Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (21)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carola spune:

Citat:
citat din mesajul lui arleza

Am vazut ca testul asta de trombofilie costa 500 ron la Synevo, la Fundeni o costa mai mult?Si daca o sa-l fac totusi as vrea sa-l fac la Synevo ca nu ma mai pot veni iar la Buc, ca nu are cine sa ma aduca.Oare are ceva daca le fac la un laborator normal si nu la spital?Imi e nitel teama sa-i propun medicului, dar totusi o s-o fac,asta dupa TT ca asa a zis.

gravi 13 +

la Fundeni nu costa.

14+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Normanel spune:

miereamara mersic ptr info. o sa incerc mai intai cu posta .

felicitari ramonzca wow al doilea carucior ! si roz de data asta !

brambu multumim ptr reteta ,brinzoaicele trebuie sa fie o nebunie. trebuie musai sa imi cumpar chestiunea de facut aluatul.

toate fetele din prima mea casuta virtuala ! stiti cum e cu prima casuta ..nu se uita niciodata ... va doresc o odisee super senina !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Normanel spune:

ahh..inca ceva..vreau si eu sa imi cunosc primele burtici in albumul de poze ..dar am nevoie de parola pls..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Normanel ti-am trimis parola pe PM.
Bella, nu ziceam ca e urat obiceiul cu taiatul motului, si noi ne-am distrat si ne-am petrecut, insa mi se pare ciudata chestia ca unele mamici sunt superstitioase in sensul ca Doamne fereste sa taie motul inainte de 1 an ca vezi doamne nu stiu ce se intampla.
Cat despre hainute, daca vrei si iti place...eu zic sa cumperi toate culorile posibile. Eu de exemplu l-am imbracat si il imbrac pe Stefan in toate culorile, in afara de roz. Si ii sta atat de bine in rosu si portocaliu. Sincer, am vazut mamici care isi imbraca baietii (mai ale bebelusii) numai in albastru. Oare de ce? Copiilor le sta bine in culori cat mai variate...pana si barbatii poarta camasi roz, nu?

diana 8+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyi spune:

Fetelor, ce vrednicute sunteti, ce-ati mai scris azi

Felicitari fetelor pentru carucioarele roz! Si eu parca inclin sa imi doresc o fetita, dar important e sa fie sanatos. (cica o sa aflam si noi pe 9 iunie ce este, cand facem bitestul)

Am fost si noi azi la eco si am vazut puiutul mic, e mumos foc, nu mai pot de dragul lui. Suntem bine, ne bate inimioara bine si suntem cu 3 zile mai mici decat varsta dupa UM, dar a zis dr ca nu e problema.

Va pup!

9 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoniQQ spune:

Buna,

N-am mai scris de vreo doua threaduri pentru ca am fost plecata din tara. 30 de ore de zbor adunate... traiasca blugii cu burta - mare inventie :D.

Azi am facut si eu eco si dublul test. Din pacate am uterul (inca) retrovers, si eco a trebuit facuta vaginal. Deci bebele nu s-a vazut prea bine. Are capul si burta mari, 56mm si dormea pe rupte. Doctorul l-a inghiontit putin sa il trezeasca si i-am vazut manutza miscandu-se. Apoi a adormit la loc. Lenes ca maica-sa...

A si... DPN s-a schimbat la 26 Nov, iar daca vreti sa adaugati si data mea de nastere - 27.05.82

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata!!! O si o branzoaica .

andreea - sigur ca n-are nimic daca le framanti manual. La gust tot aia e, munca e mai multa, ca tre' sa dai din maini . Spor la framantat si pofta buna!!

Eu acu' s-o spun pe aia dreapta, asta e proba pt. gradinita ...va aduceti aminte, dulcele tipic romanesc. De-astea o sa fac. Acum le-am incercat sa vad cum imi ies, cum sunt la gust si se pare ca au trecut proba eliminatorie .

