Aspirante optimiste>20ani(686)Felicitari elenusht!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

te gandesti la endometrioza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui draguta

da, le-am facut pe toate si au fost bine mai putin progesteronul

nu stiu...e ceva totusi...e prea mult timp de cand incerci...e o problema si progesteronul asta...dar se poate rezolva..stiu ca parca ai luat si napraznic o perioada.cum te-ai simtit de la el?

ASPIRANTA LA BEBE

Mergi la inceput

da, mi-a venit in timp ce i-l luam si am renuntat la el

Mergi la inceput

Citat:

te gandesti la endometrioza?

da...ma gandeam..pt ca dereglarile hormonale sunt asociate cu ea...dar,nu te gandii la asta...daca am eu asta nu inseamna ca are toata lumea.

ASPIRANTA LA BEBE

Mergi la inceput

tu ce naturiste iei acum?
ti le-a recomandat doctorul?

Mergi la inceput

Citat:

tu ce naturiste iei acum?
ti le-a recomandat doctorul?

nu..nu mi l-a recomandat doctorul..iau naturistele care sunt special pt aceasta...le-am gasit pe net.iau si napraznic...

ASPIRANTA LA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

alina, gabi, imi pare rau de z1.
Lorena, ce sa zic...nu-i destul ca ai tu probleme serioase, mai trebuie sa iti faca si ei! Oricum, cea mai importanta e sanatatea ta, sa ai mare grija de tine. Cat despre sefii tai... Dumnezeu e sus si vede...si eu am patit la o firma, am mers 2 luni la munca si apoi am demisionat, ca nu am vazut nici un ban. Si deja a trecut un an...asa ca mi-am luat gandul de la ei. Dar totusi, eu nu inteleg faza asta cu perioada de proba. Tu zici ca ai contractul din martie, atunci inca nu era noul cod in vigoare. Si daca te-au pus direct pe perioada nedeterminata, inseamna ca nu ai perioada de proba zic eu. Deci nu te poate da afara nejustificat. Vezi cum rezolvi cu concediul medical sa te poti gandi ce sa faci mai departe.

diana 8+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Multumesc fetele de sustinere!!
Incepe o noua luna si dr vrea sa ma puna pe injectabile, acum sa vedem daca o sa fac... asteptam rezultatele spemogramei.
Oricum stiu ca imi sunteti alaturi si ca stiti exact ce simt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Buna dimineata fete dragi!
Ella bine ai venit si sedere scurta !
Fetelor cu uratii pe cap sunt alaturi de voi
Lorena imi pare rau , parca citeam ceva din filmele SF Te astept cu vesti
la toata lumea

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Lore, sa nu faci prostia sa semnezi ceva !
Faptul ca esti pe perioada nedeterminata inseamna ca nu esti in perioada de proba! Nu au cum sa te concedieze!!!!!!
Baga concediu medical si intre timp fa-le o reclamatie la Inspectoratul teritorial de munca ca te hartuiesc pentru ca esti bolnava. Suna-l pe domnul patron si spune-i ca ai vorbit si tu cu avocati si ca iti cunosti drepturile si ca daca vrea sa pleci sa-ti dea banii pe minim 6 luni.
E un abuz ce fac ei. Nu-i lasa, reclama-i. Daca vor sa se trezeasca cu controale si mega controale atunci sa continue. Ei vor sa te faca pe tine sa pleci fara sa-ti dea bani, pun presiune asupra ta.
Du-te la doctor, ia-ti concediu medical si fa-le plangere pentru hartuire. O sa-ti dau mai incolo pm cu numarul meu de telefon sa vorbim daca iti mai fac astia ceva.
Nu te lasa, o sa ma supar rau de tot pe tine daca bagi capul in pamant cand legea te protejeaza si cred ca si fetele sunt de partea mea.

Mergi la inceput