Strugurasi de Sept-Oct 2011 (57)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Jade incearca si cu salate si verdeturi.. spanac mult, salata verde varza... la mine si astea merg ceas.. insa kiwi, prunele, perele, mierea nici o sansa.. am incercat si cu tarate dar mi-am provocat colita ..

24+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Buna gravidutelor

Capitol nou?Merg sa citesc din urma

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 24+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

Neatza si de la mine

Jade, aseara am fost la dr si m-am plans de constipatie nasoala+o burta imensa (dr. zice ca-s megabalonata) si mi-a dat niste pastilute naturiste REFFLOR forte - 2/zi - 5 zile.
Azi le-am luat si dupa fo 2 ore s-a intamplat minunea (nu se pune ca zici ca mi se rupea la propriu, dar macar am reusit)

Asa, la kile stau execrabil...am luat deja aproepe 6 la 17 sapta, dr. mi-a zis ca sa am grija....ce sa am grija, ca seara nu mananc si nici macar nu asa de mult ca inainte

Oana mami de Mara 11.08.2004 si 17+ cu

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

va zic eu reteta "succesului" .... fasole + suc natura de mere. :)))) eu personal nu mai fac niciodata combinatia asta....

ma doare burta ma jos de buric ... ca o tensiune asa simt , ma lasa ... trece... oare e de la ligamente?....

Lori 25+ fericita cu Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

zubi eu cred ca fiecare zi conteaza pu noi si incetul cu incetul vom ajunge la final....abia astept sa mi tin puiul in brate

Dbunny nustiu de ce dar, eu stiu ca de cind sunt insarcinata sunt super, mega-emotiva si plus se aduaga si serviciul fr greu pu mine acum conduc 2 firme si mi se cer multe...mii greu dar cui usor...asta e...ne facem noi bine si trecem si peste emotii

voi vorbiti de mincare......mie cred ca mi se intorc greturile acum destul de agresive, tot ceea ce maninc simt in git si nu pot nici mirosi mai nimik....si la inceput de sarcina nu am avut chiar asa ceva...of

Cea mai fericita mami 24 + cu

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

ma doare burta ma jos de buric ... ca o tensiune asa simt , ma lasa ... trece... oare e de la ligamente?....

Lori 25+ fericita cu Mara

exact asa am simtit eu duminica si ieri, de-aia m-am dus la dr....zice ca da, sunt ligamentele...creste uterul, la mine cica se simte asta mai devreme pt ca a crescut uterul pana aproape de buric mai repede.

Oana mami de Mara 11.08.2004 si 17+ cu Calin

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

a-aa--a si de kg pai eu am ajuns la 70 fix si ma mentin deja 2 saptamini nu am ce face chiar daca pap numai fructe, mi se pare ca de la ele si ma ingras acum..asa ca eu cred ca sunt campioana la kg de la odiseea noastra

Cea mai fericita mami 24 + cu

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

oana tu pana la urma cu ce dr si unde nasti ?

_

22 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Am revenit

onutza cu multa sanatate si bucurii.

inutsa felicitari pentru putza

seidana, raci se numesc si in oltenia ardeii rosii sunt umpluti cu carne sau cu orez.Se fac ciorba sau scazuti.

Jade eu mananc numai cartofi prajiti asa ca n eluam de manute.dar ce ochisori ai tu de ai vazut pe bebein caruciorul albastru facand cu manuta.

maria scu felicitari pentru putza

Nu mai stiu cine a visat ca a nascut pe bebe dar si eu am avut acelasi vis sambata noaptea.Am visat mai intai o manuta si apoiapoi ca nascusem natural bineinteles ca la 24 de saptamani si eu ziceam ca nu se poate sa fi nascut ca este prea devreme si nu o sa traiasca bebe, dar el a fost sanatos.

Azi noapte mi-a dat bebelina una de m-a trezit din somn.Cine stie pe ce parte am dormit si am deranjat-o.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 24+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Maria, chiar frumos nume..noi inca nu ne-am hotarat sigur daca ramane Ayan Iosif..Iosif eu vreau neaparat, simt eu ca asta e numele lui bebe

Michaella..da, uneori ma bufneste si pe mine rasul, dar stiu ca ii e bine lui bebe,dar muzica pana acuma nu i-am pus,adik la casti, asa,ascult tot timpul muzica...

Fetele, ma apuc de

Apropo de constipatie, eu nu am avut deloc probleme,deci sunt mega fericita din punctul asta de vedere,si nu am facut nimik pt asta,adik sa manac nu stiu ce..nu..pur si simplu vine:)...

Zubi, mami24+ cu
minunea mea

Mergi la inceput