LMA Razvi, Vlad, Darius! mai-iunie 2010 (62)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

Citat:
citat din mesajul lui ali_deiu

Cris, toate bune cum le povestesti tu. Eu, insa nu am sot sa ma ajute (poveste lunga si urata, cine stie pe unde umbla acum), Mama mea are o boala cronica de oase care nu ii permite prea multe, dar face ce poate sa ma ajute. Tatal meu...si el tot barbat, deci nu am prea mare incredere. Cu alte cuvinte, sunt responsabilitatile mele, sunt prea multe si incerc sa gasesc o cale cat mai convenabila pentru fata mea.

Cat despre biberon...a mancat din biberon din prima zi ca asa era situatia, dar cand a dat de san..........bataie pe el:)))
Plus ca am luat biberon cu tetina de silicon si i-am facut o gaurica f mica...nu cred ca va renunta la san.

ali nu ar putea mama ta sa stea in parc, cu fetita in timp ce tu esti la facultate?
poate asta ar mai linisti-o un pic
imi pare tare rau ca nu ai un partener alaturi dar te felicit ca esti o mamica atat de luptatoare si puternica
cu siguranta, Dumnezeu, te va ajuta si iti va fi alaturi
sa iei 10 la licenta

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010 bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

LA MULTI ANI, Dominic Alexandru!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Ali, felicitari pentru fetita ! Ce frumos ca esti o mamica atat de tanara ! Si felicitari ca alaptezi . Din ce povestesti tu, ma gandesc ca bebelusa ta are nevoie sa fie purtata, adica sa te simta aproape de ea tot timpul, poate nu neaparat "mufata" la san. Ai putea sa o porti intr-un sling, wrap sau www.cadouricadou.ro/upload/produse/imagine/photo/226185.jpg" target="_blank">SSC; asa ai avea un bebe linistit si fericit, iar tu, mainile libere sa le folosesti cum vrei . Cand ai de mers la scoala, sau altundeva, mama ta o poate purta asa, astfel bebe va simti in continuare caldura, bataia inimii, si va tolera mai bine despartirea de tine! Ma gandesc ca toate astea suna a "chineza" pentru tine, insa daca esti interesata, da-mi PM sa-ti explic ce si cum, fara sa plictisim fetele de pe-aici.

Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
povestea stelutei de mare - vestuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

Teodora
Mihai-Alexandru
Dominic Alexandru
sa va dea Bunul Dumnezeu multa sanatate copilasi scumpi

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010 bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

Buna,

Am cam lipsit si eu dar cum sunt la BV intru mai rarut
Va pupam pe toti celor sarbatoriti

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Buna ziua tuturor!

La multi ani tuturor sarbatoritelor si sarbatoritilor din 21 mai!

La multi ani Mihaita!(zic si aici)

La multi ani Dominic Alexandru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

LA MULTI ANI MINUNTI SI O COPILARIE FRUMOASA.....

MIHAI ALEXANDRU
DOMINIC ALEXANDRU

MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

si......BOMBA cu 30 s+
GALERIA ZAMBETELOR

FLORICELE DE LILIAC CRACIUNOASE

PUPICI TUTUROR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

salutare fetele......

sunt cu nervii intinsi la maxim.....dupa ce tony a facut febra, diaree si mi-a vomat o zi intreaga, am fugit cu ea la urgenta.ia facut o injectie si dupa 3 branule stricate, ia bagat o perfuzie cu glucoza.seara m plecat acasa, pt ca nu puteam dormii pe scaun.asta se intampla sambata, de ziua mea onomastica , duminica am tinut-o pe orez, morcov si ceai de menta.isi mai revenise dar tot a facut un pui de febra si dormita, nu vroia sa mearga pe jos si era maraita.azi ce sa vezi......dupa ce am schimbat-o am descoperit pe burtica, spate, gat si obrajori bubite mici si rosii....muuuulte.dupa ce se trezeste ma duc iar cu ea la spital ca sa-mi confirme dr ca e rubeole/rujeola/roseola...etc
partea frumoasa e ca am scapat de ror, partea urata e ca eu nu am facut boala asta si nici nu am vaccinul facut, iar contaminarea mea cu boala asta duce la contaminarea fatului si la malformatii imi vine sa mor de nervi, pt ca ii spuneam tot timpul scarbelei sa nu o lase pe tony cu toti copii, tocmai din motivul asta.ma avertizase dr in privinta asta.....imi vine sa o bat
dupa vestile proaste de la ultimul consult, faza asta a picat cum nu se poate mai urat pt mine..... sper ca dumnezeu sa-mi ocroteasca bebitza nenascuta si sa ma ajute sa nu contactez boala, desi e greu.
dupa ce ca stau cu frica sa nu aibe vre-o malformatie la stomacel/esofag/colon, asta pt ca stomacelul bebitzei nu e tot timpul plin, iar surplusul de lichid amniotic indica ceva in neregula, acum stau cu inima cat un purice sa nu contactez boala de la tony si sa afectele bebitza....offffffffffffffffff....
iar scarbela de rahat in loc sa ma linisteasca imi spune ca trebuia sa ascult dr cand m-a sfatuit sa avortez...mare imputita.....
gata....m-am descarcat

MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

si......BOMBA cu 31 s+
GALERIA ZAMBETELOR

FLORICELE DE LILIAC CRACIUNOASE

PUPICI TUTUROR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Buna!
La multi anisori frumosi si fericiti

Dominic Alexandru

Multumesc pt raspunsurile legate de laptele de capra, daca mai afla cineva ceva pe subiect va rog sa ne spuneti si noua

Maria scumpa, nu te panica pana nu stii ce este... Poate fi si o reactie alergica la vreun medicament ceva... Oricum, rubeola, rujeola si roseola sunt 3 boli diferite, din cate stiu eu doar rubeola e periculosa in sarcina, poate nu are asta Si tu oricum ai sarcina avansata, nu cred ca-i asa mare pericol de malformatii

Ali, felicitari, esti o mamica ft curajoasa! Sa stii ca toti bebeii alaptati folosesc mamicile pe post de suzete , asa ca e perfect normal ce face fetita ta. Vocea ta, caldura ta, bataile inimii, sunt singura ei 'cunoscuta' in lumea asta, in rest numai necunoscute, cred si eu ca vrea sa fie tot timpul la tzitzi, asa se simte in siguranta. Poate cu timpul vei reusi sa maresti un pic timpul dintre alaptari si o sa rezolvi si problema cu examenul. Plus ca asa mica fiind cred ca doarme f mult, poate vei avea noroc sa ai examenul in timpul unei reprize luuungi de nani Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

[b]Maribell[b], sanatate multa Antoniei iar pentru tine, nu cred ca trebuie sa fii asa speriata pentru ca nu cred ca sunt motive, adica ma gandesc ca sarcina este deja inaintata ca sa se mai puna problema de malformatii daca ar fi sa....Cred ca e ca in povestea aia cu drobul de sare.... Iti faci prea multe griji, fii mai optimista, vezi jumatatea plina a paharului....Pupam fetitele dragute...

Mami de Matei (11.09.2006) si Tudor (28.05.2010)

Mergi la inceput