Afacerea D.S.K....tristetea meleagurilor insorite

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmaw

In blocul din BRONX unde statea camerista se puteau inchiria apartamente numai daca erai bolnav de SIDA
Asta se leaga cu multe....si cine vrea detalii pot da.
Oricum prea multe scenarii...

La cit de amariti sintem totusi pun pariu ca macar gaseam una blonda,crestina, republicana si cu drept de vot.

Da detaliile picante, nu ne lasa aici in negura ignorantei!

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Citat:
citat din mesajul lui ocebine

Citat:
citat din mesajul lui carmaw

In blocul din BRONX unde statea camerista se puteau inchiria apartamente numai daca erai bolnav de SIDA
Asta se leaga cu multe....si cine vrea detalii pot da.
Oricum prea multe scenarii...

La cit de amariti sintem totusi pun pariu ca macar gaseam una blonda,crestina, republicana si cu drept de vot.

Da detaliile picante, nu ne lasa aici in negura ignorantei!

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

draga mea
detalii picante poti da tu ca tu stai in STATE.
Eu doar, vroiam sa spun altceva( si, departe de mine sarcasmul ca nu are loc in ce vreau sa spun)
Stiu ca, in Africa multe fetite sunt deflorate de f mici de catre cei ce ai SIDA (acolo se spune ca te vindeci daca te culci cu o fetita) de vraci ,de familie.Este o adevarata tragedie si nimeni nu prea poate sa faca ceva
===================================================================
Acum citesc ca ea poate sa aiba aceasta maladie(se pare ca poti sta in imobilul acela numai daca un membru al familiei are aceasta cumplita boala....)
===================================================================
Oricum politica e ORIBILA prea multe masinatiuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Desi mi-a fost un pic greu, pana la urma am reusit sa inteleg!Victorie!Intotdeauna mortul e de vina!
Ca are fata de 15 ani, ca are sida, ca e urata, ca e neagra, slaba, grasa, etc etc etc NU CONTEAZA!Daca a fost violata si poate demonstra asta,DSK poate sa fie si DUMNEZEU, trebuie sa plateasca!
Ce atata tura vura, ca vezi domne a fost o inscenare, ca a dat el bani Greciei, bla bla bla...
Daca se dovedeste vinovat, sa plateasca!Punct!

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Nu numai ca a dat bani lui XYZ tara...a promovat 'numai' EURO
Si la moneda asta aspira si RO
Afacerea DSK e o alta 'aterizare' pe Luna a americanilor
Noroc sa sunt unii naivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Unele ziare scriu ca victima e musulmanca practicanta,purtatoare de val islamic. Sa fie un complot al qaeda?! Sa fie mana serviciilor secrete din tarile arabe unde au fost de curand miscari de mase din cauza saraciei? Sa fie Mickey Mouse si noua ordine mondiala?! Hmmmm ...

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui valentinag

Daca se dovedeste vinovat, sa plateasca!Punct!

Ei, aici e problema...domnul are un avocat celebru care a scapat multe personalitati scotandu-le nevinovate saaaaauuuu...intermediind intelegeri pe bani (cel mai cunoscut caz- Michael Jackson).
Daca tot vorbim de scenarii...ce, fetei ii strica niste milioane? Ca are balta peste...

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25
Sa fie un complot al qaeda?!

Nicidecum. Al-qaeda l-ar fi impins la viol pe BSB (evreu sadea pe deasupra), nicidecum pe DSK.

Edit. Si DSK-i tot evreu! Nu mai zic nicidecum. Dar parca tot pe BSB l-ar fi vizat mai degraba al-qaedasii.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Rufus, daca el ofera bani, pentru a ajunge la o intelegere, inseamna totusi ca e cam vinovat!
Cat despre avocati, asta este menirea lor, sa-si apere clientul, indiferent daca e vinovat sau nu, acum ce sa faca sa-si ia un avocat neicanimeni?Bineinteles ca si-a luat unu foarte bun care sa fie capabil sa-l salveze.Ca e moral sau nu, asta e alta problema!

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui valentinag

Rufus, daca el ofera bani, pentru a ajunge la o intelegere, inseamna totusi ca e cam vinovat!

Doar la nivel de discutii.
Daca nu este condamnat, juridic este nevinovat.
Din cauza asta se spune ca, indiferent de verdict, cariera politica este cam compromisa.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput