Strugurasi de Sept-Oct 2011 (56)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

jade prima oara am zis ca pana nu-l tin in brate nu cred. apoi am mai scazut pana la morfo ca nu mai aveam rabdare :D
dar lunea viitoare clar confirm caruciorul. eu sunt destul de relaxata acum dar stiu ca ma apuca cu o zi inainte si in ziua aia o sa ma ia palpitatiile

gertruda sunt 6 ani de la acea eco :D dar avea acelasi statut de dr foarte bun. si ca orice medic bun era prea rodat, prafuit si ursuz. unele dinre putinele cuvinte care ti le adreseaza sunt “buna ziua” :D … apoi data UM si se stinge lumina ….
sincer …. nu mai tin minte detalii. decat ca nu este vorbaret, nu iti explica mai nimic decat daca-l intrebi, e foarte atent la ce face si ii dicteaza asistentei. atata timp cat tu auzi numai “…..normal, …. Normal, …… normal “ e totul ok. si la mine asa a fost. nu stiu cum e daca esti pacienta lui sau daca sunt probleme …. la mine nu a fost cazul.
va tin pumnii si tie si lui jade

mami de Annelies (30.06.2005) si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

IA uitati la ce imi dau mie lacrimile si mi-i se face dor... as da orice pentru a fi iar www.youtube.com/watch?v=I8RgzvzwlVQ&feature=related" target="_blank"> acolo .. ce vremuri frumoase a trait generatia noastra

24+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

offf ... da. de cate ori nu mi se face mila de copilul meu ... mi se pare ca nu are parte nici la sfert de copilarie asa cum am avut noi. in schimb incerc sa compensez prin atentie si comunicare, exact lipsurile generatiei noastre ...

uite si www.youtube.com/watch?v=ce_VUpyMUJw&NR=1&feature=fvwp" target="_blank">aici un film din care avem cu totii ce invata si care din pacate este dureros de adevarat...

mami de Annelies (30.06.2005) si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Neata azi eu fac cinste cu calefuta... eu am nevoie de una dubla.. desi am dormit bine totata noaptea am visat ca nasc...

Elly. da din pacate asa stim sa ne educam copii.. sau ma rog suntem prea obositi sa ii mai educam.. Si eu ma tot gandesc ce o sa -si aminteasca copii mei din copilarie... roboti, desene si o lume nebuna? cat bateam noi mingea in curte.. cat jucam v-ati-ascunsea, ... ne adunam zeci de copii .. acu greu socializeaza sau ajung sa se joace ceva potrivit varstei lor..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Ptr. ca ati vb ieri de nasteri si eu n-am avut timp sa-mi exprim parerea o spun acum
-nastere normala
-cu sot la capul meu.
Prima data am nascut fara sot doar cu idioatele de moase si nici nu stiti cat mi-a lipsit o incurajare, cineva care sa-mi umezeasca buzele.Practic travaliul e greu...........expulzia e f. rapida si incomparabila mai usoara cu travaliul.Cel putin la mine asa a fost.Si pot fi ore de travaliu.De ce sa nu am o fiinta draga langa mine.

23+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Onuta05.Sa fii sanatoasa si te asteptam pe la noi.Nu mai stim nimic de tine.

23+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

Super!!!

Inca nu am vizitat sala de nasteri, salonul...vreau sa ma interesez si de rezerve. Daca copilul sta cu mine in salon.

23+

Mergi la inceput

inutsa felicitari! sa fie sanatos!

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Onutza 05 LA MULTI ANI... daca esti pe fir haide la o cafea cu noi, si povesteste-ne despre tine

Mergi la inceput

neatza fetelor am avut o noapte linistita, fara sa ma trezesc prea des din cauza activitatii lui bb:)

eu imi incep dimineata cu o cana mare de lapte si cereale :)

din fericire azi ma duc mai tarziu la job, am un meeting pe la 11 si nu ma mai deplasez la birou acum, ci dupa.

elly_b ma bucur ca nu voi fi singurica :)

mie dr epure mi-a spus de la 9 saptamani ca e baiat si l-am crezut. Am foarte mare incredere in el. Datorita lui am ajuns aici Si a fost groaznic de greu, cu multe piedici si cazaturi.

Important este ca acum suntem 3 :), de fapt 4 daca o pun la socoteala si pe catelusa mea scumpa care are o grija nebuna de mine de cand sunt insarcinata.

camady multumesc!

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Neata si o zi frumoasa va doresc!

Eu nu servesc cafea dar am inceput cu o cana cu lapte si 2 banane gigantice. Ma simt f bine in ultima vreme, desi am inceput sa nu mai incap pe usa si sa ma aplec cu greu sa ma leg la sireturi. :) Ma imbarbateaza si ma fac f fericita miscarile bebeline - nu degeaba se zice ca sarcina este o experienta unica ...

Lori 25+ fericita cu Mara

Mergi la inceput