Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (9)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

am pus si poza de la o prietena, cu mine si copiii

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

minunati sunteti!!! de abia astept sa vad si pozele profi!!!

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AlexinaA

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

Citat:
citat din mesajul lui AlexinaA

strumph

Am pus si eu cateva poze!
Acum tb sa dau papa la bebelina. Ma delectez mai tarziu cu bebeii vostri! De abia astept ca am vazut numai frumuseti!

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

superba printesica!!!!!!!!! si imi place la nebunie numele Teea!!!

multumim :)
tu ai nascut 2 copi??
de maine intru in greva foamei :))))

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

ehhee numa' intreaba fetele pe aici....cine era la dieta in timpul sarcinii, cine vb doar despre kg ...kg..kg...eu, anaxena si simo

Mergi la inceput

mada,roxy,mamicile cu bebei de seama juniorului meu , bebeii vostri rad in hohote??? al meu e tareeee figuraaa.....are un ras.... tot incerc sa il filmez sa va arat si voua cu cata pofta rade in hohote, chiui ...dar cand incep sa il filmez se opreste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

neatza fetelor...

Sunt cheauna..m-am culcat pe la 3 si m-am trezit la 7 sa hranesc pitica...care de atunci a tipat din 10 in 10 min dupa suzeta...am facut ture de am obosit....si pana la urma am renuntat la pat...

Somleac sper ca ti-am scris bine nick-ul. Nu stiu cand ai aparut aici la noi pt ca eu am fost absenta o saptamana si ceva dar ti-am vazut pozele ieri si sunt impresionata...wow! 5 copilasi dulci...sa-ti traiasca si sa va aduca numai bucuri. imi dau seama ca e tare greu sa te ocupi de toti si te admir maxim., felicitari, esti o mamica implinita

in legatura cu kk la bebelusi....evelinne se constipase destul de tare cand am inceput cu lp si dupa 2 cure de biotics baby, cate 4 zile fiecare cu pauza de o saptamana, s-a reglat. face kk in fiecare zi la aceiasi ora...la ora 16:00

de jucat..nici ea nu se joaca...azi a implinit 8 saptamani si face urmatoarele: reuseste sa isi tina capusorul mult mai bine cand o tin sus pe umar sa scoata aerul....'alearga' prin pat cu toata puterea ei...da din maini si din picioare, se uita dupa carusel, tipa la el..niste tipete ascutite....mai scoate cateodata mici gangureli, cand vorbesc cu ea, da din gurita incontinu...dar un sunet ii iese destul de rar,zambeste dar foarte putin..in rest are o fatzuca bine dispusa...

ieri am pus-o pe burtica sa ii dau cu crema pe spate dupa baita si s-a impins in pat pana a reusit sa se intoarca aproape complet pe o parte...eu zic ca e mare lucru..

de apucat obiecte, nu reuseste, nici macar nu incearca...

Mergi la inceput

mai sunt copilasi mai maricei ca si kakaciosul meu care sa faca dupa fiecare masa??? si sa pape lp.

Mergi la inceput

am prega buburuza de gradi...acum ma mai bag la un nani......
ne auzimmm....dupa

Mergi la inceput

bb_yasmi- e tare bebe al tau.....cred ca se simte tare bine ca reuseste sa faca atata kk...no pain!

Mergi la inceput

somn usor!

Mergi la inceput

eu sunt tare suparata pe mine ca nu mai slabesc deloc. am 87 de kg si imi vine sa imi iau campii///vreau neaparat sa ajung la 76 de kg la inaltimea de 180 si NU REUSESC
ieri am mancat pizza si seara cartofi la cuptor cu pui..si iar n-am mai dat nimic jos

de azi ma pun pe dieta drastica..jur! o sa mananc doar cremvusti de pui si salate...off..sper sa reusesc....sunt disperata ca a venit vara si eu nu am mai slabit...aveam 94 cand am nascut....

Mergi la inceput

nah gabi ca m ai trezit cand te-am auzit!!!!!!! cum vrei tu sa slabesti in ritmul asta??? sau....cum vrei tu sa slabesti cu cremwursti???? un prim pas care trebuie sa il faci: ultima masa sa o ai la ora 17 maxim 18!!!!!! poti manca tot ce zici tu ca papi seara..dar la pranz!! si i ati gandul de la crenwursti...care sunt niste porcarii/grasimi si incepe cu gratarul de piept pui zilnic.
mai vb despre asta dc vrei
acum chiar fuuuggggg la nani..

Mergi la inceput