Strugurasi de Sept-Oct 2011 (57)
Raspunsuri - Pagina 7
bujo spune:
Lactoza o gasesti cel mai repede la Sensi Blu, mai rar la hypermarketuri. Se pun 1-2 linguri zilnic in lichid, dar scrie si pe cutie. Insa trebuie consumat cateva sapt. Eu consum de vreo 2, ies tot greu, insa la 2 zile cel tarziu, cateodata zilnic chiar daca tot constipat. Crek daca as astepta 3 sau mai multe zile ar trebui sa-l scot cu operatie.
bujo mami de Filip si 23+ cu
zubi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dbunny
Tu pui condimente indiene pi mancare d'aia! 17+ Dbunny si Daniel (23.11.2006) I never said it would be easy, I only said it would be worth it... |
Zubi, mami24+ cu
minunea mea
JadeJador spune:
Regina Maria din Brasov e aceeasi cu Regina Maria din Bucuresti ?
Pai si atunci de ce in pana mea la Bucuresti costa 100 de milioane ???
este incredibil asa ceva
_
22 +
oana_s spune:
Camady, Jade, multumesc (de-aia voiam inca una )
Oana mami de Mara 11.08.2004 si 17+ cu Calin
Noi
oana_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui JadeJador Regina Maria din Brasov e aceeasi cu Regina Maria din Bucuresti ? Pai si atunci de ce in pana mea la Bucuresti costa 100 de milioane ??? este incredibil asa ceva _ 22 + |
pai de-aia nasc eu la Bv, plus ca e orasul meu preferat, o sa aiba fi-miu certificat de nastere de BV
Chiar, daca faci ceza, nu-i totuna unde nasti? ( adica ma refer la oras, ca doar o programezi, nu e ca la naturala).
Noi
JadeJador spune:
bujo ai vreun link ceva cu maternitatea asta sa vad daca face parte din acelasi trust ?
ce nu mai pot de spume
_
22 +
andreea_t spune:
Fetele, I’m back :) Strugurelul meu este foarte activ in ultima vreme. Astazi am fost la o intalnire cu niste clienti si mi se misca burtica peste tot :))) A fost tare interesant
Va rog sa ma ajutati cu o info: unde gasesc capitolele vechi?
Puteti sa mai postati filmuletul cu nasterea, l-am pierdut si as vrea sa-l vad.
Zubi: ce vise faine aveti, eu inca nu am visat bebelul meu. Dar il simt puternic, nu ma lasa sa uit nicio clipa ca este acolo :)
JadeJador: referitor la constipatie si eu am avut mari probleme, nu ca acum ar fi stalucita situatia, dar e ceva mai bine.
Mi-a dat medicul magneb6, 3 pe zi si mi-a recomandat: sana, fructe (pere, prune uscate, banane de evitat - maxim 1 la 3 zile) si cel mai tare e cu fulgii de ovaz in iaurt - intr-o ora se rezolva.
Dbunny: draga mea, nu vreau sa sperii pe nimeni, dar iti pot spune din experienta ca sunt anumite malformatii care nu se vad la teste pana dupa 22 sapt. sau chiar pana la nastere.
Eu acum 3 ani, la o sarcina cu fetita, am facut morfo la 22 sapt si din nou la 24 (era o programare facuta de la inceputul sarcinii si asa a vrut Doamne, Doamne sa ma si duc la ea). La 26 de sapt am facut intrerupere pentru ca la morfo de 24 s-a descoprit ca are hernie diafragmata grava. Avea inimioara deplasata in dr, stomacul si organele erau in cavitatea toracica si nu au lasat plamanii sa se dezvolte, practic nu putea sa respire. Toate astea s-au depistat si la anatomie patologica.
Doamne ajuta sa nu treaca nimeni printr-o astfel de experienta!!!
Important este sa gandim mereu pozitiv!
marryan: si eu de cateva zile simt ca tot ce mananc mi se intoarce in gat…
maria_scu: si eu am arsuri in capul pieptului…nu stiu ce sa fac cu ele si nici daca trebuie sa evit cevav:)
onutza: Laaa muuuuuulti aniiii!!!
Are cineva idee ce preturi sunt la nasterea normal si la cezariana la clinicile particulare, in Bucuresti? Ca la regina maria stiam ca sunt preturi mari, in jur de 90 de mil cezariana…vad ca la bv e super, extra ieftin…mmm
La fostul Euroclinic era fain, ca deconta casa de asigurari o parte si te ducea in jur de 30 mil, dar i-a preluat cmu...eu oricum am o perare foarte rea despre cmu.
Mama m-a nascut la bv, era cu tata la un campionat de volei…
23+
flopishtica spune:
Buna fetele, in sfarsit am reusit si eu sa recuperez de vinerea trecuta pana acum - mi-a luat ieri plus azi
Elly_b am vazut ca o sa nasti la Polizu. Si eu tot acolo voi naste. Iti vei lua rezerva? nasa mea a nascut acolo acum o saptamana si a fost f ok - a stat in rezerva, mama ei a putut sa stea cu ea pe perioada internarii sa o ajute - a nascut prin cezariana. E foarte ok, renovat totul, mi-a placut foarte mult.
Legat de nastere - la mine va fi cezariana. Sotul in sala nu are voie, si oricum nu ar fi vrut, lui i se face rau daca vede putin sange.
Nu imi vine sa cred ca Regina Maria din Brasov e aceeasi cu cea din Bucuresti si ca e de 3 ori mai scum in Bucuresti.
19+ cu minune de
oana_s spune:
Jade, nu te mai necaji, e faza cu cererea si oferta...ei daca au loc sa ceara, cer....in provincie nu-i asa de multa lume dispusa sa dea sume astronomice, asa ca s-au orientat.
Noi