Strugurasi de Sept-Oct 2011 (57)
Raspunsuri - Pagina 17
inutsa spune:
Mei, mei, mancacioaselor! Imi mai faceti si mie pofta, la ora asta tarzie. Na ca de ciuda ca nu cu ce-mi face bruschette o sa bag niste capsuni
Am fost plimbarete azi, am iesit de 2 ori si am mers pe jos cu fiica-mea de mana, mult. Acu sunt lata.
hayat imi pare rau de grijile voastre. Poate totusi sunt niste supozitii. Daca faci amnio o sa aflati sigur
may felicitari pt vestile bune!
elly vezi sa nu o faci mai lata cu spatele daca nu te menajezi macar un pic
de si20+
bebe din burtica
didianana spune:
Hayat imi pare foarte rau ca treci prin asa ceva, doar o mama stie ce indeamna sa iti vezi copilul suferind..Suntem alaturi de tine.
19+ si mamica fericita de 3+ anisori
Iris_K spune:
Salutare, fetelor !
Moama ce repede se deschid noi capitole! Abia tin si eu pasul .
Hayat, imi pare rau ca treci prin asta, dar eu zic sa fii optimista si sa mai ceri si parerea altui dr., si nu uita ca TT e o probabilitate, nu certitudine, se poate sa fie o eroare.
May, felicitari pt eco' si vestile bune!
Maine si eu merg la eco', mi-s f stresata, Doamne fereste sa imi zica ceva naspa.
In rest, bebe-ul misca dar ff rarut si timid, e cam puturos micutul , sau probabil mai incolo misca mai cu spor.
In schimb, sunt mare si grasa, am pus deja 8 kg... Off!
21+
bujo spune:
Jade nu te mai enerva cu Regina Maria. Va spun eu cum stau lucrurile.
Acum cateva luni cand s-a deschis spitalul chiar am intrat sa vad care sunt preturile. Si m-am socat de-a dreptul sa vad ca o cezariana costa 9000 lei cat in Buc (park atat vazusem ca era). Si m-am gandit ca astia nu sunt sanatosi. Cum sa vina cu preturi de capitala intr-un oras unde e evident ca altele sunt preturile? Adik da, e mult si la Buc, dar la noi sunt si cu totul altele salariile. Plus ca e si Clinica Eva unde se fac nasteri de vreo 5 ani pe banda rulanta si unde o ceza costa 3000 RON. Si mi-am spus in gand ca astia n-o sa aiba clienti. Si se pare ca asa a fost din mom de au scazut preturile intai la 5000 si apoi la 2900. Am citit si eu ca e promotie doar pe luna mai dar ma indoiesc ca o sa ramana asa, pt ca nu vor avea clienti. E mult prea scump pt buzunarul brasovenilor. Asta e explicatia, s-au adaptat la zona.
bujo mami de Filip si 23+ cu
andreea_t spune:
eu ma duc la somn cu catelusha mea Sara, sotul este de servici :(.
somnic pufos burticilor dragi si strugureilor scumpi
23+
Lali_mete spune:
Buna seara fetele!
Nu voiam sa mai spun nimic de sora mea sa nu va intristez,dar na,daca tot ati intrebat de ea... Sarcina se pare ca era oprita din evolutie de foarte devreme,si totusi sacul embrionar si uterul s-au dezvoltat in continuare. S-a internat si maine ii vor face niste investigatii,apoi chiuretaj sa scoata sacul si sa elimine sangele strans acolo. imi pare rau,ii pare rau,dar merge inainte,mai ales ca si dr a incurajat-o ca dupa tratament se poate apuca imediat de treaba. Nu pot sa zic decat cum a spus ea: " Dumnezeu a mai vrut un inger in gradina Lui,si l-a ales pe bebelusul ei" . Mai rau imi pare de fetita ei de 5 ani,care azi plangea si spunea ca nu o intereseaza,dr-ul sa ii caute bine bebelusul lui mami,ca e acolo,stie ea sigur.
As fi vrut sa vin cu vesti bune,dar na...asa a fost sa fie. Va pupic,am intrat acum desi sunt franta,sa nu dau vesti proaste de dimineata.
Maine va pup si pe fiecare in parte,acum nu am dispozitia necesara sa recapitlez nica...
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 24+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui JadeJador seidana tu de care musli mananci ? _ 22 + |
NEAta,
Eu imi iau de la kaufland.. musli de la stilla natura sunt cam 7 lei o punga de 750 g, si diferite sortimente.. mie imi plac cei crunci cu capsuni, crunci cu miere si alune si imi placeau cei cu ciocolata, mai sunt si alte sortimente fulgi pur si simplu insa nu simt o mare satisfactie cand pur si simplu rumeg taratele..
Dupa experieta de ieri cred ca am slabit vreo 2 kg
24+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
seidana spune:
Lali.. offf.. imi pare tare rau pt surioara ta, si prefer sa nu zic nimik pt ca nimik nu e de zis in situatiile astea.. doar ca o imbratisez cu drag si sa ii dea DD puterea de a merge inainte cat mai repede...
Azi va invit la cafeluta ... e mijlocul saptamanii inca putin si e liber...
24+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
inutsa spune:
Neata!
lali imi pare rau pt surioara ta. Multa putere sa treaca peste!
Dom'soara mea inca doarme, eu cred ca ma bag la o lectura...
O zi faina!
de si21+
bebe din burtica