Pai nici la albert n-am trecut carucuiorul inca, a spus ca nu-i sigur. Am trecut doar la cine a cerut, la cine e sigur.

normanel - eu am avut noroc ca m-a cadorist sotul de Craciun cu o masina de paine. E o nebunie, poti incerca vrute si nevrute ...

diana - sunt perfect de acord cu tine cu culorile. Si mie imi plac copilasii colorati . De la S. pastrasem multe pt. G., chiar daca erau culori mai vii (rosu, portocaliu, galben, mov etc.) si intentionam sa il imbrac cat mai colorat, nu numai clasicul bleu/albastru. Iar pe S. am imbracat-o si in bleu/albastru, drept e ca acum asta e culoarea ei preferata. Nu si-ar alege roz, rosu nici in ruptul capului ... nimic, incepand de la imbracaminte, jucarii, carti ... sa aiba ceva blu (in it. ).

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VargaSilvia spune:

Buna fetelor, ce mai faceti? cum sunteti?

Silvia, 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

monica, silvia - neata si voua!!

Scrieti mai repede mesajele alea moderate .

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firicel spune:

Neatza fetelor.

Hehehe,ploua cu carucioare roz(arleza,ramonzca,albertje )si cu poale-n brau.Vreau si eu un carucior roz-dar daca nu avem bafta de data asta nu ma supar nici cu unul albastru.
Vai ce mi-ai facut brambu acum tb sa comand lui Dnul Firicel niste poate-n brau neaparat.Tb sa luam niste branza si smantana. Diseara face un risotto cu ciuperci.
Masinile din gospodarie sunt cele mai bune prietene ale meleIncepand cu cea de spalat rufe,cea de spalat vase si masina de paine.Cozonacul numai la masina de paine il facem.Cand vin la noi musafiri-chiar daca numai doi,la noi se mananca binesi umplem o masina imediat.Cine n-are masina de facut paine e bine intru-un fel pt ca vorba lui brambuda mai mult din maini si face si muschi pe deasupra.

Normanel si many.Many vacanta placuta!Aveti grija de voi si incercati sa ganditi pozitiv.

Silvia si Moniq-neata .Silvia daca continua sa-ti fie tare rau sa stii ca sunt si medicamente ce te pot ajuta-daca incepi sa vomiti si apa si tot ce bagi in gura nu e bine.Si eu si miere am luat-eu inca mai iau.Mergi la doctor si intreaba.

Moniq ,madyi si Mihaela-felicitari pt eco.Moniq-si eu am uter retrovers dar am facut eco abdominala-prima la 5 saptamani a fost trans-vaginaal.De acum incolo am inteles ca numai abdominala este pt ca bebe este mare.Noi maine implinim 14 saptamani.

Miere-ai grija si cu raceala si cu vomele-deja tb sa incepi sa pui pe tine nu sa dai jos.

Bella pune poze cu hainutelesi arleza parca luase ceva hainute.

Diana-eu sunt de la Brailasi nu prea stiu obiceiurile.Am plecat din tara la 18 ani-pe atunci inca nu fusesem la nunti/botezuri etc.Si acum ma socheaza unele din ele
Hehe,zici ca esti mai mare cu o zi?Noroc ca nu suntem nascute in aceeasi zi-iti dai seama ce iures virtual era pe forum in ziua aia?Pai ne imbatam virtual de tot-dar sunt sigura ca n-am fi facut urat

Madabout2003-nu te mai stresa pana la ziua z,hai incearca te rog.Hai ca mai e putin,putin.Saru'mana inca o data pt carti.

Si eu daca as avea baietel l-as imbraca in oranj,rosu,verde..de ce nu?O sa aibe toata viata inainte sa se imbrace numai la costum,negru si bleumarin,daca asha isi doreste.

Imi place Silvia-nici mie nu-mi plac delimitarile astea de culori baieti/fetite.Culoarea mea preferata e tot blueasha ca pup fetita.

Pup toate fetele

Mergi la inceput