Strugurasi de Sept-Oct 2011 (57)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

fetele , mai ziceti si voi remedii pt constipatie , ca eu nu stiu ce sa ma mai fac

_

22 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_scu spune:

Jade oricum Antoniu inca nu suntem siguri daca va fi si in certificat,probabil doar pentru botez.

19+ Luca Antoniu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

fetele , mai ziceti si voi remedii pt constipatie , ca eu nu stiu ce sa ma mai fac

_

22 +

de cand am inceput cu fierul mananc zilnic musli cu iaurt, si biscuiti digestivi.. si merg zilnic la baie

24+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maria_scu

Jade oricum Antoniu inca nu suntem siguri daca va fi si in certificat,probabil doar pentru botez.

19+ Luca Antoniu

Foarte frumos nume... si ai si caruciorul albastru in listuta...

Avem 23 baietei la 24 fetite pana acum

Mergi la inceput

off , eu sunt disperata , cred ca am ajuns ca bujo de nu mai merge nimik

_

22 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Mai fetelor, nu mai bagati lumea in sperieti! ce malformatii pot aparea la 24 de saptamani, cand bebe are gene de la 15 saptamani? sa-i mai creasca o mana? sa-i dispara putza? sa fim serioase, eu cred ca d'aia exista anumite reguli: dublu test intre 11 si 13,5, triplu test nu stiu cand, pliul nucal pe la 16, etc...atunci la 24 nu mai apare nimic nou, ca doara e format Doamne fereste...saptamanile trecute am citit despre primul copil nascut la 23 de saptamani mi se pare, care nu are nici o problema; e adevarat ca a stat 3 luni in spital, dar a iesit perfect din spital.
La multi ani Onutza!
Lali te-ai dus la medic cu sora ta? da-ne de stire!
Anilansa eu ung coapsele cu ulei(de rozmarin, de migdale dulci, sau ce prind), pe coapse sunt predispusa la vergeturi
darisa imi place la nebunie Alma!
may succes la eco
marryan cat de emotiva esti ca sa-ti dea medicul pastile de valeriana?? Toate suntem emotive, cred...si bocim din orice, meniul: arunc intr-o tava niste aripioare de pui, vreo 2-3 cartofi rondele, un morcov si-o ceapa. Stropesc cu vin alb si bag la cuptor 45 de min. Mai simplu, sanatos si delicios imposibil.

17+

Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

asa Dbunny scoate-ne porcariile din cap ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

zubi, continua sa ii citesti povesti, sa ii pui muzica, ai sa vezi cat de bine o sa iti prinda asta pe mai tarziu! (iti spun eu, din experienta proprie cu copchilul din dotare)
sotii, trec si ei acum, prin diverse stari. cand il vad insa pe bebe, le trece sigur!
jade, fructe care incep cu litera P (prune, pere, portocale) pe stomacul gol.

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

off , eu sunt disperata , cred ca am ajuns ca bujo de nu mai merge nimik

Nici la mine nu iese dar am sa cumpar muesli si incerc si eu cu iaurt. Ai mei parinti au zis: miere pe stomacul gol, si seara la culcare cate-o lingurita, multe supe si ciorbite. Apa si miscare. Dupa ce nastem o fi si mai urat. Eu cand am nascut am avut probleme, chit ca bagam kiwi la greu. problema era apa si miscarea...ioc! Unde te plimbi tu cu 6 copci si-un bebe mancacios tot la 55 de minute?

Cerealele integrale de la nestle, alea fitness cred, ajuta, insa nu cu lapte.

Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

deci eu mananc asa :
-dimineata cum ma dau jos din pat 1 pahar cu apa , kiwi , prune uscate , miere , apoi iar apa
-in timpul zilei toate fructele posibile , dupa fiecare fruct beau apa
-seara compot de prune , piersici + fructe , kiwi , capsuni , prune uscate , miere , baut apa

si tot nu iese
bag supozitor cam la 3 zile dar si atunci iese putin

_

22 +

Mergi la inceput