Afacerea D.S.K....tristetea meleagurilor insorite
Raspunsuri - Pagina 3
carmaw spune:
Marina...vai de fetitele africane...ele incep de f timpuriu(trec pe la vraci,pe la cei bolnavi de SIDA pe la familie)
Stiu asta dar inteleg totusi ca putea sa se apere...am cunoscut femei africance stiu cit sunt de puternice(soacra mea bolnava de alzeimer utiliza serviciile CPAS si erau f multe fete din Africa care veneau.Binenteles ca eu vorbeam cu ele si mi povesteau multe...
Rferitor la DSK mi se pare ca totul deja i scris.
ellej spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carmaw Dragele mele ...listele cu jurnalistele violate vor urma e doar un inceput Rid pt ca Oana Dobre zicea pe Fb ca se numara printre singurele jurnaliste CARE NU AU FOST VIOLATE DE DSKOricum americanii care sunt intr o prapastie financiara fara precedent cu tot ajutorul chinejilor au INTERIMAR presedentia FMI Aranjeaza ei sa fie permanent....ca doar de asta au facut teatrul asta. Ei ce ziceti? |
Lasand deoparte gravitatea situatiei actuale, e chiar nostim cand mai apare cate o duduie din te miri ce cotlon sa-si faca reclama pe spatele unor subiecte "arzatoare" :):) Ca sa parafrazez celebra melodie, wtf is Oana Dobre?
ionica spune:
ellej, ce m-ai distrat cu ultima fraza!
Nici eu nu stiu cine-i duduia sus numita,cred ca habar nu are ce consecinte poate lasa un viol sau o tentativa de viol,ar trebui sa-si masoare cuvintele sa nu o auda vreun nemernic de boschetar si sa o violeze!
Carmaw, nu te poti rezuma la toate"fetitele" din africa cum ca ar incepe foarte timpuriu o viata dificila ,imagineatza-ti cum ar fi daca cineva ar cataloga toate "fetitele" romance prostituate.
Eu as fi mai obiectiva in locul tau,ai deschis acest subiect pentru a dezbate starea actuala a domnului DSK,cred ca ar fi mai bine sa ramanem pe linia de plutire a evenimentelor.
Si cum mie nu-mi plac subiectele care auo alta intorsatura ,va spun la revedere .
Esteiubi spune:
citat din mesajul lui carmaw Fufus stii care e situatia financiara a amerlocilor? De un dezastru Bravos MIRCEA BADEA pt emisiunea de ieri http://inregistrari.antena3.ro/view-In_gura_presei_cu_Mircea_Badea-5.html |
Ce sunt aia amerloci?
carmaw spune:
Amerloci sunt americanii
iar 'duduia' este ziarista de la REALITATEA ce apare oarecum frecvent la SINTEZA ZILEI pe antena3....d na blonda care
NU E DELOC BLONDA)
Si scuzati ne dna Dimofte...suntem cam raspindite pe diferitele colturi
ellej spune:
citat din mesajul lui carmaw Amerloci sunt americanii iar 'duduia' este ziarista de la REALITATEA ce apare oarecum frecvent la SINTEZA ZILEI pe antena3....d na blonda care NU E DELOC BLONDA) Si scuzati ne dna Dimofte...suntem cam raspindite pe diferitele colturi |
De aia n-o stiam eu.
Rufus spune:
citat din mesajul lui carmaw Fufus stii care e situatia financiara a amerlocilor? |
Nu inteleg intrebarea. (presupunand ca mie imi este adresata)
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
Lala_D spune:
citat din mesajul lui carmaw Amerloci sunt americanii iar 'duduia' este ziarista de la REALITATEA ce apare oarecum frecvent la SINTEZA ZILEI pe antena3....d na blonda care NU E DELOC BLONDA) Si scuzati ne dna Dimofte...suntem cam raspindite pe diferitele colturi |
Wow!
Si daca e ziarista la acel post asta ii da o credibilitate de nezdruncinat si un profesionalism fara cusur ?!
Ca sa vezi...
carmaw spune:
In blocul din BRONX unde statea camerista se puteau inchiria apartamente numai daca erai bolnav de SIDA
Asta se leaga cu multe....si cine vrea detalii pot da.
Oricum prea multe scenarii...
capcaunul spune:
citat din mesajul lui carmaw In blocul din BRONX unde statea camerista se puteau inchiria apartamente numai daca erai bolnav de SIDA |
I-au bagat mortul in casa!
De-aia-l si pasc gandurile negre.