Strugurasi de Sept-Oct 2011 (57)
Raspunsuri - Pagina 12
marryan spune:
[quote]citat din mesajul lui Dbunny
marryan soacra ta e trasa prin inel? ce m-as desfata cu moaca ei la un box
[quote]
Dbunny tocmai ca nu e trasa din inel, dar ma compara cu cea de a doua nora care ia facut 3 nepoti si are 49 kg o slabanoaga....si plus ca nui ingrijeste delok, asteapta cineva mereu sa mearga sa stea cu copii ca ea e obosita si nimik nu face...nici curat incasa nimik.....
si eu care am 2 joburi, vin acasa seara la 7 obosita de numai pot, tin in friu si casa si familia....si iata ca eu nu s frumoasa si trasa prin inel
Cea mai fericita mami 24 + cu
Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final
seidana spune:
AM uitat sa va zic..
Bebelina mea a inceput sa iti ridice suturile.. de multe ori o simt pe langa buric.. a si eu sunt una intre mamicile care nu pot zice ca nu misca copilul.. a mea misca non stop.. de face pauza cum bat la burtica cum imi deschide cu cate un piciorus..
Apoi azi am primit 2 conplimente de la 2 colegi cu : ce te-ai ingrasat , si cu.. nu numai burtica a crescut .. le-am zis ca nu asa se zice , ca nu au cultura, se zice ce ai crescut...
si o pb.. m-am dereglat cumva la burta.. am niste crampe... si gaze..matele caraie , ma doare burta, am senzatia ca o sa am si diaree,,, sper ca nu ii fac rau la bebe.. ceva remedii? Poate fi de la fier? il iau de 3 zile.. si pana acu am fost zilnbic la baie
24+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
oana_s spune:
Seidana, la mine se mira toata lumea ca am burta f mare...am fost ieri la ziua nepoata-mii si era o mamica in 6, 5 luni si avea burta cat a mea
Oana mami de Mara 11.08.2004 si 17+ cu Calin
Noi
camady spune:
Am pus si eu poza cu Eva mea la 4D.Deseara imi fotografiez si burta.
Seidana eu o simt mult mai sus de buric .Cand mi-a facut morfo dr a gasit-o si sub coaste.......adica prin toata burta.
23+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori
camady's baby
marryan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui seidana AM uitat sa va zic.. Bebelina mea a inceput sa iti ridice suturile.. de multe ori o simt pe langa buric.. a si eu sunt una intre mamicile care nu pot zice ca nu misca copilul.. a mea misca non stop.. de face pauza cum bat la burtica cum imi deschide cu cate un piciorus.. Apoi azi am primit 2 conplimente de la 2 colegi cu : ce te-ai ingrasat , si cu.. nu numai burtica a crescut .. le-am zis ca nu asa se zice , ca nu au cultura, se zice ce ai crescut... si o pb.. m-am dereglat cumva la burta.. am niste crampe... si gaze..matele caraie , ma doare burta, am senzatia ca o sa am si diaree,,, sper ca nu ii fac rau la bebe.. ceva remedii? Poate fi de la fier? il iau de 3 zile.. si pana acu am fost zilnbic la baie 24+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa ! |
si mie mi se par lipsiti de cultura cind ne zic asa ceva...eu deja incept sa prin imunitate si sa accept doar ceea ce imi zice sotul...cas frumoasa cu burtika si el ma adora
referitor la gaze, jur ca nustiu ce ar putea sa ajute, poate ceva orez fiert sau un cartofior copt...stiu ca la diaree ajuta aceste produse..
marryan spune:
mam adaugat si eu la grup sper sa ma accepte cineva si sa mi zica ce fac mai departe
de miscat voi spuneti ca simtiti bebei sus...sub coaste...eu in shimb o simt mai mult jos si ma sperie acest lucru...vineri imi suni medicul si am sa o rog sa mi bage o consultatie mai devreme de 10 iunie...si eu uneori ma sperii ca nu e asa de activa.
camady spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marryan mam adaugat si eu la grup sper sa ma accepte cineva si sa mi zica ce fac mai departe de miscat voi spuneti ca simtiti bebei sus...sub coaste...eu in shimb o simt mai mult jos si ma sperie acest lucru...vineri imi suni medicul si am sa o rog sa mi bage o consultatie mai devreme de 10 iunie...si eu uneori ma sperii ca nu e asa de activa. Cea mai fericita mami 24 + cu Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final |
Eu o simt si f.jos cum spui tu, stai linistita. De exemplu cateodata simt in 2 locuri in acelasi timp.
camady's baby
camady spune:
Cum pot sa fac sa sterg numele din eco?
Parca explica cineva.
camady's baby