerat. Azi naste o prietena la Regina Maria, tot cu Podasca. O sa aiba voie si sotul ei sa doarma in camera cu ea, la Eva nu are voie. Suna si intreaba.
Cat despre morfofetala, sa stii ca si Podasca e foarte bun si are ecograf super performant, ai iesi mai ieftin decat il alta parte cred.

bujo mami de Filip si 23+ cu

Bujo, sincera sa fiu nici nu stiam ca exista Regina Maria in Bv, o sa il intreb chiar pe dr Podasca ce si cum, daca zici ca el "naste" si acolo.
Am fost la el la o consultatie la Eva, dar data viitoare ma duc la cabinetul lui si discut mai pe indelete.

De morfo am vorbit, dar deja ma programasem, i-am zis si unde si la cine. Mi-a placut oricum mult consultatia in sine, pare interesat de ce spui si in sfarsit am gasit medicul care-mi inspira incredere

Prietena ta cum a nascut? Eu vreau cezariana, deja am stabilit asta cu dr.

Sar'na de info

Oana mami de Mara 11.08.2004 si 17+ cu Calin

Noi

Mergi la inceput