LMA Razvi, Vlad, Darius! mai-iunie 2010 (62)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

La multi ani!!!

Alexandru Matei , Tudor Mateo ,
Ioana si Ana Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

La multi ani Eva Alessia !

La multi ani Antonia !

La multi ani Crissy !

Ioana & Arturicii'SIn limba ta ti-e dor de mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

La multi ani Alexandru Matei !
La multi ani Tudor Mateo !
La multi ani Ioana !
La multi ani Ana Sofia !

Ioana & Arturicii'SIn limba ta ti-e dor de mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi!

ALEX
MATEO
IOANA
SOFIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Virgi17 spune:

Multumim pentru urari dragele noastre !!! Suntem coplesite de atatea ganduri frumoase!

Desi am urat pe FB puilor nascuti azi, o mai fac inca o data si aici si va spun LA MULTI ANI dragilor! Ana Sofia, Mateo si Alexandru!!! Sa fiti sanatosi, voiosi si plini de noroc!

Noi am umblat azi pe la controlul de 1 an, nu am facut vaccin, vom face marti Infanrixul, ca sa ii mai treaca raceala fetii. In rest, copil crescut bine, cuminte la dna doctor la control.

Noi o sa ii facem duminica petrecerea de 1 an, in familie, acasa, o sa facem si ceremonialul cu alesul de pe tava(sigur, distractia noastra).Tortul il comandam la Delicateria, obsesia vietii noastre, tortul de zmeura,ca pe el l-am avut si la nunta si la botezul fetii...dar merita daca il mancam din an in paste, ni se face dor de el...cand o mai creste Ioana, o sa ii luam tort personalizat, ca sa o atraga si pe ea.

Incep din ce in ce mai des sa cochetez cu ideea sa ii iau Ioanei un carut mai usor, caci Inglesina Zippy de il avem acum e tare greu,acum fac fata cu el, e bun, nu zic nu, insa e groaznic de suit in portbagaj, de carat pe scari. Mama mea nici nu ii face fata. Are 10 kg minim. Ce stiti de carurioare mai usoare? am vazut ca sunt la moda MacLaren.e plin parcul de ele, insa mi se par tare subrede(o fi prima impresie). m-ar atrage unul care sa se straga umbrela si eventual sa il pun pe umar...sap netul si tot n-am ajuns la nici o concluzie... plus ca ma benoclez la toate carucioarele din parc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

Eu nu prea pot sa intru pe forum din lipsa de timp, dar de citit sunt la zi.
Despre noi, ca sa va facem un pic in ciuda, Dragos doarme de rupe, respectiv de la 6 seara pana a doua zi la 7 dimineata. In timpul zilei are 2 reprize de somn, de la 11 la 1 si de la 3 la 4. Eu zic ca este super si Claudia la fel dormea. De cantarit nu am mai facut+o, o vom face probabil sapt viitoare.
Inca mai papam lapte de la titi, eu ma chinui in continuare cu pompa ca sa ii las laptic cat sunt eu la serviciu, dupa care cand ajung acasa papa direct de la sursa. El este indragostit de titi, cum ma vede ca intru in casa intra in trepidatii pana ii dau sa suga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Alexandru
Mateo
Ioana
Sofia

sa cresteti frumos pui mici.

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Multumim pentru urari, tuturor! Am primit atitea urari, moama!!!!:)
Mi-e asa de drag sa fiu mamica;).
AM petrecut si noi in cadru "familial", am fost mai mult de 25 de persoane si a fost superb@ S-a terminat petrecerea tirziu, dupa 23.00 - si Mateo a picat frint de oboseala.
Avem insa si un minus: s-a iritat la fundulet astazi; a avut de dimineata niste scaune mai acide, iar dupa amiaza a fost cam cald... cred ca asta e cauza... sa vedem cum o dregem: ma doare insa sufletul...
Tortul, dupa cum am spus, n-a fost spectaculos, dar extrem, extrem de gustos:)).
Va pupic, si celor cu ginduri bune indreptate spre noi, vi le intorc inzecit!
Imbratisari!!!

Mary, lui Mateo,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Teodora

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

DE'ALE GURII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Buna Dimineata!
Vreti www.gustos.ro/forum/userpix/1503_cappuccino_cu_dragoste_1.jpg" target="_blank">cafea,sau o beau eu pe toata?
Doamne ce urasc eu vorba aia,ca omul sanatos raceste vara...si de bn ce o urasc cum vine vremea buna,cum sunt cu lumanarile pana la glezneSper sa nu i-a si Sebi
Sorana,voi cum mai sunteti cu otita?

La multi ani cu sanatate Teodora!

Mary astept poze cu tortul

Cris,mami de Sebi,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

O vestuta pentru David

Mergi la inceput