Strugurasi de Sept-Oct 2011 (56)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

Neatza. Peste cateva ore am mprfofetala. Am niste emotii...
Toata noaptea m-a boxat pitica, acum m-am trezit eu si a adormit ea :D
Inainte de a ramane bortoasa mi se parea tare ciudata faza cu miscarile in burta ..ceva gen Alien :D acum asa ma distreaza
Ma oftic ca al meu sot nu prea e emotionat de eco si nici cand simte pitica

20+ cu

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

neata si de la noi

bebellina mea e somnoroasa astazi, se vede ca timpul de afara o face sa doarma mai mult.

Camady si eu tot voi naste cu sotul, la cap evident, el deja mia zis ca nu o sa ma lase nici un minut singura, o sa am nevoie de sustinere atunci

seidana si eu mai am asa vise, sper sa ajungem cu bine pina la 9 luni, acum e perioada cea mai important si un pik periculoasa pu noi.

Fetelor voi mincati ciocolata? cineva mia zis ca sa evit ciocolata...insa nu mia dat exoplicatii si vreau sa inteleg dece

Cea mai fericita mami 24 + cu

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

May3 Iti tinem pumnii si asteptam vestile bune! Doamne ajuta!!!

In legatura cu taticul, trebuie sa ai putina rabdare, dupa eco se mai schimba treaba, cred. Ei vor sa para mai duri, dar de fapt sunt terminati de emotii in interior ;)

va pup pana mai pe dupa-amiaza, plec la o intalnire si dupa la birou
sa aveti o zi plina de zambete!!!

23+ mamica de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Onutsa la multi ani cu sanatate si tot ceea ce iti doresti, sarcina usoara si un copilasi sanatos

Cea mai fericita mami 24 + cu

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

buna dimineata!
aveti un spor la scris....! greu sa tina omul pasul cu voi!
despre nastere, natural, cu epidurala, sotul afara, sa stiu ca e acolo. dar nu in sala, langa mine. mi se pare o "intamplare" mult prea intima ca sa il pot accepta langa.
eu mananc si ciocolata, si cam orice altceva. totul, cu limite, exagerarile nu fac bine, indiferent de sensul in care sunt duse (adica ori sa nu manaci deloc, ori sa manaci in exces). atata timp cat nu ai o interdictie medicala .... la folclor se pricep toti!

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

Merci andreea :)
Marryan, mai da o pauza printre emoticoni ca ai latit pagina :D
La multi ani Onutza!!!!

20+ cu

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Neata!
In dimi asta servim si noi lapte de soia cu cereale, yummyyyy

loredana felicitari pt achizitia scutecelor textile! Mi se pare o investitie buna si, cel mai important, sanatoasa pt bebe! Cu scutecele de unica folosinta bebe face iritatie urata macar o data, asa ca alea de panza sunt f bune!

elly am vazut filmuletul ala, si cata dreptate are!!!! Cum iti mai e spatele?

Fetele din Iasi, maine incepe targ de haine. Cred ca o sa aiba si haine de gravi, daca va intereseaza. Eu o sa merg pt ceva pantaloni racorosi de vara.

Azi mi-am propus sa merg la un magazin naturist, dar e asa urat afara. Cred ca o sa merg, totusi, numai sa nu ne apuce
ploaia.

Ahhhh, uitasem sa va zic. Sa vedeti ce fericit e sotul ca ii vine baiatul!!!!! De multa vreme nu l-am vazut asa, radiaza de-a dreptul

de si20+

bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Marryan de ce e periculoasa perioada asta? asta nu o stiam si chiar nu stiu de ce.. credeam ca per periculoasa e in trim 1, trim 2 e cel mai frumos .. nu tu greuturi, nu e burta mare sa te incomodeze, nu explozie de hormoni...
Ciocolata e excitant nervos ca si cola sau cafeaua ...

May.. mai lasa-l . o sa fie dupa nastere entuziasmat, nici al meu nu e fascinat de miscarile bebelinei, pupa burtica insa nu are rabdare sa stea sa prinda miscarile ei, nu sta cu mana pe burta... asa sunt ei niste duri.. cica..

24+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caty2585 spune:

Buna dimineata si de la noi

Imi pare rau ca am absentat atat de mult(dar va asigur ca v-am citit aproape zi de zi) si promit ca am sa fiu mai activa de acum ca deh...daca tot sunt prima pe listuta(sper sa fiu si prima care naste)trebuie sa fiu prezenta sa va povestesc din experienta ce abia astept sa o traiesc la nastere

Felicitari tuturor fetelor care au avut "sedinta cu parintii" si mult succes celor care urmeaza sa mearga azi.Tinem pumnii si va asteptam cu vesti bune si foarte bune

Onuta05 La Multi Ani si multa sanatate,fericire si numai bucurii sa va aduca minunea din burtica

Despre nastere:
-naturala (fara epidurala)
-cu sotul la capul meu( el vrea sa participe la nastere)

Despre cumparaturi...noi am cam terminat de cumparat pentru domnisoara noastra...toate hainutele sunt deja spalate,mai trebue sa le calc si sa le pun la locul lor,dar asta dupa ce varuieste sotul...

Referitor la injectia pentru Rh negativ...eu am programare pe 2 iunie sa imi faca injectia(aici se face obligatoriu la 28sapt)

Ar mai fi multe de spus dar am timp sa imi aduc aminte ce as fi vrut sa "spun" acum

Va urez o zi minunata si va pe toate

Fericita 26+ cuLORIANA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

marryan sterge mesajul cu caci cred ca din cauza a prea multi s-a decalat asa pagina. Apoi rescrie mesajul, dar cu mai putini
Eu am zis ca de vina a fost mesajul meu si l-am repostat, dar tot asa arata pagina, decalata

de si20+

bebe din burtica

Mergi la inceput